התפקדות חודש מרץ!

May Love Beli

New member
מתפקדת../images/Emo3.gif

שם: מאי תאריך לידה: 10.5 עיר: בת-ים מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? יאפ דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן והמסכות! איך עבר פברואר? אממ... נחמד מה התוכניות למרץ? אין הרבה... ושוב כמו כל חודש- ימי הולדת שיר שחרשתם עליו בפברואר: The Beatles - Hey Jude שיר שמכניס אתכם למרץ: "לאן שלא תלכי"- של שירי. מתווכנים להיות באירוע ב14.3?: אולי... נראה דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: הטיול ליומיים והסמינר מהצופים! דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: לא זכור לי דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: בחודש הזה הטלפתיה רדפה אותי! כל יום קורה לי משהו טלפתי אחר! דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: גם קרו המון דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שיהיה חודש יותר רגוע... האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? פחות או יותר כן.

עונהה =]

שם: יונת תאריך לידה: 2.11.91 עיר: איזור המרכז חחח מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? בהחלט דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: המפפ... ניצן? איך עבר פברואר? נחמד ככה מה התוכניות למרץ? ווי מלא..! הולך להיות ה-חודש, מחכה כבר =] טיול שנתי, פורים (דווקא לא מתה על החג הזה חח), סמינר צופיות, ורוניקה מארס שוב בטלויזיה D:, הרבה ת"א שיר שחרשתם עליו בפברואר: הוו היו כמה... שיר שמכניס אתכם למרץ: Underneath your clothes... סתם השיר של הימים האחרונים מתווכנים להיות באירוע ב14.3? תהרגו אותי, תסקלו אותי, אבל אין לי מושג מזה דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: מלאא...! וכבר כתבתי קודם האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן בהחלט אנשים, שיהיה אחלה חודש הא?

moton

New member
מתפקד../images/Emo98.gif

שם: מוטי תאריך לידה: 8.12 עיר: רמלה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? אני בהכחשה
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן איך עבר פברואר? די בסדר.. העיקר שעבר מה התוכניות למרץ? פורים, גדנ"ע, מפגשי פורום שיר שחרשתם עליו בפברואר: השיר של ראש גדול וההיפ הופ של השמיניה שיר שמכניס אתכם למרץ: לאן שלא תלכי מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא.. הפורומים יותר חשובים דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: אממ פגשתי את טלי שרון והייתי בהלם שהיא יודעת מי אני לפי הכינוי בפורום
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: לא יודע... לא מרוכז עכשיו דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: כנ"ל דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: לא זכיתי באייפוד מתפוצ'יפס אז קניתי
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שיהיה טוב האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifוואלה..../images/Emo3.gif

שם:נחשו..
תאריך לידה:3.5 עיר:רחובות מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן... דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:ניצן!!!
איך עבר פברואר?אחלה... מה התוכניות למרץ?אוםם...כלמיני
שיר שחרשתם עליו בפברואר:רק לפני כמה ימים חזרו לי הרמקולים לעבוד
שיר שמכניס אתכם למרץ:למֶרץ או לחודש?
מתווכנים להיות באירוע ב14.3?לא יודע, יש לי כרטיסים
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:אוממ דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:אוממ דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:אוממ דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:אומממ דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:כיף!!
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?יש מצב... כמה משעמם אני
(לא שמישו באמת קורא את זה
) בייי

סינטטית

New member
../images/Emo11.gif

שם: אור תאריך לידה: 9.7.89 עיר: נתניה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן:/ דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן איך עבר פברואר? סבבה מה התוכניות למרץ? הרבה כיף, והרבה סינרגיה:] שיר שחרשתם עליו בפברואר: הו הו... שיר שמכניס אתכם למרץ: יש כמה מתווכנים להיות באירוע ב14.3? מקווה מאוד שכן דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: צחוקים של טיול שנתי דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: אמא של חברה נפטרה.. דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: כל החיים שלי הזויים! דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: נתפסו לי השרירים אחרי הטיול דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: הממ:] האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן

מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: נועה תאריך לידה: 13-2-92 עיר: באר שבע מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? אה-הא
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן
איך עבר פברואר? פסדר, יומולדת וזה
מה התוכניות למרץ? להשקיע יותר בלימודים|חבול, להתחפש, פורימון בצופים שאנחנו מרימים [עזבו חחחח], ללכת להופעה של קלי קלארקסון.. יש מה לעשות שיר שחרשתם עליו בפברואר: Kelly Clarckson - Because of you שיר שמכניס אתכם למרץ: שובי אל ביתי - הפרוייקט של עידן רייכל מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: יש הרבה
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: עזבו =\ דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: זה מצריך מחשבה ו.. לא נראה לי כרגע
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: כנ"ל
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שדברים יישתנו. עזבו, אני מבינה ת'צמי האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן, אנשים מהפורום

Super Chuly

New member
סוף סוך הגעתי למחשב! מתפקדת!

