התפקדות חודש מרץ!

chen010189

New member
כן

שיקו מורה בבית ספר למוזיקה(אם אני לא טועה) אספיס מלמד תופים(לימד את חברה שלי) אבי מלמד בס ויובל סתם *מילה שלא משתמשים בה בפורום "השמינייה"* עם פאנטיות

Rioter

New member
חחח מצחיקה ../images/Emo6.gif.

שם: שיר. תאריך לידה: 13.12 עיר: ראשל"צ. מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? אני אמורה לענות על זה?
טוב, אז.. אה.. כן.
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן, מן הסתם. איך עבר פברואר? נפלא. מה התוכניות למרץ? מפגש, רוןשלי, חייל במדים, עזריאלי. יהיה חם.
שיר שחרשתם עליו בפברואר: דולזי
!
שיר שמכניס אתכם ל(חודש) מרץ: הממ.. Supergirl - Reamon מתווכנים להיות באירוע ב14.3? ממש לא.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: הממ.. בתנועת נוער, מד"צ אחד חיקה את המורה שלי לאזרחות. זה היה ממש מצחיק! דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: יום המשפחה. אני שונאת את היום הזה במשך חמשת השנים האחרונות. דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: סבתא שלי נדבקה בשפעת העופות (חס וחלילה, כן?) והיא בטוחה מעכשיו שהיא פרה עיוורת.
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: הממ, בסוף לא נסעתי לידיד-הכי-טוב-שלי, שחגג יום הולדת. דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: יום הולדת 15 לחברה טובה. וזה לא כמו השאלה: "מה התוכניות לחודש?".. אבל.. אוקיי
.
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? בטח.

chen010189

New member
זה לא אותו דבר

דבר שאת מצפה שייקרה במרץ, זה לא בהכרח התוכניות שלך... את מתכננת לנסוע לת"א ב13 ואת מצפה שאני אבוא זאת לא התוכנית שלך(ואני מצטערת להגיד לך - גם לא שלי
) הרגע הרגשתי כמו מורה ללשון

Rioter

New member
וכמובן שהסניליות שלי חוגגת...

פורים כמובן! הולך להיות מדהים!

Paz Eldror

New member
מתפקדת =]

שם:פז תאריך לידה:13.11 עיר:כפר יונה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?אה.. דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:ניצןן כאילו דעע .. חח =] איך עבר פברואר?פסדר מה התוכניות למרץ?לא יודעתת שיר שחרשתם עליו בפברואר:Because Of You שיר שמכניס אתכם למרץ:Sorry של מדונה מתווכנים להיות באירוע ב14.3?לא בטוח אולי.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:לא זוכרתת דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:שום דבר דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:לא יודעת דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:שום דבר :p דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:אין לי מושג האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?לא..

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo26.gifמתפקדת../images/Emo36.gif

שם: תאריך לידה: 23.9 עיר: גבעתיים מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? הא דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: כל המסכות
איך עבר פברואר? בסדר גמור
מה התוכניות למרץ? פורים שיר שחרשתם עליו בפברואר: המוןןן... חצי מהשירים בשאלון שירים
שיר שמכניס אתכם למרץ: שירים שמחים מתווכנים להיות באירוע ב14.3? אמ. אני ממש רוצה, אבל רק מלחשוב על הבלאגן שילך שם.
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: לא לי, אבל סתם לפני כמה ימים הלכתי עם חברות לקניון, ויש כניסה מלמעלה ולפני זה יש כניסה לחניון, וילד אחד יותר קטן ממני רק והתלהב ואמר כזה אמא בואי ותוך כדי הוא נכנס לחניון ונעלם לו שם
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: אה.. דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: אה.. דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: היה לי איזה מבחן שלשום.. הוא היה מעצבן
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: דברים טובים.
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? לא

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם:לוטם תאריך לידה:3.4.92 עיר:חיפה
מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן אני מתה לראות מה יהיה בסוף אבל חבל שצריך לחכות אחר כך חצי שנה בשביל העונה השלישית
! דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:ניצן
איך עבר פברואר?בנחמדות
מה התוכניות למרץ?ללכת להופעה של קלי ב27 וללכת לאירוע של השמינייה
חוץ מזה חיים רגילית ומשעממים-.S.S.D.D
שיר שחרשתם עליו בפברואר:"beep" שיר שמכניס אתכם למרץ:"jump" של סימפל פלאן
מתווכנים להיות באירוע ב14.3?כן
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:אין ממש
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:לא זוכרת - ומעדיפה שלא
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:לא היה כזה
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:כל הלחץ של העבודות והמבחנים
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:להתכונן נפשית לטיול השנתי ולגמור את הפרוייקט במתמטיקה
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? רק בפורום...

