התפקדות יוני!

אני אני אני../images/Emo13.gif

שם: מיכל/מיקי/מוסקו מיקום: צפונית לחיפה (קרית מוצקין) גיל: 15 יצירת קשר: [email protected] סתם משהו שבא לכם להגיד: זאפה לא זאפה זאפה לא זאפה ותמונה! אממ עזבו ושאלת החודש: מה אני יעשה בלי חברי לכיתה שנה הבאה (או לפחות חלקם) החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? חוץ מאילת וקורס מנהיגות אין שום דבר

בת אלי91

New member
אני :)

שם: בת-אל מיקום: חיפה גיל: עוד מעט 16 יצירת קשר: [email protected] סתם משהו שבא לכם להגיד: די לתנ''ך!
ותמונה! יכול להיות שכבר שמתי אותה אבל אינלי כוח לחפש אחרות D: ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? ים,חברים,עבודה... :)

אני

שם: אורנית מיקום: מבשרת ציון גיל: 15 יצירת קשר: [email protected] מסנ סתם משהו שבא לכם להגיד: וואע :( ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? לעבוד קשה ולהנות אח"כ מהכסף...

vered151

New member
Meeee ../images/Emo9.gif

שם: ורד מיקום: מושב ליד רחובות גיל: 17 בקרוב יצירת קשר: מסר
סתם משהו שבא לכם להגיד: הפרוייקט הזה מעיק עליי
ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? וואו.....ממ יש פולין, יש מש"צים
, יש חתונהההההה (כל המשפחה מחו"ל באה לארץץץץ...*געגועים*), איזה שבועיים בצפון לשם עבודה הכי מדהימה בעולם, להוציא רשיון... חוצמזה בזמן שאני פה אז מסיבות והופעות וחברים ובריכה וזה
בא לי חופש

rachelia78

New member
2 3 הקשב!

שם: רייצ' מיקום: גלובוס, ארץ ישראל...חור ליד נתניה וכו' וכו' גיל: חחחחחחחחח יצירת קשר: בטח!
סתם משהו שבא לכם להגיד: בלו בלו בלו בלו? ותמונה! ושאלת החודש: החופש מתקרב והוא אוטוטו כאן... מה התכנונים לחופש? חופש?
איי וויש! לקרוע ת'תחת בעבודה.... שב"כ שלום!

למעלה