התפקדות חודשית

איך הסקת

שהיערה שהוא דיבר עליה היא משלנו... יש 10000011 יערות ואיכשהו הסקת שהיא משלנו

otzzto

New member
ככה החלטתי סבבה?

זהו עכשיו כל היערות שלנו, זהו סידרתי את הבעיה, כל הייערות שיכות לנו, אז גם היא שלנו.

phoenix on fire

New member
1,2,3 הקשב?!

שם:אפי גיל:17 מיקום:תל אביב איסיקיו:284064261 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:כפר המוזיקה קודם כל ואז קנייה של הדיסק שיר שעשה לכם את החודש:CCCP-LosCaparos

xXx Shiraz xXx

New member
אנוכי

שם: שירזזז גיל: 15 וחצי מיקום: קיבוץ הזורע רפרזנט!! אייסיקיו: לכו תסחפו בים... מסנג'ר: אמרתי בים! לא פה תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: ממ בסדר כרונולוגי - תל אביב, ניצנים, אלבום, ים, ועבודה ובריכה בין לבין!! שיר החודש של התקוה: לרגל שחרור הסינגל הרשמי היום בערב בעסק שחור - לילה לבן! שיר החודש לא של התקוה 6: Collie buddz - touch di sky אלבום החודש: Collie buddz - come around ו...תמונה! אחח...כנרת כנרת..

ג ו ג ו 9

New member
מתפקד

שם: גל גיל: 18 מיקום: בנימינה ! מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש: מסיבת יומולדת 18 מטורפת ! .... ולבלות רוב הזמן עם החברים . שיר החודש: BURAK KUT - KOMPLE

בכיף...

שם:שירה (שירו) קאופמן גיל: עוד חודש ו17 ימים 16... מיקום: בנימינה.... איסיקיו:אני לא משתמשת בו... מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא: אממ...עבודה עד ל11,טיסה להולנד ב11,חזרה ב19 ,ב20 מסיבה מטריפה,סמינר הנהגה וללמוד...כמה שזה מצער... שיר שעשה לכם את החודש: בערך כל השירים של יוני בלוך מ"הרגלים רעים"+ "רוצה קייצת" של קן כפ"ס חדש אם אני לא טועה... תמונה:שלי ושל הגיטרה המדהימה שלי..ג'וליה.... ואילן....זה קן המפקד....

roziroz

New member
הקשב!

שם: ליאור גיל: 20 מיקום: רעננה איסיקיו: 277211001 מסנג'ר: - תכנונים לחודש הבא: להתחיל קורס מירטים בצבא! שיר שעשה לכם את החודש: ג'ה איז ון וגם הזמנה לחתונה

kombinaizer

New member
הופה הופה ../images/Emo47.gif

שם: אור גיל: 18 טרי
מיקום: צורן איסיקיו: 314371534 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש הבא: הופעות, איה נאפה, שבקס' האיחוד, סלקום ווליום, כפר המוזיקה שיר שעשה לכם את החודש: שבק ס' - אימפריה תמונה

LightbuIb sun

New member
מאיפה אתה מכיר את אוקטובר?

אתה מכיר אותו אישית או שרק את המוזיקה שלו? הוא היה חבר של חברה שלי לשעבר

bobit marely

New member
חזרתי מאילת =)

שם:בתאל גיל:17 מיקום:פ"ת איסיקיו:302856713 מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:מה שיזרום =) שיר שעשה לכם את החודש:איאם-אני יוצא עם באבילון למלחמה תמונה: גדולה מדי...=/

למעלה