התפקדות מרץ

../images/Emo187.gifme me me me

אז אני פה
אני רוצה לצאת לחופשה! להתנתק מהכל, לסדר לעצמי את הראש! אני לא יודעת אם ההחלטה שלי הייתה נכונה, למעשה- אני מתחרטת עליה =\ אבל אין ברירה, הפעם זו אני החלטתי- א"א לחזור חזרה... הכל לטובה?! נסיים באופטימיות משהו, נחכה למסיבת פורים- נראה מה יהיה.. ונחכה בכלל להמשך החודש- לראות מה יהיה... ובכלל אחרון- נחכה לראות אם אנשים יעמדו בדיבורים שלהם, או שהם סתם אמרו את זה בגלל אינטרסים עצמיים [בניגוד למה שהם מראים כלפי חוץ- שהם עוזרים לך!
] זהו! מספיק להתלונן! ממש פוסט רשמתי פה!
אז שיהיה חודש טוב

../images/Emo187.gifכע, אני יודעת מה זה אומר

אבל מי אמר שזה עוזר?! אז יופי- אני יודעת את זה, אבל בסופו של דבר- לא הכל טוב
אבל כמו שאמרת, למה הפסימיות, לטס בי אופטימיק, אור אט ליסט טריינג טו בי הפי! גוד מונט'

AeroFan

New member
למה לא

שם: אלדד תכנונים לחודש הקרוב: להזמין את הכרטיס טיסה לאירלנד (+כרטיס לאירוסמית') משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: הופעה+פגישה עם Incubus עוד 6 ימים!!
ואתם מוזמנים סתם לספר משהו אני שנה בצבא, וואי, אני לא מאמין איך זה עבר כל כך מהר...

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo152.gif

שם: שרון תכנונים לחודש הקרוב: לסיים קורס, כאילו כזה? :) משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: לסיייייים

AndreaCorr ©

New member
אני אצא הכי מעפנה בעולם

אבל אני ממש בקטע של יומיות וקרוב לבית וכל זה. הנתק הזה פשוט מטריף אותי לגמרי. אז כרגע האידיאל הוא גלילות. :)

אל תעשי את זה לעצמך\:

תחשבי על עצמאות וכאלה. הצבא תורם המון. ובכלל, בעיקר בתפקיד שלך, לדעתי סגורים עדיף.

Drorrrrrr

New member
את בטח יודעת ש

יש אנשים שלא בנויים לזה. אני לא מדבר על שרון ספציפית, אלא על העובדה שכל אחד צריך להחליט את ההחלטה שלו אינדווידואלית.

מן הסתם

אני רק מייעצת.. ואני לא מאמינה באנשים שלא בנויים לזה בלי לנסות, לא יודעת.

בלוםבלוםבלום.

שם:די עם זה כבר! תכנונים לחודש הקרוב:להתבכיין שהדיסק מסתובב אחורה..פזמולדת וכל זה. ואממ רגילה למען השם! וימי חופש! ורבעושים! ונחת! וטחינה! ופסח! וטחינה! ופורים! וטחינה. טוב די. משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה:לשבת הבאה
.

danzk

New member
עוץ לי גוץ לי

אין לי כוח למלא את השאלות המטומטמות האלה.

tuti100

New member
איך כבר מרץ? הזמן טס!

שם: רעות תכנונים לחודש הקרוב: צבא..
משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: להיות בריאה כבר. ושיהיה חודש פחות נוראי בצבא.. ואתם מוזמנים סתם לספר משהו
אממ אממ.. אני בגימלים כמעט שבועיים בגלל מחלה מרגיזה

Drorrrrrr

New member
המ

שם
דודינק'ה. תכנונים לחודש הקרוב
אולי ברי אקוסטי, קצת כאב ראש בצבא, הרבה טחינה, לסגור שבת, לתת לצעירות לעשות פסח, הרבה אוזני המן עם תמרים, שהביקורת השנתית הזאת תעבור בלי טענות למחלקה שלי [והרבה טענות לכל השאר
]. משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה
שום דבר מיוחד.

Gal isr

New member
כל מתגייסי מרץ מתבקשים

לארוז את התיקים ולגשת לכיוון עמדת היציאה מהשעמום. ומי שיגיד שלא משעמם לו...כן בטח
היי, אני גל. תכנון? לסיים לעבוד, להחזיר מדים, לקחת את התיק...וללכת הביתה. סתם- להתגייס רבאק. וסתם לספר משהו- קר בחוץ...פשוט קר.

לומינגו

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

שם: גריזלדה השמינית. תכנונים לחודש הקרוב: לצאת, לפגוש את אהבת חיי, להחליט מה עושים הלאה, ולזכות בפרס ישראל על היותי הבנאדם המושלם. משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: שהוא יעוף מהקורס. מגיע לו. לספר משהו? סנטה קלאוס לא קיים באמת. תודה.

למעלה