התפקדות מאי!

shaharrr53

New member
התפקדות מאי!../images/Emo195.gif

שם: תאריך לידה: מסנג'ר: אייסיקיו: איך היה החודש? מה אתם מצפים לחודש הבא?

Miss Menta

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo109.gif

שם: שרית.
תאריך לידה: 21.11.
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 197132307
איך היה החודש? לא שונה מהאחרים
מה אתם מצפים לחודש הבא? ציונים טובים, תעודה טובה, הופעה טובה, ל"ג בעומר נחמד. :) חבר!11.

כן המפקד ../images/Emo195.gif

שם: סיוון תאריך לידה: 20.8 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 314132443 איך היה החודש? - חרא- מה אתם מצפים לחודש הבא? סמיייייייייייייייייינר

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת../images/Emo196.gif

שם:אריאל תאריך לידה:9.6 מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:346208918 איך היה החודש?סבבה מה אתם מצפים לחודש הבא?מיצב"ים לצערי, חצי גמר אליפות :] וזהו בתכלס

נועוש3

New member
מתפקדתת ../images/Emo195.gif

שם: נועה תאריך לידה: 21.9 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 251466377 איך היה החודש? אממ בסדר
מה אתם מצפים לחודש הבא? לעבור את המגנים ואת הבגרויות בע"ה!

fluppster

New member
מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם: חן תאריך לידה: 30.11.85 מסנג'ר: לא כותבת כאן אייסיקיו: אין איך היה החודש? היה סבבה, המון חגים, אבל מעט משכורת שזה ממש מבאס (בגלל החגים). מה אתם מצפים לחודש הבא? אני עושה מילואים (5 ימים), ואח"כ נוסעת לצימר לסופ"ש עם החבר שלי לחגיגות ה-4 שנים שלנו.
חוץ מזה, שום דבר מיוחד, מקווה שיעבור בטוב.

../images/Emo42.gif../images/Emo11.gifמתפקדת ^^'

שם: שי תאריך לידה: 9.12.91 מסנג'ר: - אייסיקיו: 495869215, תוסיפו P: איך היה החודש? דווקא טוב חוץ מהיומיים האחרונים מה אתם מצפים לחודש הבא? האמ.. כלום

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו תאריך לידה: 21.10 מסנג'ר: בקשווו אייסיקיו: בקשווו איך היה החודש? אחלה בחלה מה אתם מצפים לחודש הבא? אחלה בחלה

מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

שם: אור תאריך לידה: 29.8.90 מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 222145976 איך היה החודש? נחמד מאוד
מה אתם מצפים לחודש הבא? שימשיך להיות אחלה חודש ושאני יצליח בכל הבגרויות והמגנים הלוואייי

מתפקדת../images/Emo196.gif

שם: דרי תאריך לידה: 6.5 [עוד חמישה ימים יומולדת#%^$#
] מסנג'ר: [email protected] - הוסיפו בהמוניכםXD אייסיקיו: 346623588 ^^ איך היה החודש? די מזעזע
מה אתם מצפים לחודש הבא? ממ יומולדת, ת"א, התאבדות

sukrazit

New member
אניP:

שם: סיון תאריך לידה: 14.4 מסנג'ר: מסרים.. אייסיקיו: 294556843 איך היה החודש? אמ..די גרוע.. מה אתם מצפים לחודש הבא? שיהיה יותר טוב

Miss Menta

New member
אם הם רושמים, אז לא נראה לי שאכפת להם..../images/Emo109.gif

אותי כבר הוספת. [;

מתפקדת.../images/Emo195.gif

שם: תמר. תאריך לידה: 8.9 מסנג'ר: אם מישהו רוצה שיבקש במסרים.
אייסיקיו: אין. איך היה החודש? לא משהו... מה אתם מצפים לחודש הבא? שיהיה טוב יותר.

יו! חודש חדש[:

שם:הדס D: תאריך לידה: 14.8 ^_^ מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אינלי. פיכסה. איך היה החודש? מוזר. אבל יותר טוב מהקודם
מה אתם מצפים לחודש הבא? בגרות ראשונה- מ"מ, אין לי מושג מה אני הולכת לעשות, אבל יש לי עוד חודש ^_______* אז לא נורא.

hilonet14

New member
כן המפקד !

שם: הילה תאריך לידה: 23.8.92 מסנג'ר: אם אתם רוצים תבקשו במסר, או באיי סי... אין לי בעייה להביא... אייסיקיו: 299508373 איך היה החודש? סבבה :) מה אתם מצפים לחודש הבא? בגרות

למעלה