התפקדות יולי

אה רגע...

את אומרת שאם אני אסע לשם אני אראה עוד יותר רוסיה??? עוד סיבה לא לחזור לשם...

אגב, לכל הרוסיות שכאן...

מאיזו סיבה אתן נוסעות לרוסיה? משפחה, חברים, סתם טיול? למשל אותי שום דבר לא מושך לחזור לשם. נולדתי שם וזהו, לא רוצה שום קשר למקום הזה...

Jeanne D Arc

New member
יש לי שם את המשפחה מצד אמא

אז כנראה שאני אמורה לנסוע לשם לפחות פעם בכמה שנים

משפחה זה בסדר...

משפחה חייבים לבקר, גם אם זה במקום ההוא...חחח יש לי שם משפחה ממש רחוקה, בני דודים דרגה שלישית, רביעית, ואני גם לא מכירה אותם, אז אין סיבה לחזור לשם. כל הקרובים שלי בארצות הברית, גם מהצד של אמא וגם של אבא. פשוט לא מזמן שמעתי על משפחה שנסעה לשם כדי לבקר בשכונה הישנה, לראות אם משהו השתנה. אז סתם רציתי לדעת את הסיבות שלכן. אני פשוט לא זוכרת כלום משם, אם היו אומרים לי שנולדתי בארץ הייתי מאמינה...
באיזה גיל עליתן?

Ray512

New member
גם אני לא זוכרת כלום ../images/Emo3.gif

עליתי לפה בגיל המופלג של 9 חודשים
אבל עלינו רק אני וההורים שלי, ובן דוד של אבא שלי והמשפחה שלו. ככה שכל השאר שם. שנה שעברה נסענו לשם בפעם הראשונה מאז שעלינו לארץ. היה מרגש

MirkuSH

New member
ani tasti ki....

ehrihu oti rosa lahzor kvar (hozere ba 24 ba boker) ufff meshaamem po la alla!

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם: שרונה גיל: 20 פז"מ עם החבר: 8 חודשים דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): [email protected] עיסוק עיקרי בחודש זה: שירות לאומי שירות לאומי ושירות לאומי..חחחח נמאס כבר מצברוח: כרגע..מצויין כי חברה בדרך אליי והיה לי מזה משעמם

MirkuSH

New member
ona!!!!!!!

שם: miri גיל: od hodesh 18 פז"מ עם החבר: shana ve hodesh דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): 220897 עיסוק עיקרי בחודש זה: ani ahshav be hul..... meta lahzor ani kvar kimat hodesh po מצברוח: rosa lahzor labait ve la haver kvar!!!

למעלה