../images/Emo41.gifעווונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שם:אורטל :)
תאריך לידה:20.12
עיר:נס ציונה
מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן אה...
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:אמממממ מולי
איך עבר פברואר?חמדמד
מה התוכניות למרץ?לבלות המוווון
עד שסופסוף יש לי חופש ממבחנים בחודש הזה=]
שיר שחרשתם עליו בפברואר:Because Of You
שיר שמכניס אתכם למרץ:לא יודעת.. זה רק תחילת החודש
מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אמממ ניראה לי
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:חחחחח שחברה שלי צעקה על החתולות ביגלל ששיגעתי אותה
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:אמממ רבתי עם חברה.. =\
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:לא יודעת
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:המורה להיסטוריה הורידה לי סתם נקודות במבחן
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:לא יודעת.. אני מצפה שיהיה טוב
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?אמממ לא זוכרת..

MoRaN SaShA

New member
אפחד לא אמר את ה-שיר!

משנכנס אדר..
שרנו את זה בשיעור היסטוריה היום. זה היה כזה הזוי חחחחחחח

adida 84

New member
מתפקדת../images/Emo11.gif../images/Emo204.gif

שם: עדי תאריך לידה: 29.7.93 עיר:תל אביב מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן... באסה דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן
איך עבר פברואר? סבבה מה התוכניות למרץ?אין משהו מיוחד שיר שחרשתם עליו בפברואר:סיגפו שיר שמכניס אתכם למרץ:בנתיים אין מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אני צריכה להופיע בעדלאידע בתאריך הזה..אוף דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:מסיבה של חברה טובה שלי דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:לא זוכרת אם היה ממש דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:המורה שלי לאנגלית נתנה לי לתקן את המבחן יומיים אחרי שעשינו אותו ולפני שהיא בדקה את המבחנים דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:חברה שלי עצבנה אותיי דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:אין משהו מיוחד האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן

R o n 2 5 6

New member
מתפקד../images/Emo11.gif

שם:רון תאריך לידה:5.7 עיר:ת"א מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?אכן דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:דפנטלי ניצן איך עבר פברואר?עבר אחלה מה התוכניות למרץ?להיפגש עם כולכם(מקווה),לעשות כיף,להצליח בלימודים(למרות שהתקווה הזאת היא לא תוכנית אלא ציפייה
)וכו' וכו' שיר שחרשתם עליו בפברואר:"Scotty doesn't know" שיר שמכניס אתכם למרץ:לא יודע מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אולי דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:התחרפנתי עם החברים שלי והרסנו לחבר שלי את הבית
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:הדבר שנזכר למעלה יותר עצוב מאשר מצחיק דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה בצרפתית! דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:המורה לאנגלית ניסתה להצחיק כל החודש למרות שהיא לא הצליחה דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:שאני אפגוש את כולכם
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?שיריותר? הודגש באמצעות מדגישומטיק

Rioter

New member
../images/Emo6.gif כןכן, תפגוש את כולנו!

(זאתמרת, אותי ואת נעם.) ותבוא לעזריאלי ב-13
!

