התפקדות מאי!

0RainGirl0

New member
התפקדות מאי! ../images/Emo195.gif

סוף סוף נגמר אפריל! התחיל מאי ואיתו האתר של הפורום + מחר פרק 16!!! [קצב ארה"ב] + עוד חודש וחצי תודה לאל אומרים ביי ביי לבצפר. טוב התפקדות מאי - שם: גיל: אזור מגורים: אייסי\מסן: היה טוב באפריל: היה רע באפריל: תקוות למאי: תמונה כלשהי אם בא לכם:

0RainGirl0

New member
שלי

שם: טל גיל:15 אזור מגורים: הוד"ש אייסי\מסן: [email protected] היה טוב באפריל: ממ פסח? היה רע באפריל: לוח מבחנים, שוב. תקוות למאי: לעבור בשלום את המבחן במת', לעבור בשלום פרזנטציה+מבחן באנגלית, שהחודש יעבור מהר!!! תמונה כלשהי אם בא לכם: לא בא לי[:

נועוש3

New member
מתפקדת ../images/Emo163.gif

שם: נועה גיל: 15 אזור מגורים: תל אביב אייסי\מסן: [email protected] היה טוב באפריל: אממ בעיקרון כן [= היה רע באפריל: לא ממש
תקוות למאי: לעבור את המגנים ואת הבגרות במתמטיקה בשלום
תמונה כלשהי אם בא לכם:

LindZiv Cohan

New member
שלי../images/Emo26.gif

שם: זיו גיל: 16 אזור מגורים: פרדסיה אייסי\מסן: [email protected] היה טוב באפריל: יומולדת
היה רע באפריל: מבחנים ומתכונת
תקוות למאי: לעבור את הבגרות בתקשורת:S תמונה כלשהי אם בא לכם: המ.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמאי../images/Emo99.gif

שם: גלי גיל: החודש 17 ^^ אזור מגורים: אזור ירושלים אייסי\מסן: בקשו במסרים היה טוב באפריל: חופש פסח
היה רע באפריל: החזרה ללימודים הייתה ממש קשה
ונכשל במתמטיקה שהוריד לי את המצב רוח
תקוות למאי: יומולדת!!! (ב-26
), לעבור בהצלחה את המתכונת והבגרויות. ובתחום הקולנוע - ספיידרמן 3 ושודדי הקריאבים 3
(ב-25 במאי!) תמונה כלשהי אם בא לכם:
כי כל יום אני מבינה עד כמה הוא זמר מדהים הודגש באמצעות מדגישומטיק

Breakable

New member
מיאו ../images/Emo221.gif

שם: נת גיל: אזור מגורים: אייסי\מסן: היה טוב באפריל: היה רע באפריל: תקוות למאי: תמונה כלשהי אם בא לכם:

Breakable

New member
שיט =\ שלח בלי תשובות ../images/Emo221.gif

שם: נת גיל: 15 אזור מגורים: חיפה אייסי\מסן: nah היה טוב באפריל: מספיק טוב היה רע באפריל: לא ממש תקוות למאי: לעבור בשלום את המבחן במטמתיקה תמונה כלשהי אם בא לכם: אולי אחר כך

Bleed for Me

New member
פה

שם:דניאל גיל:בשישי 18 אזור מגורים:ר"ג אייסי\מסן:[email protected] היה טוב באפריל:סייימתי עם תקשורת!! היה רע באפריל:לא זוכרת תקוות למאי:לסיים עם הברגויות החודש

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: ליאור
Nice to meet גיל: 15 אזור מגורים: מרכז אייסי\מסן: מסן - [email protected] היה טוב באפריל: השביתות?
היה רע באפריל: לא זוכרת משהו ספציפי תקוות למאי: שיעבור מהר ויאללה חופש תמונה כלשהי אם בא לכם:

../images/Emo210.gifגם אני פה...

שם: נהה לא חשוב...
אזור מגורים: י-ם
אייסי\מסן: מדלגת ברשותכם
היה טוב באפריל: הממ....לדעת שמתחיל מגרש ביתי במאי
היה רע באפריל: העבודה המגעילה שהתחלתי לעבוד בה
תקוות למאי: למצוא עבודה אחרת
תמונה כלשהי אם בא לכם: נהה

טוב פעם ראשונה שאני עושה את זה =]

שם: דנה גיל: 14 היה טוב באפריל: השביתות=) היה רע באפריל: לחכות למאי שיתחיל מגרש ביתיP: תקוות למאי: למחר--> למגרש ביתי:) תמונה כלשהי אם בא לכם:

*superstar*

New member
מאימאימאי

שם: עדי גיל: 20 וחצי אזור מגורים: מרכז אייסי\מסן: 111975236 היה טוב באפריל: נגמר הפסיכומטרי היה רע באפריל: היה פסיכומטרי
תקוות למאי: לנסוע לארה"ב בלי בעיות תמונה כלשהי אם בא לכם: לא מחשב שלי, אין לי פה תמונות

ענבררר

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif

שם: ענבר =P
אזור מגורים: אשדוד
אייסי\מסן:|דגש| אני כבר לא מתחברת
היה טוב באפריל: חופשת פסח ועצמאות
היה רע באפריל: בי"ס
תקוות למאי: שיילך לי טוב במתכונות ובבגרויות
תמונה כלשהי אם בא לכם: סופיה וג'ון

Self Reliable

New member
../images/Emo9.gif

שם: ולריה גיל: החודש 17. אזור מגורים: בת ים. אייסי\מסן: [email protected] היה טוב באפריל: לא זוכרת. היה רע באפריל: לא זוכרת. תקוות למאי: להצליח בתמכונות ובבגרויות. P= תמונה כלשהי אם בא לכם: נאא

למעלה