התפקדות דות ות ת

chen2408

New member
אני

שם: חן גיל: 19 (מהזקנים פה...) מגורים: פרדס חנה (הבית), רחובות (החבר), עזה (הבסיס) אני מחולקת לשלוש :) ז'אנר מוזיקלי אהוב: רוק, היפ הופ... אלבום מועדף: חומר מקומי.

Skicker

New member
אני

שם:בן גיל:16 מגורים:בית שמש ז'אנר מוזיקלי אהוב:רוק ישראלי היפ הופ (לא מזרחי!!!) ועוד הרבה אבל רק ישראלי אלבום דגנחש מועדף:המכונה!!!

shiroo

New member
אני אני אני ! ! !

שם: שיר (לא שירו שונאת תשם הזה...) מגורים: פתח תקווה....(בלעעעעעעעע) ז'אנר מוזיקלי אהוב: אמממממממ פתוחה להרבה סגנונות אין משהו קבוע... אלבום מועדף של הדג: המכונה של הגרוב !!!!!! אההה ותמונה.....

../images/Emo41.gif אנוכי../images/Emo41.gif

שם:דניאלה
גיל:16 וכמה חודשיםמגורים:חולוןז'אנר מוזיקלי אהוב:שחורה ורוק בעיקראלבום דגנחש מועדף:חומר מקומי

‡ Levo ‡

New member
יאללה אני

שם : לב גיל : 17 ז'אנר מוזיקלי אהוב : פאנק , ג'אז (והדג נחש) אלבום מועדף : מכונה יש כמה אבל שמתי את התמונה עם המוהיקן

RESTO

New member
אני!!!

שם: אביעד גיל: 17 וחצי מגורים : גבעת זאב ז'אנר מוסיקלי: רוק ישראלי וראפעברי... דג נחש:המכונה

° w a v e °

New member
לה לה לה שובאפ שובאפ

שם: גל.
גיל: 16 והרבה המון... נראלי שזה וחצי כבר. :0 מגורים: עיר הילדים שליטה! ז'אנר מוזיקלי אהוב: נמ..רוקישראלי, היפהופ, רגאיי. אלבום דגנחש מועדף: חומרמקומי. [גם לזוז
]

לא נמאס לך?

שם: נתן (נתי, Fאנתי, Fאנקי מאדרפאקר) חסיד (חסה, חסידה) גיל: 23 מגורים: מלך הFאנק של ירושלים בייבה
זאנר מוסיקלי: היפ האפ אלבום דגנחש: שאלה קשה... כנראה "המכונה" בתמונה: סטיבי וונדר

Gil shaDy

New member
בליט תמונות דל אנשים אחרים נתן!

אל תשטה בהם שקוף שזהו לירון תאני...

או קי...

שם: סטסיה [זה לא אני זה ההורים הרוסים שלי...] גיל: 16 ... בעצם עוד חודש וקצת 17 :]]] מגודים: ירושלים!!!!!!!!!!!!! מוזיקה: היפ הופ ראפ רגאיי רוק ישראלי Fאנק ג'אז ... קיצר הכל חוץ מפופ מזרחי וקלאסי בערך... אלבום של הדגים: אחרי התלבטות קשה המכונה.... ואין תמונה:] למה מה תעשו????

אוקיי

שם: יואב גיל: 17 מגורים: ירושלים (או שליד, אבל זה לא נקרא!) ז'אנר מוזיקלי אהוב: רוק, אבל חוץ מזה מלא שטויות! אלבום דג נחש מועדף: המכונה של הגרוב כמה קצר ככה פשוט!

Shani276

New member
לה ל ה לה לה.

שם: שני גיל:13 וחצי מגורים:אשדוד ז'אנר מוזיקלי אהוב: מוסיקה שחורה אלבום דגנחש מועדף: חומרמקומי. -אין לי תמונה שלי על המחשב.ככה.סתם כי אין.
-

Jimmiet

New member
התפקדווווות! רנו פסקל שליטה!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

שם: יפעת דניאלי מגורים: ירושלים בייבה ז'אנר מוסיקלי אהוב: כולם. באמת. רוק [ישראלי], Pאנק, Fאנק, היפופ, ארנבי סול, קצת ניורק האוסים. תלוי במצברוח! אלבום חשנדג מועדף: ממממממ .. לוידעת. נלך עם הזרם ונגיד המכונה? חח תמונה? טוב, בסדר.. אני לא נראית ככה, אגב, עפ"י כל המכירים אותי וראו את התמונה..[ועידו, אבל הוא משו מיוחד
] אבל לפחות זו לא אותה אחת שפירסמתי מאז יום העצמאות.

8Rastafairy8

New member
מתפקדת..

שם: נוֹעה מגורים: רעננהההה [עיר בירה] ז'אנר מוסיקלי אהוב: רגאיי גראנג' רוק של ה80 ק צתתת היפהופ ועוד כלמיני.. אלבום דגנחש מועדף: חומר מקומי :] נראה לי..

למעלה