שם: ליהי תאריך לידה: 30.3.88 עיר: כפ"ס מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? מסתבר שכן, לצערי דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן איך עבר פברואר? מעייף אך סביר מה התוכניות למרץ? אין תוכניות מיוחדות שיר שחרשתם עליו בפברואר: Russians של סטינג, ועוד שירים שיר שמכניס אתכם למרץ: Song To Say Goodbye של פלסבו, וTiny Dancer של אלטון ג'ון. היום הצטרף לרשימה גם הפסקול של מולן רוז' (סרט מדהים ביותר- מומלץ!) מתווכנים להיות באירוע ב14.3? אם יצא, אז סבבה, ואם לא- לא נורא דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: באיזשהו מקום- הפקות סרט גמר דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: תאונת דרכים דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: אין ספק- סרט גמר דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: ושוב- סרט גמר (כן, זה היה חלק מאוד מרכזי בחודש שעבר) דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: רק דברים טובים אני מקווה האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? בוודאי! כמו שצריך ליהי :)

עונה:]

שם: טל
תאריך: אני אשמור לעצמי חחח אני בת 13 וחצי אבל
מתקרבים לסוף העונה השנייה ואני מצד אחד רוצה לדעת מה יהיה בסוף מצד שני אני לא רוצה שייגמר
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה? מולי ללא שום צל של ספק
איך עבר פברואר? די חרא עמוס במבחנים שלא הלכו לי טוב...:[כמו 70 בחשבון:'(
מה התוכניות למרץ? בעיקר פורים והיומולדת של אבא שלי...אבל גם להתכונן למבחן באנגלת שקובע אם אני עולה להקבצה א'1 באנגלית:[
שיר שחרשתם עליו בפברואר:לאן שלא תלכי- שירי מימון
שיר שמכניס אתכם למרץ:לאן שלא תלכי=רמיקס=
מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: חוץ מזה שהמורה למתמטיקה קראה לי חופרת לא כלום חחחח:p
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: 0 במתמטיקה,מבחם נכשל במדעים...
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: להצליח במבחן באנגלית
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? לא סורי על החפירה הייתי חייבת לפרוק:p חודשש טובב שיהיה לכולםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: מיטל תאריך לידה: 1.9.90 עיר: טבריה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן. איך עבר פברואר? אממ סבבה.. חוץ מאתמול שהיה סיוט.. מה התוכניות למרץ?מפגש עם כל החברות שלי שעזבו את הבית ספר לפנימיות {בפורים}..אנחנו נפגשות אחרי 9 חודשים.. המון.. שיר שחרשתם עליו בפברואר: המקום המושלם, כרטיס טיסה, בלי לומר מילה, we are,ובעיקר RL מויאל ושירי מימון.. שיר שמכניס אתכם למרץ: קיץ-איה כורם ודרך המלך.. מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: אממ המון.. לא זוכרת עכשיו.. דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: נכשלתי בטימטומטיקה. דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: הלכתי לאיבוד בשכונה של המורה הפרטית שלי..זנ חור תאמינו לי.. דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:הכיתה ה"נחמדה" שלי דחתה מבחןבהיסטוריה בלי להודיעה לאף אחד.. ודחו אותו ליום שיש לי מבחן בספרות.. דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:אממ שפורים יעבור בכייף עם המפגש בנות.. ושסוף סוף אני אצליח לארגן מפגש קומונה לקומונה שלי..{ושל בר ותיתו'ש}. האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? אממ כן.. המון.. מה זהו?.. נגמר מהר.. *פורשת לישון*.. מיטל.

ny22

New member
מנהל
מתפקד...

שם: נתאי תאריך לידה: 06/1986 עיר: עיר הקודש - ירושלים מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן וחבל, עונה כזאת מעולה! דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: איך לא - ניצן! איך עבר פברואר? בסדר, אפילו שהוא עבר קצת קשה....בגלל שהיה ערב זיכרון למדריכה שלי שנהרגה בתואנת דרכים ולחבר שלי שנהרג בפיגוע. מה התוכניות למרץ? עוד לא יודע שיר שחרשתם עליו בפברואר: כל מיני. שיר שמכניס אתכם למרץ: יש המון. מתווכנים להיות באירוע ב14.3? בעיקרון אני ממש רוצה להיות, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה עד אז. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: (אני לא זוכר עכשיו)... דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: 1. ערב אדוה - לזכר מדריכה שלי שנהרגה בתאונת דרכים כשהייתי בכיתה י'. 2. אזכרה לחבר שלי שנהרג בפיגוע כשהייתי בכיתה יב'. דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: (אני לא זוכר כרגע) דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: זה שהצבא לא זז! דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: ואוו, יש המון האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן.

