התפקדות לילה/בוקר או מה שזה לא יהיה...
S Shaycs New member 6/7/07 #4 אני לא הצלחתי להירדם מה אתה עושה פה לעזאזל .... חשבתי שאתה אצל החברה בתא ??!!
S Shaycs New member 6/7/07 #5 היא זרקה אותי בטלפון לפני שעה אמרה לי שזה או היא או הגינדיס והסברתי לה שאני כבר לא משחק אבל היא לא האמינה לי
היא זרקה אותי בטלפון לפני שעה אמרה לי שזה או היא או הגינדיס והסברתי לה שאני כבר לא משחק אבל היא לא האמינה לי
S Shaycs New member 6/7/07 #6 אבל אתה באמת פרשת אז מה כל הסיפור פה שוב פעם האישה עושה סתם סרטים מכלום באמת היא חייבת להפסיק מתישהו
S Shaycs New member 6/7/07 #7 עזוב דבר איתי במסנגר אני יסביר לך אין לי כח להסביר ליד כולם את הדברים האלה... גם ככה העומס פה בשעות האלה מטורף מדי צריך לחכות שעה עד שאפשר לעשות ריענון....
עזוב דבר איתי במסנגר אני יסביר לך אין לי כח להסביר ליד כולם את הדברים האלה... גם ככה העומס פה בשעות האלה מטורף מדי צריך לחכות שעה עד שאפשר לעשות ריענון....
S Shaycs New member 6/7/07 #10 המניאק סינן אותי אני לא מאמין ואיזה יבשים אתם כולם ישנים בשעות האלה רק אני ההיתי ער???
A AdirNagar New member 6/7/07 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז בסוף נישארת עד הבוקר? חחחחחחחחחחחח הלכתם לשחק סנוקר בסוף? XD
S Shaycs New member 7/7/07 #14 ברור מה חשבת שאני צוחק איתך ../images/Emo13.gif אחי העברתי שם שעה וחצי חחח היה צחוקים