התפקדות חודשית

vigiman

New member
מתפקד

שוהם בן כמעט 16 הרצליה אייסי: 273551397 תכנונים לחודש הבא: מלא כיף עם חברים,יש מצב ח"ול,ללכת להופעות טובות,חזרות עם הלהקה,..ללמוד למתמטיקה :\ שיר שעשה לכם את החודש: do you remember - jah rigthfull סאבו&קותי חח מצאתי תמונה שלי עם שלי בלי ומשו מוזר על הראש

JAH FAYA CREW 1

New member
מתפקד../images/Emo13.gif

שם:דור גיל: וואלה אתמול היה 16 וחצי מיקום: הרצליה איסי: 319459089 תכנונים: לעבוד,ללמד(מ 4 יחידות ל-5 באנגלית), לקנות מערכת תופים הכי בת זנה בארץ!,חזרות אם שוהם והלקה ולהמשיך לכתוב שירים! שיר: לילה לבן ברור וגם-THE CONGOS-Beetles Come בלאס

otzzto

New member
אללה יש פה מתופף! ג'יזס סוף סוף!

אחי תאכל תלב, יש לי sonor force 3005 ממייפל מלא, כל תוף נשמע כמו אורגזמה של יעל בר זהר! חחח אני כבר שש עשרה וחצי וקניתי עם הכסף של הבר מצווה XD. חחח ועם מה שייצא כשמכרתי את הקודמת שהייתה לא משהו. yamaha 3000 מאקליפטוס חחחחח. קיצר, איזה מערכת יש לך עכשיו, מה אתה רוצה לקנות וכמה יש לך לבזבז, דבר ביזנס חחחחחחחחחחח.

צוליייייייי

מזה סוףסוף יש פה מתופף מה אני? אני יודעת שאני לא בליגה שלך אבל בכל זאת..התיחסות קטנה משו.. אייי כפרה אני מתה עליך!

otzzto

New member
חחחחח חמודה

בונא! את אחלה מתופפת! ואם היית רואה בהודעה אחרת אז כתבתי שנזכרתי שגם את מתופף(ת)! מצטער מקרב לב... חחחח כפרה בעצמך! אני אומר שאנחנו צריכים לעשות קלאש בין אקונמה לבין הלהקה שלי ושל שקד (שעדיין אין שם) אבל קודם שנהייה יותר מגובשים ושיהיו לנו יותר חומרים...

JAH FAYA CREW 1

New member
פששש

וואלה אחי לא יכול להתחרות בסונור שלך...איזה מצילות יש לך|? וואלה אחי יש תעשירייה לשים על מערכת אני יותר בסיגנון של Electronic-Accoustic מערכת תופים אלקטרו-אקוסטית של סונור אחי קלה לשימוש וסאונד בן זונה ואני יוסיף לה עוד פיקולו,ספלאש,וצ'יינה ואולי עוד תום אחד כי גם כמו שכול מתופף יודע רעש הוא הבעיה הכי גדולה עכשיו אם המערכת הזאת שהיא חצי אקוסטית אתה יכול לנגן גם דרך אוזניות ותוך 5 דקות להפוך אותה למערכת רגילה לגמרי אם מצבי הקלטה ו640 צלילים שונים... ממש אולפן הקלטות קטן....

otzzto

New member
חח בכיף שלך

אני אישית יותר בקטע קלאסי ומשתדל להמנע ממכונות תופים, קניתי מצילות בינוניות כי המוכר (ארתור, אתה מכיר אותו? מסתבר שכל מתופף בארץ שיש לו סונור מכיר אותו.... היא מייבא רשמי של סונור ומוכר ממממשששש בזול, אני אנסה להשיג לך מספר אם אתה צריך, המורה שלך בדוק מכיר אותו) אמר לי יש לי מצילות איסטנבול אחלה קח אותם ואני לא הייתי חכם מספיק, הסט שלי הוא איסטנבול samatya. שנשמע סבבה אבל נראה לי אני צריך משהו יותר רציני אז עכשיו אני עובד קשה קשה בשביל רשיון, פולין, איי פוד וידאו, ומצילות חדשות פלוס קראש חדשה. אם יש לך עשר אני ממליץ לך לקנות את הסט שאני קניתי אני לא מפסיק להינות ממנו.... כמה זמן אתה מנגנן? אני עכשיו פחות או יותר מתחיל שנה שביעית....

JAH FAYA CREW 1

New member
נכון

אבל בראסמי זה לא ממש מכונת תופים כי הם לקחו תתוף וצד אחד שמו רשת וצד שני זה עדיין תוף! אז ברגע שאתה הופף אותו אתה מנגן ממש במערכת אמיתית בלי שום קשר לחלק אלקטרוני... ואיזה סיגנונות אתם מנגנים אני רק(לא ממש רק אבל בתכלס) רגאיי בעיקר רוטס אם נגיעה של דאנסהול הא וגם אין לי מורה :)

STU XD

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם:סטו. גיל:עוד מעט 17 מיקום: רחובות איסיקיו:323800901 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:יומולדת של ידיד, מחר צו ראשון
שיר שעשה לכם את החודש:כל מיני מהאלבום החדש של היהודים תמונה: אח, אזה כיף להיות בכינרת

נו טוב

שם: גיל גיל: :) 19.5 מיקום: המערב הפרוע של השומרון תכנונים לחודש הבא: מה לאוגוסט או לספטמבר? כי לספטמבר יש יותר תכנונים... אבל לחודש הקרוב האיחוד של שב"ק וכנראה טיול בצפון. שיר שעשה לכם את החודש: Naggo Morris - Flower Power וויקיד טיון, ממליץ לכולם! תמונה: מקנדה לפני הצבא...

Pr0zac

New member
אני

שם:אנדרס גיל:17 מיקום: רעננה איסיקיו: מסנג'ר:עדיף לא לכתוב שלא יספימו אותי תכנונים לחודש הבא:אילת, פולין, ללמוד למבחנים בתחילת השנה(ולקנות את הדיסק החדש בין השאר) שיר שעשה לכם את החודש: ילד ירוק- שב"ק ס'

צושית

New member
:]:]

שם:טל גיל:18 מיקום:ת"א תכנונים לחודש הבא:ברצלונה!! שיר שעשה לכם את החודש:לא הפסקתי לשמוע את there for you של damian m,arley

otzzto

New member
חלו צ'יקס אי מוצ'צ'וס!

שם: צולי גיל: 16.5 מיקום: הכסא שליד המחשב שבביתי בגבעת עדה איסיקיו: 284807163 אין למה לכתוב אותו בעצם אני לא נכנס בכלל....... מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: ל ה ר ו ו י ח ה ר ב ה כ ס ף ף ף ף ף ף [רשיון, פולין, אייפוד וידאו (החלטתי שאייפוד זה רמה אחרת של מוסיקה ניידת ואני ממש רוצה אחד)] שיר שעשה לכם את החודש: לילה לבןןןןןןןןןןןןןן אחושרמוטההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! תמונה: * * ******

אייפוד

זה הדבר הכי דפוק שבנאדם יכול לבזבז עליו את כספו. באמת שהוא נשכח אחרי כמה חודשים ושוכב בבית

למעלה