nadav1232

New member
../images/Emo220.gifמתפקד לחודש מרץ../images/Emo13.gif

שם: נדב בן ברוך תאריך לידה: 4.4.1992 עיר: הרצליה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? אהה ): דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: רוברטו? חח, לא היה לי מישהו.. איך עבר פברואר? כרגיל מה התוכניות למרץ? ללכת לכנס אנימה קון וזהו.. שיר שחרשתם עליו בפברואר: Peace B שיר שמכניס אתכם למרץ: חח, לא יודע.. מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא כי יש את כנס אנימה קון באותו יום דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: אין דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: עדיף שאני לא אגיד.... דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: אין דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: צחיייייי
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: חודש מלא אנימות האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? לא

מתפקד../images/Emo72.gif

שם: גיא תאריך לידה:24.8 עיר: באר שבע מתקרבים לסוף העונה השנייה, למה להזכיר?מנסה לשכוח דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:עשה רע:מולי עשתה טוב:ניצן איך עבר פברואר? די בסדר.. ימי הולדת כמעט כל יום מה התוכניות למרץ? פורים,תחפושות,ולא להתאבד שיר שחרשתם עליו בפברואר:מול כול העולם וההיפ הופ, של השמיניה דההה! שיר שמכניס אתכם למרץ: כנ"ל מתווכנים להיות באירוע ב14.3? אני וכל שאר אני שלי דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: מסיבת הפתעה לאחי כמעט גרמנו לו התקף לב דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: שברתי סקיטבורד לא שלי ויד ורגל שלי
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: כנ"ל
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: לא קיבלתי את הפוסטר של גביע הכיתה המעופפת דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שיהיה לי קביים להליכה.(לא לרגל) האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן,למישהו היה פנצ'ר באופניים אז תיקנתי לו אותם.

מתפקדת\רוני קטיפת זהב מתפקדת../images/Emo168.gif

שם: נעה:נעה רוני קטיפת זהב: רוני קטיפת זהב
תאריך לידה: נעה:23.5 רוני קטיפת זהב: חסוי
עיר: נעה:חיפה רוני קטיפת זהב:חיפה
מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? נעה:מסתבר רוני קטיפת זהב:יאפ
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: נעה:ניצן רוני קטיפת זהב: המסכות.... הם נראים כמו מפרטים
איך עבר פברואר? נעה: עצוב... רוני קטיפת זהב: עצוב.... לא ניגנו עלי שבוע
מה התוכניות למרץ? נעה: לקוות שאני אתקבל לכיתת מחוננים רוני קטיפת זהב: לקוות שנעה תלמד שירים טובים וכיפיים
שיר שחרשתם עליו בפברואר: נעה: Greenday - Boulevard Of Broken Dreams רוני קטיפת זהב: שיר שחרשו עלי? נראה לי שסינגפו....
שיר שמכניס אתכם למרץ: נעה:loosing my religion של rem רוני קטיפת זהב: סינגפו... אחד השירים המוצלחים שנעה למדה
מתווכנים להיות באירוע ב14.3? נעה: לא ניראה לי רוני קטיפת זהב: מכניסים גיטרות????
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: נעה: נפלתי בסקי כל הזמן.... וביום הראשון עשיתי שפגט... ונפלתי על המסוע של הקטנים רוני קטיפת זהב: הרסתי לנעה עם התרגיל טכניקה... חיחיחי.... אני סדיסתית
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: נעה:נגממר גורדון ונפרדתי מחברים טובים שלי מטירה שהיו איתי בחוג... רוני קטיפת זהב: בזכות נעה נכנסתי בכסא
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: נעה:נפלתי במסוע של הקטנים רוני קטיפת זהב: נעה גמרה שיר בשיעור.... עלי והצליחי!!! אבל אני נשארת הגיטרה...
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: נעה: המורה שלי באה לכיתה רוני קטיפת זהב: נעה שוב נכנסה איתי בקיר
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: נעה: שיהיה לאח שלי יומולדת שמח רוני קטיפת זהב: שנצליח לנגן טוב!!
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? נעה: מהפורום רוני קטיפת זהב: הכרתי שירים חדשים....?

Rioter

New member
חחחחחחחחחח מצחיק ../images/Emo6.gif

אהבתי את התשובות..

chen010189

New member
"מכניסים גיטרות????"../images/Emo6.gif

נעה, את גדולה! (גם את רוני קטיפת זהב, גם את)

למעלה