התפקדות חודש מרץ!

chen010189

New member
התפקדות חודש מרץ!

תגידו לי, איך שכחתם? פתאום ראיתי שאף אחד לא עשה, אז לקחתי על עצמי את המשימה. עוד פברואר של 28 ימים חלף... מגיע חודש מרץ, ואני מקווה שיעבור עלינו חודש מהנה! לי אישית מרץ הולך להיות אחד החודשים הטובים יותר, בע"ה. אז מי הצטרף, מי עזב? מי נשאר, ומי פה עכשיו? הנה כמה שאלות שיענו על זה... שם: תאריך לידה: עיר: מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: איך עבר פברואר? מה התוכניות למרץ? שיר שחרשתם עליו בפברואר: שיר שמכניס אתכם למרץ: מתווכנים להיות באירוע ב14.3? דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? ובקיצור, שיהיה אחלה חודש! ובלי עזיבות כמו חודש שעבר בבקשה

nWkobi

New member
מתפקד

שם: קובי תאריך לידה: 5.10.83 עיר: קרית מוצקין! מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? אהה... דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן. איך עבר פברואר? בכיף
מה התוכניות למרץ? להמשיך לחיות. שיר שחרשתם עליו בפברואר: אין מקום אחר - משינה שיר שמכניס אתכם למרץ: הרבה... מתווכנים להיות באירוע ב14.3? לא. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: הרבה... דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: לא קרה לשמחתי
דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: לא קרה דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: לא החזירו את איה?
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שאיה תחזור...סתם...שיהיה כיף. האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? כן.

chen010189

New member
ציפיות לחודש!

לפגוש את קובי! לפגוש את חן! לפגוש את דולזי! והכי חשוב, שאני ודולזי נפגוש את קלי.
(לא מגיעים הכרטיסים!)

chen010189

New member
אני התכוונתי למפגש בקריון...

זה מפגש שאני קובי ושיר תכננו לעשות כתושבי חיפה

נעמקה19

New member
מתפקדת ../images/Emo98.gif

שם: נעם תאריך לידה: 19.2.93 עיר: הדגש|ת"א מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: מולי?
איך עבר פברואר? נחמד למדי. היה לי יומולדת :) מה התוכניות למרץ? אין לי מושג שיר שחרשתם עליו בפברואר: הטיטאניק, שהיה בסרטון של שיר
שיר שמכניס אתכם למרץ: סיגפו? D: מתווכנים להיות באירוע ב14.3? נראה לי שכן.. דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי XD דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי! דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: לא לקבל את ה-0 השני בחיי האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? מהפורום...
מה, זהו? התפקדות זה דבר נורא קצר

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי XD דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר: קיבלתי את ה-0 הראשון בחיי! דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: לא לקבל את ה-0 השני בחיי" את כל זה קראתי לפחות 10 פעמים אם לא יותר...

פוקה3

New member
מתפקדת ^_^

שם:טל תאריך לידה:3.11 עיר:ראש העין מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן אבל לא רוצה!!
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן.. איך עבר פברואר?נחמט ... מה התוכניות למרץ? לעבור המון המון בדמצוות שיר שחרשתם עליו בפברואר:נממ קשה HOLUDAY דשל גרין דיי רולז!! שיר שמכניס אתכם למרץ: סקזי^_^ מתווכנים להיות באירוע ב14.3?לא נראה לי... דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר: היינו חונכים..של ילדים בכיתה א' דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:אמא שלי נסעה לאילת חע דבר הזוי שקרה לכם בפברואר: שום דבר.. דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:הצליחו להפקיע לי גול בכדור יד דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: בדמצוות כפיות!! האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן אתם!! ^_^

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo9.gifמוטי../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif

שם:ביקי
תאריך לידה:12.12
עיר:הוד השרון
מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:המסכות
(אני חוששבת שבלי המסכות הם לא יהיו אותו דבר!)
איך עבר פברואר?ככה, חודש לא קל
מה התוכניות למרץ?לחכות לאפריל, וללכת לשגרירות בריטניה
שיר שחרשתם עליו בפברואר:"לרוץ מהר" "סיגפו" "בוא" וכל שירי שייגעצ הישנים ומוניקה סקס
שיר שמכניס אתכם למרץ:LOVE ME DO
מתווכנים להיות באירוע ב14.3?ממש ממש ממש לא! אם נעשה קדם אירוע בעזריאל- אולי כן.
דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:כלום
דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:הרבה
דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: שיעבור, פסח באפריל
האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן, גמלים שא הכרתי