עונה../images/Emo45.gif

שם: מעיין תאריך לידה:10.2.88 עיר: מגדל העמק איך עבר פברואר? עבר סבבה ביותר חחחחחחחחח הייתי לי יומולדת וטיול שנתי חחח והצטרפתי לפה -לפורום המדהים הזה... מה התוכנית למרץ? אנערף... חחח נחיה ונראה.. חחח שיר שחרשתם עליו: "רק אל תגיד "של מאיה בוסקילה שיר שמכניס אותכם למרץ? ת'אמת זה שיר די די די חדש של מאיה בוסקילה-"בלעדיך" שיר ממש ממש יפה (ממולץ בחום חחחחח) מתכוונים להיות בארוע ב 14.3? הלואייייייייייי בעזרת ה' אמן!! דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר? יום אחד הייתי עם חברה שלי בביצפר (הברזנו מאיזה שיעור משעמם טורבו ובדיוק היא הפליצה ואח"כ הסתכלנו על החלון וגילינו שהזכוכית שלו הייתה סדוקה חחחח אז אמרתי לה "אוייי תראי מה עשית עם הפלוץ שלך" חחחח ואז נקרענו מצחוק שעה.. דבר עצוב שקרה לכם בפברואר? הייתי חולה כמעט שבועיים בדלקת חזקה בגרון דבר הזויי שקרה לכם בפברואר? אמממממממ לא זוכרת דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ? אוליי מפגש פורום כדי שנוכל להכיר יותא אחד ת'שני פה והלואי איזה מפגש מעריצים חחח האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כןןןןןןןןןן המון המון אנשים חדשים מדהימים ומקסימים ומתוקים ומצחיקים!! ושיהיה לכוווווווווולם חודש הכי מצחיק והכי כיף ושמייח ומהנה והכי הכי חשוב שיהיה טוב!!

ולחשוב שעבר כול כך..

שם: ריחן תאריך לידה: 11.6 עיר: מושב מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן..אבל לא הבנתי למה אמרת את זה... דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: אני חושבת.. איך עבר פברואר? עבר מהר...! מה התוכניות למרץ? שהיה כייףף..! שיר שחרשתם עליו בפברואר: תלחשי לו שאהבת שיר שמכניס אתכם למרץ: המון שירים.. מתווכנים להיות באירוע ב14.3? כן בעזרת השם אני עוד יהיה שםם
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: כול יום קורים לי דברים ממש מצחיקים.. דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: כול יום קורם לי דברים עצוביים(יש לי יום מעניין אני מודה) דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: כשאני ניקיתי את חדרי בזמן שהשטלויזיה היתה דלוקה הסתובבתי לנקות פתאום הטלויזיה מכתבה לי לבד..היתי בתוכה שאני בסרט הצלצול. דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: לא יודעת.. דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שאני יגיע לאירוע ב-14.3 האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן.
שהיה לכם חודש נפלאא!!!

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifלא מרגישים, אבל אני כא

ן! שם: חן תאריך לידה: 20.8.1994 עיר:מודיעין מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כע
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:רוברטו
איך עבר פברואר? סבבה... מהר עבר
מה התוכניות למרץ? יש גם פורים באמצע... הרבה תוכניות
שיר שחרשתם עליו בפברואר: Crazy של סימפל פלאן
שיר שמכניס אתכם למרץ: גיק סטינק בריד' של גרין דיי מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לאאא
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: היו מלא אני לא אפרט... דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: לא זוכרת
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:המון גם
דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: מישהו מהכיתה שלי שטס לאוסטרליה בנובמבר חזר דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: אמממ.... המון כיף שאני מתכננת! ^^ האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כע חודש סבבה שיהיה
חן

דופנה19

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם:דפנה
תאריך לידה:19/5 עיר:ת"א מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן אוףףף
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:ניצן
רולז
איך עבר פברואר?סבבה
מה התוכניות למרץ?לא יודעת.. שיר שחרשתם עליו בפברואר:woman in love שיר שמכניס אתכם למרץ:לא יודעת... מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אולי.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:כלום
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:רבתי עם אמא שלי המון
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:לא קרה... דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:מבחנים... עבודות... כאלה... דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:שאיה תחזור... ובחיים שלי... שאני אעבור מקום ברוך השם
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דופנה19

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:דפנה
תאריך לידה:19/5 עיר:ת"א מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן אוףףף
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:ניצן
רולז
איך עבר פברואר?סבבה
מה התוכניות למרץ?לא יודעת.. שיר שחרשתם עליו בפברואר:woman in love שיר שמכניס אתכם למרץ:לא יודעת... מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אולי.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:כלום
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:רבתי עם אמא שלי המון
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:לא קרה... דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:מבחנים... עבודות... כאלה... דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:שאיה תחזור... ובחיים שלי... שאני אעבור מקום ברוך השם
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה