התפקדות יולי

מאורי6

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: מאור
פז"מ עם החבר: עוד כמה ימים חודשיים.
דרכים לתקשר: 284531452 [email protected]
עיסוק עיקרי בחודש זה: מממ... חזרות להופעה, ההופעה... ולמות לי בשקט:p
מצברוח: כבר 3 ימים במצב רוח פשוט מעולה... לא יודעת למה ותכל'ס?! לא אכפת לי למה רק שימשיך!! מתה עליכן בנות!

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: טל
פז"מ עם החבר: חצי שנה
דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): מסנג'ר - [email protected] אייסיקיו - 226784057, ומסרים
עיסוק עיקרי בחודש זה: הממ. בעיקר עבודה, ומנוחה, וחברצ'יק
עוד שבוע רגילהההה!
מצברוח: כרגע סחוטה מעייפות, ולא עשיתי היום כלום
אני פשוט מרגישה חולה בלי שום סיבה (אני ממש ל-א חולה). אני גם מאוד הורמונלית בימים האחרונים (תופעות שלפני מחזור
) ככה שיש לי מצבי רוח

frolic

New member
גם אני עונה!!!

שם: טל. גיל: 17 ו-9 חודשים ^_^ פז"מ עם החבר: שנה ושבוע :) דרכים לתקשר: אייסיקיו- 214672168 עיסוק עיקרי בחודש זה: להרוויח כסף!!!!!! :) התקבלתי לעבוד בבורגרנאץ' ^^ מצברוח: מבואס, הוא לא התקשר שלושה ימים וכל מה שאני מקבלת זה הודעה פעם ביום "אני אתקשר מחר אל תדאגי אני אוהב אותך", וזה לא מהנה במיוחד. אוף אוף. יהיה טוב.

Clueless Maiden

New member
גמני רוצה :)

שם: אניקה
פז"מ עם החבר: 16 חודשים ^^
דרכים לתקשר: [email protected]
עיסוק עיקרי בחודש זה: טסה לאיטליה בעוד שלושה ימים :)
מצברוח: תחושה אמביוולנטית כזאת. מצד אחד געגועים חזקים לחבר שסוגר 28, מצד שני שמחה שיצא לנו לדבר היום. נכון שתמיד מתגעגעים טיפה פחות כשמדברים?

McBlack

New member
מתפקדת |ג'ובניק|../images/Emo13.gif

שם: מאיה
דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): כולם, בקשות במסרים
עיסוק עיקרי בחודש זה: לימודי נהיגה מצברוח: מצויין
שיהיה לכולנו חודש נהדר :)

עונה :] מישהי קוראת את זה באמת?! P:

שם: עדי גיל: 17 ושבוע פז"מ עם החבר: שנה ו10 :] דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): הכל :) עיסוק עיקרי בחודש זה: התבטלות מוחלטת :\ מצברוח: חביב..

Jeanne D Arc

New member
מתפקדת.. קצת בדילאיי

שם: ז'אנה גיל: 17 וחצי פז"מ עם החבר: בסוף החודש שנה דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): 211805439 ומסן במסרים עיסוק עיקרי בחודש זה: לנוח והמון מצברוח: קקי
הוא לא רוצה לדבר איתי

dead me

New member
מתפקדת..אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי פה..

הגעתי ונעלמת שכזה.. אז אממ חזרתי.. שם:שירן גיל:22 פז"מ עם החבר: אממ דיי מסובך..אנחנו בסוג של קשר מתמשך וארוך שנמשך כבר 7 שנים.. דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): מסרים.. עיסוק עיקרי בחודש זה:עבודה..עבודה..ועוד עבודה.. :( מצברוח:יהיה טוב יותר כשיסתיים השבוע..למרות שרק היום התחיל..

עונה עונה...

שם: מור גיל: 18 וחצי(מחר) פז"מ עם החבר:בסוף אוגוסט שנתיים בלי עין הרע! דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): 305554030 עיסוק עיקרי בחודש זה: אני עובדת בקייטנה וקורעת את התחת!!!..לקראת גיוס :) מצברוח:עייפה ומותשת מהקייטנה..עוד מעט עפה לישון קצת

Woman In White

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: ליסה גיל: 18 פז"מ עם החבר: חודשיים דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): במסרים אם בא לכן בכייף
עיסוק עיקרי בחודש זה: להתבטל :) עוד חודש וחצי מתחיל השירות שלי אז עד אז אני מנצלת כל שנייה
מצברוח: מצויין

לילי123456

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: ליגל גיל: 17 עוד חודשיים פז"מ עם החבר: שנתיים וחודש
דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר): מסרים..
עיסוק עיקרי בחודש זה: שום דבר מעניין. מצברוח: לא משהו
מחר מועד ב' מתמטיקה

the wild wind

New member
אני ../images/Emo195.gif

שם: נטלי :) גיל: 17 וחצי פז"מ עם החבר: חצי שנה בשבוע הבא *חיוך מאוזן לאוזן* דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר):אמממ.. מסרים אולי?.. :p עיסוק עיקרי בחודש זה: עבודה, עבודה, עבודה...ו...עבודה. כן, זה הכול. מצברוח:מעולה. היה סופ"ש ארוך עם החבר ובכלל, הוא חוזר ביום רביעי עד ראשון ^^

devilz

New member
me^^

שם: liz
גיל:18 פז"מ עם החבר: 9 month)wow...) דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר) [email protected]: עיסוק עיקרי בחודש זה: belarus
מצברוח: ^^ great

ליזושששש....../images/Emo13.gif

כשאת חוזרת אני רוצה הרבה הרבה תמונות...ובינתיים קבלי משהו שיכול לעזור לך לכתוב פה...http://www.gate2home.com/

Ray512

New member
ליז!

את נראית הכי רוסיה בעולם בתמונה הזו
למה כולם (כולל עצמי) תמיד נראים רוסים *יותר* כשהם נמצאים בארצות בריה"מ לשעבר? curious....

למעלה