ידעתי שאני לא צריכה לשים מאז ההתפלדפלות () שלך עם הדובון כשהיית תינוקת זה לא עבר...
N N o y 1 6 New member 1/6/07 #62 ../images/Emo6.gif ידעתי שאני לא צריכה לשים מאז ההתפלדפלות ( ) שלך עם הדובון כשהיית תינוקת זה לא עבר...
../images/Emo6.gif ידעתי שאני לא צריכה לשים מאז ההתפלדפלות ( ) שלך עם הדובון כשהיית תינוקת זה לא עבר...
S shilgiah New member 1/6/07 #40 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתפקת!!../images/Emo195.gif שם: נועה מיקום: ב"ש גיל: 16 וחצי יצירת קשר: אייסיי: 269696008 מסנגג'ר: במסר.. סתם משהו שבא לכם להגיד: כואבת לי הבטן.. (זה הדבר הראשון שחשבתי עליו. ) ותמונה! אין לי.. ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? המון דברים!! אני עוד לא הכנתי רשימה אני מקווה שהשנה יתנו לי לעבוד בעבודה של אבא שלי לצאת, והרבה.. לישון... יומטוב!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתפקת!!../images/Emo195.gif שם: נועה מיקום: ב"ש גיל: 16 וחצי יצירת קשר: אייסיי: 269696008 מסנגג'ר: במסר.. סתם משהו שבא לכם להגיד: כואבת לי הבטן.. (זה הדבר הראשון שחשבתי עליו. ) ותמונה! אין לי.. ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? המון דברים!! אני עוד לא הכנתי רשימה אני מקווה שהשנה יתנו לי לעבוד בעבודה של אבא שלי לצאת, והרבה.. לישון... יומטוב!
S shilgiah New member 1/6/07 #75 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה!!../images/Emo13.gif אני אשתה אקמול נראה לי חחח חם לי מספיק בשביל תה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתודה!!../images/Emo13.gif אני אשתה אקמול נראה לי חחח חם לי מספיק בשביל תה..
ש שלומיתת New member 1/6/07 #49 I know! אבל אפשר פעם אחת איכשהוא לסדר ולבוא.. גם לבוא מחיפה זה סיוט לא קטן,תאמיני לי
S shilgiah New member 1/6/07 #76 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני אבוא בעז"ה.. אם יהיה לי עם מי..
N N o y 1 6 New member 1/6/07 #86 אז תחשבי עליי ../images/Emo10.gif בת אדם לא גדולה במיוחד שגרה בחור נידח (אך שליטע ) בצפון
N niro levi New member 3/6/07 #146 חחח כי כתוב לך בכינוי 16 אז ניחשתי.. ורגע היית אולי בתחילת החופש בקיץ שנה שעברה בסמינר של מדצ"ים? או שאת בכלל לא יודעת מזה חחח או שאת מכירה מישהו/י שהיו?
חחח כי כתוב לך בכינוי 16 אז ניחשתי.. ורגע היית אולי בתחילת החופש בקיץ שנה שעברה בסמינר של מדצ"ים? או שאת בכלל לא יודעת מזה חחח או שאת מכירה מישהו/י שהיו?