התפקדות מרץ

jenngirl

New member
התפקדות מרץ../images/Emo82.gif

שם: תכנונים לחודש הקרוב: משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: ואתם מוזמנים סתם לספר משהו
חודש נעים שיהיה!

K e R e N18

New member
להלהלהלה.. ../images/Emo204.gif

שם:קרן... תכנונים לחודש הקרוב:לעבוד.. ויש לי יומולדת
משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה:היומולדת?
אהה והחתונה של בן דוד שלי... חודש מהנה שיהיה לכם

../images/Emo196.gif

שם: ענבלולו תכנונים לחודש הקרוב: ליסוע לאלמגור, ולעשות מנוי לספריה כבר משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: ילד..
חחח. אמממ, להפסיק לאחר.. זאת ציפייה ארוכה ואני מחכה כבר לשמש!!
(ולא!! בלי לחות...
)

a 90s Noah

New member
בבית ../images/Emo13.gif

ער מחמש בבוקר...כיף. מצפה שאני אצא ליומולדת של אמא שלי, שאני אצא שבוע הבא, שהרגילה שלי תצא על היומולדת שלי + ערב פסח, שאחיות שלי יצליחו במבחנים ושיהיה טוב בכללי.. חודש טוב!

shiran™

New member
היי אתה

תחפש פה הודעה בעמוד הזה שמדברת עליך ועל הד"ש שמסרת לנו

a 90s Noah

New member
../images/Emo6.gif שכחתי מזה ולא היה לי זמן לבדוק

(למרות שסמכתי על דנה בעינים עצומות
). היינו בנופש כל המפקדה (וואי איזה משפט של ג'ובניקים אלוהים יעזור לי)..אז בבית החייל בקרית שמונה (מלון 5 כוכבים אשכרה) היה אינטרנט אז התחברתי..והרשימה שלי במסנג'ר מעוררת רחמים כנראה..כי היו לי 3 אנשים מחוברים שאחד מהם זאת אמא שלי..
קיצר אז דיברתי עם דנה (
) ובדיוק הייתי צריך ללכת (נתתי להם לריב על החדרים בעצמם ופשוט הגעתי כשהכל היה מוכן וכשלמודיעין נתנו את החדרים הטובים
) אז אמרתי לה שתמסור ד"ש.. נ.ב.מי שלא נטע עץ בט"ו בשבט יכול להביא עץ - אני הרגע חפרתי בור..

onix 88

New member
../images/Emo195.gif- מסמל טוב מאוד את החודש

שם: אמיר תכנונים לחודש הקרוב: לסיים את ההכנות לצבא ובסוף החודש גם להתגייס P: משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: כמובן שהגיוס המתקרב בצעדי ענק. ואתם מוזמנים סתם לספר משהו: לא מאמין שככה עברו להם שמונה חודשים, כאילו רק אתמול הסתיימו הלימודים. חודש מצויין!

Y M C A

New member
רבעוש לפנים!!!

סיימתי טירונות ואני בבית מאתמול!! כיף!

Y M C A

New member
הממ תודה תודה

חוויות? יש הרבה... היה לי ביום שלישי טקס השבעה, הטירונות שלי היתה בטכני בחיל האוויר בחיפה (קרוב לבית!) - טירונות 01. טירונות ממש לא קשה, פיזית ונפשית. כשהם היו מעוצבנים עלינו ממש הם אמרו לנו להקיף בריצה עמוד שנמצא 15 מטר מאיתנו.
חוץ מזה אכלתי שם מלאאאאא (פריסה זה דבר אכזרי שנועד לרפד לנו את הגוף). תורנות מטבח היתה כיף כיף (4 שעות סה"כ) והיתה לי שמירה אחת בכל הטירונות של חצי שעה.

Y M C A

New member
אוי אני טיפשה

הסתכלתי על ההודעה של מורן והייתי בטוחה שזה שרשור יומי. אופס

אהלן וסהלן ...כבר מרץ?!../images/Emo54.gif

שם:נועה\ולדימיר תכנונים לחודש הקרוב: לבלות כמה שיותר, לתלות את עצמי על עץ ברגע שיתקבלו תוצאות הפסיכומטרי. משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: לא משהו מיוחד...

shiran™

New member
מרץ!!

חודש לועזי טוב. שם: שירן תכנונים לחודש הקרוב: בר מצווה לאחי הקטן, גיוס בעוד פחות משבוע. משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: כנ"ל. אמא.

m i r u s h i

New member
מרץ!../images/Emo108.gif

חודש הבא האביב רשמית פה.
והרגילה הראשונה! שם: מירה'לה. מירושי עבורכם
תכנונים לחודש הקרוב: לשרוד אותו.
משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה: אמממממ...אין משהו ספציפי
משהו סתם לספר? ממ. שושו יהיה בן 7 החודש.

צליל88

New member
בםבםבם../images/Emo183.gif

שם: צליל
תכנונים לחודש הקרוב:
משהו שאתם מצפים לו בחודש הזה:
היה לי שבוע נהדר!

למעלה