התפקדות חודשית

התפקדות חודשית

שם: גיל: מיקום: איסיקיו: מסנג'ר: תכנונים לחודש הבא: שיר שעשה לכם את החודש: תמונה

מתפקדת

שם:עדי גיל:15 מיקום:קיבוץ בית העמק איסיקיו:אין מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:מסעחוף, אמונים, התנחלויות,מפגשים, התנחלות של ילדים בבית שלי שיר שעשה לכם את החודש:אם אפגוש את אלוהים תמונה אני

bjben

New member
זה לא הולך ככה אבל סבבה

שם: בן "BJ" ויינר גיל: 17.5 מיקום: קיבוץ ליד פרדס חנה כרכור מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש: כפר המוזיקה, פיינטבול, כינרת עם הקיבוץ שיר החודש של התקווה: world war X שיר החודש לא של התקווה 6: אין קץ לילדות-פורטיסחרוף אלבום החודש: סוף סוף אפשר להגיד שהאלבום של התקווה 6!!!!!

bjben

New member
מצטער לא יכול

יש שמועות שמי שרואה תמונה שלי מת תוך 8 ימים

bjben

New member
חוץ מזה....

עוד לא המציאו מצלמה שיכולות להכיל את היופי שלי

kepit

New member
:]]]]]]]]]

שם:סתיו,סנארף. גיל: 13.10 מיקום: בית איסיקיו: -- מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש הבא:נאמנאמ.. ניצנים , הית ריק ההורים שלי טסים (הלוואיהלוואיהלוואי!!) שיר שעשה לכם את החודש:איתו לנצח-קרח9 תמונה- תפוז מסרב להעלות לי תמונות : \

ilanflip

New member
כן המפקד.

שם:אילן אור גיל:17 מיקום:גבעת עדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסנג'ר:[email protected] תכנונים לחודש:שבוע באילת,טסט. שיר החודש של התקווה: לילה לבן תמיד. שיר החודש לא של התקווה 6: Muse - Falling Away with You אלבום החודש:אביתר בנאי-עומד על נייר תמונה:הופעה.

ilanflip

New member
בבבבבב מצאתי תמונות ממש גרועות מההופעה בשוני.

תמונה מטושטשת אחולגידולשרמוטה.

טללל4

New member
=]

שם: טל גיל: 17 עיר: ראש העין אייסיקיו:211666740 מסנג'ר: [email protected] תכנונים לחודש: ווליום כנרת:] שיר שעשה לי את החודש: הכל מן ג'ה- שוטי הנבואה

otzzto

New member
אלללללההההה יערהההההה

היא משלנו! היא משלנו!

למעלה