התפקדות יולי

shaharrr53

New member
התפקדות יולי../images/Emo195.gif

שם: גיל: מסנ': אייסי: כמה זמן בפורום? מה אתה מצפה לחודש הבא?

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: שרית. גיל: 13.7. מסנ': [email protected] אייסי: 197132307 כמה זמן בפורום? מעל שנה וחצי. מה אתה מצפה לחודש הבא? שיהיה כיף? D:

crazysapir

New member
וואו גמרנו חודש..מאגניב../images/Emo98.gif

שם:ספיר גיל:כמעט14..עולה לט':) מסנ':אין אייסי:365856159 כמה זמן בפורום?ממ לא זוכרת די הרבה זמן..רק בזמן האחרון ממש ממש הגבתי פה.. מה אתה מצפה לחודש הבא?ממ להמון דברים:)... הסת דודה הכי מאגניבה בעולם מגיעה לחו"לXD,, ממ היציאה לקניון החשובה שלי, יכול להיות אני מתחיהל לעבוד, מפגש המון המון בקיצור^^...שיהיה יולי מעולה לכולם><

צ ש ט ש

New member
למה קוראים לזה התפקדות??

שם: מאיה גיל: 13 מסנ': [email protected] אייסי:איכסה כמה זמן בפורום? לא זוכרת מה אתה מצפה לחודש הבא? לא להירקב בבית

I R i T 94

New member
את מי אני אראה ביום שישי? D: ../images/Emo217.gif

הנוער העובד והלומד שולטים~

יום שישי מתחילה הקייצת, לא?

אז מזתומרת?
ואל תבני עלי, אני פלוגע אז אני בטח לא אצא לדברים.. אבל יש לי טיול מים השנה!!!!!!!! ווהו

I R i T 94

New member
בואי!!!!!!!!11 ../images/Emo217.gif

בבקשה? XD זה מתחיל ביום שישי, נגמר ביום שלישי. חמישה ימים. 6-10.7.

I R i T 94

New member
אופס.><' סורי.

פלוגע? אני לא מבינה את כל המושגים. אני בסה"כ שנה בתנועה הזאתי. XD

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: אור גיל: 16 מסנ': [email protected] אייסי: 222145976 כמה זמן בפורום? הרבה
מה אתה מצפה לחודש הבא? לעבור ת'מגן ות'בגרות בשלום .. לעבוד .. ללכת לאילת אולי ..

אספיר85

New member
חיח../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 מסנ': תבקשו אייסי: אין כמה זמן בפורום? הרבה מה אתה מצפה לחודש הבא? לעבוד

../images/Emo42.gifמתפקדתת../images/Emo163.gif

שם: שי גיל: 15 מסנ': [email protected] אייסי: 495869215 כמה זמן בפורום? עוד מעט 4 חודשים מה אתה מצפה לחודש הבא? הרבה רעש!

I R i T 94

New member
מתפקדת! ../images/Emo217.gif

שם: עירית. גיל:13 מסנ': [email protected] אייסי: - כמה זמן בפורום? מדצמבר.. אוהא. חצי שנה+ ~ מה אתה מצפה לחודש הבא? מלא כיף. והיום זה כבר מתחיל, עם מפגש זצק"פ.

MushrooMush

New member
עע אני מיזדקנת מיום ליום!8-(

שם:הדר גיל:15 מסנ':אין אייסי:237997107) כמה זמן בפורום?חודשיים משהו כזה מה אתה מצפה לחודש הבא?אממ..... כלום.... לא משהו מיוחד **מילחמה**

MushrooMush

New member
חחחח אל מחכה אני פשוט יודעת שזה מה שיהיה

אני מחכהה כאילו במובן הרע XDD

שלי פאר

New member
התפקדות ראשונה

שם: שלי גיל:20 מסנ': אייסי: כמה זמן בפורום?כמה ימים מה אתה מצפה לחודש הבא? שיעבור מהר

למעלה