התפקדות מרץ!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

Stootz

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

שם: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: חיפה תאריך לידה: 14.10.92 איך עבר חודש פברואר? נחמד
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: פסח והאלופה=))

RTur

New member
"עכשיו אתה מתפקד בחזרה.."

("חוזר בחזרה" זה מילה שלא קיימת בעברית אז הנה אופציה למה אפשר לשנות חחח) שם: ארתור גיל: 18 מקום מגורים: בית, באר שבע, ישראל, אסיה, עולם, שביל החלב, גלקסיה.. תאריך לידה: 19.11.88 איך עבר חודש פברואר? מצ'עמם משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: הופעות הופעות בעיניי... (דבק, מירי מסיקה, אריק ברמן, רונית שחר, רמי קלינשטיין, יוני בלוך, קרן אבראשי, אולי דודו טסה..)

מהממת 6

New member
עונהההההה...!

שם: יובל גיל: 12 מקום מגורים:נס ציונה תאריך לידה:24.1.95 איך עבר חודש פברואר? נחמד =]] משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: ממ... יום הולדת לאבא שלי?! =C

עופרי ג

New member
../images/Emo61.gifמתפקדת

החלטתי לנצל את זה שלא הלכתי לבית ספר
שם: עופרי ג גיל: 16, על גבול ה17 מקום מגורים: קריות, חיפה תאריך לידה: 12.4.90 איך עבר חודש פברואר? עמוס כל כך!
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: שבוע הבא כולם בפולין - שבוע חופש
+ מלא ימי הולדת חשובים
יומנעים לכולכם

../images/Emo152.gif

שם: שמור במערכת. גיל: זה יוגורט מקום מגורים: מתחת לבית של דנע תאריך לידה: 1.1.1905 איך עבר חודש פברואר? מעולה
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ:
ורק רצינו להודיעכם, כי יש אחלה תחרות בקומונה לדנע, והזוכה יקבל הומממ..משהו נחמד
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=24617&msgid=18551824
נ.ב: דנע תעשי לי תאומים, איפה את?!?! יא נוטשת
בתודה, המנהלות
[חעחע]

OmErLoLa

New member
מתפקדת../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

שם:עומר גיל:11.6 מקום מגורים:חיפה תאריך לידה:20.6 איך עבר חודש פברואר?רע משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ:האלופה 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lizperez

New member
מתפקדת...

שם: ליז פרץ גיל: 15 מקום מגורים: באר שבע תאריך לידה: 12.1.92 איך עבר חודש פברואר? היה אחלה
משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: טיול שנתי חחח

מאיה911

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מאיה גיל: 14 מקום מגורים: ליד פ"ת תאריך לידה: 19.7 איך עבר חודש פברואר? סבבהההה משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: אממ.. להיות בהופעות ויומולדת לחברה

לולי 180

New member
עונה !

שם: לירוז גיל: 14 מקום מגורים: אריאל תאריך לידה: 18.11.92 איך עבר חודש פברואר? נחמד :p משהו שאתם מצפים לו בחודש מרץ: אילת עם חברותתת
אגב, תחשיבו אותי כמשתמשת חדשה... מזמן מזמן כבר לא כתבתי פה הרבה..אז נחשיב אותי כמישהי שהצטרפה עכשיו..

למעלה