שכטרון

New member
עונה!!../images/Emo59.gif

שם: עדן תאריך לידה: 3.1 עיר: נתניה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה? כן
אבל תהיה עונה שלישי
דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה: ניצן איך עבר פברואר? כרגיל... מה התוכניות למרץ? בינתיים רק ההופעה של השמיניה שיר שחרשתם עליו בפברואר: היו כמה שירים שממש חרשתי עליהם החודש... שיר שמכניס אתכם למרץ: צרות טובות (בהשפעת הפרק של אתמול) מתווכנים להיות באירוע ב14.3? כןן דבר עצוב שקרה לכם בפברואר: לא קרה וטוב שכך דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ: מקווה לזכות בכמה תחרויות שנרשמתי אליהם האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר? לא נראה לי הורדתי כמה שאלות כי לא ידעתי מה לענות

chen010189

New member
עונה :)

שם:חן תאריך לידה:1.1.89 עיר:חיפה מתקרבים לסוף העונה השנייה, אה?כן, ואז חצי שנה עד לעונה השלישית... אבל אני מקווה שאחרי העונה השלישית, תוחלף העונה הרביעית בסדרה חדשה מבית היוצר של גיורא חמיצר ומבית הבימוי של רובי דואניס דמות שלא הופיעה בעונה הראשונה ועשתה את העונה השנייה:סקורפיו, אבל קשה לי לוותר על ניצן... איך עבר פברואר?כרגיל מה התוכניות למרץ?הופעה של קלי קלרקסון(ואני אהרוג אותם עם הכרטיסים!), פורים(הולך להיות קורע בבית ספר ובחופש) ואני מקווה שת"א שיר שחרשתם עליו בפברואר:The Beatles - Strawberry Fields שיר שמכניס אתכם למרץ:Madonna - Love Profusion מתווכנים להיות באירוע ב14.3?אחרי הקטע עם הכרטיסים? דבר מצחיק שקרה לכם בפברואר:ציפורלה דבר עצוב שקרה לכם בפברואר:לא קרה, אז פשוט אגיד שגיליתי שאני לא אוכל ללמוד שנה הבאה בניסן נתיב כי רק לכיתה שלי לא הולכים לתת יום חופשי בשבוע! דבר הזוי שקרה לכם בפברואר:שיחה של שעתיים על מגיה שחורה וחלום שלא לפירוט דבר מעצבן שקרה לכם בפברואר:הייתי עם שפעת בדיוק בתקופה הכי לחוצה של המבחנים והעבודות, אני לא רוצה לראות את יום ההורים הקרוב שלי... דבר שאתם מצפים שייקרה במרץ:קודם כל שהכרטיסים להופעה של קלי קלרקסון יגיעו, ופורים הולך להיות קורע בטירוף האם הכרתם אנשים חדשים בפברואר?כן וזה אנשים, יובל מנדלסון הייתי חייבת לשים תמונה וזאת לא היחידה... עשיתי לו בוק באותו היום עד הקטע שדפקתי לו ת'עיניים עם הפלאש, ואז הרגשתי שעוד תמונה אחת והוא הורג אותי... (הוא מספיק קורא לי פינג'אן אבל אני מתה עליו)

chen010189

New member
לגמרי,

חוץ מכמה קטעים שהוא עשה ולא אהבתי... אבל שיהיה לו ופאנטיות בכיף. אני חולה עליו ועל אבי, ואת אספיס ושיקו אני גם אוהבת אבל איתם הייתי מדברת פעם ב... עם אספיס בכלל רק פעם אחת עם שיקו התכתבתי באימייל עם אבי דיברתי הרבה באייסיקיו ובפנים מול פנים ועם יובל בהופעות ואני פשוט מתה עליהם, כיף לדבר איתם לגמרי

Rioter

New member
אני מכירה את שיקו :)

הוא המורה לגיטרה של אחד הידידים הטובים שלי
! גם הוא מותק. XD

למעלה