התפקדות אפריל.

../images/Emo220.gifחולצת תנועה ושרוך אדום!

שם:רמי..הרב רמי(הטיול) גיל:14 כיתה:ח' מקום מגורים:יבנה איסיקיו:330551125 מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:מעולה(לא שמעתי אותו עוד..)XD מה קורה..?חיים=] תמונה:אני אשים שחברה תסיים לשלוח לי את התמונות מהטיול=]

התפקדות! ../images/Emo195.gif

תחילת חודש. וזה אומר ה ת פ ק ד ו ת :) חדשים וישנים-שנכיר ונדע מה מצב הפרום אז לא להתעצל ולענות!:) שם: אילה גיל: 15 כיתה: ט' מקום מגורים: שוהם איסיקיו: חרא דבר מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: עוד לא קניתי אבל אני הולכת לקנות מה קורה..? הכול טוב מותק מה איתך? תמונה: *ותשימו תמונות ימעצבנים!:)* מחשב דפוק תמונה לא עולה חודש מצוין לכולם:) גם לך! :) אוהבת

shape1

New member
אני חדשה..

שם: אפרת גיל:14 ומשו... כיתה:ט' מקום מגורים:רחובות =\לא סביון אבל יש דימיון.. איסיקיו:206022504 מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק: מדהים ! מעולה! מעניין ! שנון ![נגמרו לי המילים..] מה קורה..? חביב + מאיתך? תמונה: אין לי שלי =\ סתם עוד בלונדינית עם עיניים כחולות לא משו רציני... XD [לא באמת
]

kessler2

New member
אני! אני! :)

שם: יונתן קסלר גיל: 12 וקצת כיתה: ז' מקום מגורים: תל אביב איסיקיו: 217506458 (אני מעדיף מסנג'ר אז אם יש לכם גם וגם בבקשה תוסיפו אותי למסנג'ר) מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק מעוללהה! מה קורה..? הכל טוב מה איתך אחי? ^^ תמונה: רק בגלל שהתעקשתם
*ותשימו תמונות ימעצבנים!:)*

../images/Emo220.gifלא יפה לקלל!!

זה כמו שתבוא לליאת ותגיד לה"ליאת י'כלבה אחת!!למה את לא באה לבקר את דורין ביום רביעי או חמישי?!" XDDDDDD אוי.. יהיה טוב דורין.. לא! אל תדאגי יום יבוא זה יגיע! XDDDDDDDD מה!? אני עוד שיכורה מהתירוש ומהייןXDומהספרייט!

../images/Emo220.gifלמה להעליב את אחותי?!

אאז מה אם היא כלבה?! XD ואני לא חרא.. עכשיו ממש ממש נעלבתי.. הלכתי לחתוך ורידים.. לא באה לפתח תקווה לא מחר ולא מחרתיים.. ביי לך.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif בת זונה?!

אתה לא בן 10? O_O טובטוב, אני לא מתכוונת לרדת עלייך.. פשוט מוזר לי לדבר איתך. נראלי שיש לי אותך במסנג'ר O.ס

F U N K

New member
יונתן קסלר מישרא.

אני אוהבת ת'בלוג שלו. ואת מעיין
קיצר ">< ילד שהיה בעובדה XD

Frankielover7

New member
מי הייתה בהופעה עכשיו?אניאניאניD:

שם:דניאלל גיל:15+ כיתה:ט'>> מקום מגורים:בוורלי הילס. איסיקיו:קקי מסנג'ר:יש למטה. כמה מילים על הדיסק:אני אשמח אם מישהו יקנה ואשלח לי אותו *&^%$#%^& *clueclue* מה קורה..?אני קורא תמונה:שוב? וועאווו.

אפריל חודש מעגניב 3>

שם: מתן גיל: 13 כיתה: ח' מקום מגורים: מודיעין איסיקיו: ניופ, אין ^^. מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: לא קניתי עדיין *בושה*. מה קורה..? סבבה, רק 10 עשרה ימים *בוכה*. תמונה: ניופ =], אבל בין שולט כלכך.

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מייאו.../images/Emo6.gif

שם:
מיכלי. גיל:
14 ומשו.. כיתה:
ט' מקום מגורים:
קיבותץ געתון
איסיקיו:
יש. מסנג'ר:
כנ"ל. כמה מילים על הדיסק:
אחלה דיסק, כפרות
. מה קורה..?
מצויין! מה שלומך?D: תמונה:
אם אני אמצא
[היא לא כלכך עדכנית, אבל אתם תסתפקו בזה... ואם אני אמצא אחת יותר עדכנית, אני אשים
]

MayKi FreaK

New member
התפקדותתתת D:

שם: מאי >> מאיקי D = גיל: 13 כיתה: ז' מקום מגורים: ניר עם..חור ליד שדרות XD איסיקיו: 203244461 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: מושלללםםם!! רצה לקנותתתת! מה קורה..? אחלה ומה איתכם!? $ # @ 3> מאיקיקושיקושששש P = נ.ב לורל> תעשה לי שלישייה ^^ רענן> תעשה לי כביסהה! ברי> תעשה לי כליםם XD

למעלה