התפקדות מאי!

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

שם:עירית תאריך לידה: 2.1.94 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - איך היה החודש? סבבההההההההההה~ מה אתם מצפים לחודש הבא? יותרD:

MakeItHurt

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת

שם:לי תאריך לידה: 29.4 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:274569433 איך היה החודש? אה.. בסדר כזה.. מה אתם מצפים לחודש הבא? שיהיה יותר טוב ^_^

דנטל

New member
נוכחת

שם: דנה תאריך לידה: 9/4 מסנג'ר: אין אייסיקיו: אין איך היה החודש? סבבה מה אתם מצפים לחודש הבא? שיהיה גם סבבה

sweet shir

New member
Yes, sir! ../images/Emo6.gif

שם: שיר. תאריך לידה: 6.11.92 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 304526286 איך היה החודש? לחוץ נורא. מה אתם מצפים לחודש הבא? שיהיה פחות חרא מהיום הזה.

I L O V E MCR

New member
מתפקדת! ../images/Emo221.gif

שם: רוניייי תאריך לידה: 8.12 מסנג'ר: איןן אייסיקיו:207322375 איך היה החודש? נהדרר=] מה אתם מצפים לחודש הבא? אוהוו אותו דבר=]

מתפקדת!!!11../images/Emo219.gifD:

שם:לוטן תאריך לידה:26.4 מסנג'ר:מת אייסיקיו:בעולם שלי איך היה החודש?מהיר! מה אתם מצפים לחודש הבא?המון שאלונים והמון אנשים חדשים,אני מקווה האפי חודש מאי!!!1 P: [היי,חודש הבא חודש אחרון ללימודים. אומגאש,החיים עוברים מהר:O]

הו,חשבתי ../images/Emo219.gif

שהתכוונתם למה לצפות מהפורום חודש הבא. בכ"מ- שכושי ענק יאנוס את המורה שלי לחשבון&מורה שלי למדעים ויעביר להן מחלות למיניהן
. [אולי לפחות שהמורה למתמטיקה תקבל שוב כדור בראש מהקומה השניה D:]

אז ככה-../images/Emo219.gif

האמת שזה שיתוף פעולה שלי ושל עוד ילדים מכיתה ה'
. שיחקנו כדורסל בקומה השניה [ד',ה',ו']. כי צחי הבן זונה [מורה לספורט P:] לא נתן לנו לשחק במגרש כי "זה לא שיעור שלכם". מניאק. אפילו קובי אוז יותר גבוה ממנו ;;. [טוב,לא הגזמתיXD] אז. הכדור עף לנו מהקומה השניה ובמקרה נפל עליה והיא התעלפה D:. [המ. יש לנו מעין חור כזה כמו מרפסת שאפשר לראות ממנו את הקומה השניה,ועדי תמיד שורצת במרכז,אז זה פגע בה D:.

hilonet14

New member
יאוווו

מה עשו לכם?? איך הענישו?? לי קרה דבר דומה בכיתצה ה' או ו'... רק עם בלון מים....

כאן

שם: רותם תאריך לידה: 15/2 מסנג'ר: במסרים אייסיקיו: מסרים איך היה החודש? נחמדדד :) מה אתם מצפים לחודש הבא? אממ יש הרבה דברים

fireyes

New member
ה-מ-פ-ק-ד!

שם:איזבל תאריך לידה:13.11 מסנג'ר:מי שרוצה שיכתוב לי בהודעה אישית אייסיקיו:כנ"ל איך היה החודש?נחמד+ וקצר.. מה אתם מצפים לחודש הבא?מאוד!

נועם 4

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo175.gif

שם: נועם תאריך לידה: 2.3 מסנג'ר: מסר אייסיקיו: מסר איך היה החודש? כיף
מה אתם מצפים לחודש הבא? לא יודעת...

למעלה