התפקדות דות ות ת

Funky Giraffe

New member
התפקדות דות ות ת

שם: גיל: מגורים: ז'אנר מוזיקלי אהוב: אלבום דגנחש מועדף: תצרפו תמונה!

Funky Giraffe

New member
הבלהבלהבללהבלהבלהבלה

שם:עידו גיל:14.5 מגורים:כפר סבא ז'אנר מוזיקלי אהוב:נכון לחודשים האחרונים - קלאסי, ג'אז ופיוז'ן אלבום דגנחש מועדף:המכונה של הגרוב היישר מהבויידעם-תמונה שלי קטן ותמים, לפני 5 שנים

Phi618

New member
[: יה. שנים שלא הגבתי.

שם: אנה. גיל: מזמשנה. גיל זה רק מספר! [16] מגורים: מעלה אדומים. ז'אנר מוזיקלי אהוב: מטאאאאאלל עם קורנפלקקקססססס. ת'אמת יש המון. יש לי טעם מגוון. אלבום דגנחש מועדף: המכונה של הגרוב. עידו. עידו. עידו, כפרעליך. עידו. כפרע.

להההההההההההההההההההההההההההההההההה

את גם זזה לפעמים!!!!!!!!!

אנא באחיבק! ../images/Emo3.gif

שם: מיכל גיל: 21 מגורים: אייייכס חדרה ז'אנר מוזיקלי אהוב: ראפ, רגאיי, פאנק, רוק אבל רק ישראלי אלבום דגנחש מועדף:חומר מקומי (עידו שתוק!!!
)

לא אבל ....

הופעה של ש''ס יחד מספיקה כדי לתפוס עלייך טוסיק. באטי בוי שלי

$^&&*#@$^%^%

שם: ענבר
ז'אנר מוזיקלי אהוב: לא מגבילה את עצמי, אבל שומעת בעיקר ראפ היפ הופ ראגיי ורוק.
אלבום דגנחש מועדף: למה לבחור למה למה? לא רוצה :X מה תעשו לי? תמונה שלי ושל סבתא.

lioryifrah

New member
...

שם: ליאור גיל: 14 ו8 חודשים מגורים: ירושלים ז'אנר מוזיקלי אהוב: לא יודע... אלבום דגנחש מועדף: נראה לי שלזוז או המכונה של הגרוב או חומר מקומי...

super music1

New member
מממ

שם:דניאל גיל:13 מגורים:ג'רוזלם ז'אנר מוזיקלי אהוב:היפ הופ?
אלבום דגנחש מועדף:המכונה ללא ספק!! אין תמונה,ככה זה אם נשבר הסורק

Gil shaDy

New member
זה אני...

שם: גיל גיל: 17 עדיין לא 18 אלללההה אני קטין :)) מגורים: המערב הפרוע של השומרון-צופים ז'אנר מוזיקלי אהוב: רגאיי אלבום דגנחש מועדף: כרגע חומר מקומי

Amber68

New member
.....

שם: אביה גיל: 15 מגורים: ראש העין ז'אנר מוזיקלי אהוב: היפ הופ.. ולא רק ישראלי אלבום דגנחש מועדף: לזוז והתמונה לא ממש טובה כי התאורה בחדר שלי התקלקלה ( זה תמיד קורה..) אבל זה מה יש=)

למעלה