התפקדות יולי

אוצ'יקו

שם: יער גיל: 13 מסנ': [email protected] אייסי: איכס כמה זמן בפורום? כמה זמן מה אתה מצפה לחודש הבא? קייצת אדירה D: 100 נרשמים! ושיהיה נחמד גם בחייצת, למרות שזה רק יומיים ועוד חודש טיול מים אבל זה כבר באוגוסט ^^

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifכלב, רציתי לפתוח. ;;

שם: שיר
גיל: 14 (באוקטובר...) מסנ': [email protected] אייסי: 240799020 כמה זמן בפורום? מה19 באפריל... שזה אומר חודשיים ומשהו
מה אתה מצפה לחודש הבא? הרבבבבבבה שאלונים בפורום D: ימי הולדת, טיסה וכל מה שקשור בה ^^

המ. מתפקדת

שם: שושו גיל: 15 וחצי מסנ': [email protected] אייסי: לא אוהבת איסי כמה זמן בפורום? לא זוכרת
מה אתה מצפה לחודש הבא? להיות יותר בפורום..>>

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif מתפקדת !

שם: נוגה גיל: 14 מסנ': [email protected] אייסי: 211988697 כמה זמן בפורום? הממממ..... חודשיים בערך מה אתה מצפה לחודש הבא? שיהיה מפגש ושאני אוכל להגיע אליו D:

mafakit

New member
מממממממתתתתתתפפפפפפפקקקקקקקדדדדדדדתתתתתת../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: 14 מסנ': [email protected] אייסי: 196466966 כמה זמן בפורום? לא זוכרת מה אתה מצפה לחודש הבא? חופש חופש חופש חופש מפגש פורום סימפל פלאן.. אולי גם אבריל לאיבן.. ואולי כאן כאן..XD ואז חופש חופש חופש חופש..

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifבנמצא,המפקד

שם:איזבל גיל:15.7 מסנ':בקשו בפרטי אייסי:^^ כמה זמן בפורום?שנתיים וחצי מה אתה מצפה לחודש הבא?פגישת סקו"ש(שתהיה כבר!!!אוווף...)

דנטל

New member
נוכחת

שם: דנה גיל: 34 מסנ': אין אייסי: אין כמה זמן בפורום? הרבה זמן, עם הפסקה ארוכה מאוד מה אתה מצפה לחודש הבא? לחום אימים

I L O V E MCR

New member
מתפקדת../images/Emo129.gif

שם:נעה גיל:13 מסנ':[email protected] אייסי:207322375 כמה זמן בפורום?מאפריל נראה לי. מה אתה מצפה לחודש הבא?כלום.

hello there../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

שם: נוֹמי גיל: 22 מסנ' + אייסי: אולי בהמשך, בינתיים - למסרים!
כמה זמן בפורום? האמת שדי הרבה זמן, און אנד אוף כזה מה אתה מצפה לחודש הבא? טיולצ'יק כנראה
ותמונה בשביל הכיף, הכלב שלי
[לא יצא הפוקוס כמו שצריך, אבל לא נורא]

crazysapir

New member
../images/Emo207.gifi need help please מישו יכל לעזור לי?

ממ תגידו איך אני נכנסת לקומונה מספר: 12999?

crazysapir

New member
ממ אני לא יודעת איך נכנסים ,את

יכטולה בבקשה להכנס ולהביא לי תכותבת

דנטל

New member
לפעם הבאה

את נכנסת לקומונה כלשהי, לא משנה איזו, ומשנה את המספר שמופיע בכתובת למספר שאת צריכה.

Cause I Broken

New member
מתפקדת.|גירטה|

שם:נוי גיל:עוד חודשיים 13 מסנ':[email protected] אייסי:194583235 כמה זמן בפורום?נאממ לדעתי ממאי[: מה אתה מצפה לחודש הבא?נאממ לא יודעת..

Retama

New member
אהמ

שם: רותם גיל: 15 מסנ': בכרטיס אישי אייסי: כנל כמה זמן בפורום? לא יודעת.. מה אתה מצפה לחודש הבא? כל מיני דברים :p

sweet shir

New member
הבועה זה סרט חרא. ../images/Emo6.gif

שם: שיר. גיל: 14 וחצי. מסנ': [email protected] אייסי: 304526286 כמה זמן בפורום? אההה לודעת
מה אתה מצפה לחודש הבא? משלחת לגרמניהDDD::

למעלה