שם: רותם גיל: 15 וקצת :] כיתה: ט' מקום מגורים: חדרה איסיקיו: 207715508 מסנג'ר: כמה מילים על הדיסק: לא קניתי עדיין. >< מה קורה..? הכל בסדר. תמונה: לא צריך. D:
שם: גיל:13.5 כיתה:het.. :S מקום מגורים: shoham but now I'm in washington DC...[: איסיקיו:220002614 מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:I didn't buy it yet...but I will...[: מה קורה..?OK...[: תמונה:I don't have apicture right now... *ותשימו תמונות ימעצבנים!* ^
שם: נוגה גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: ת"א איסיקיו: 296261 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: עדיין לא שמעתי אותו, אבל אני בטוחה שמדהים! (אני קונה השבוע..) מה קורה..? סבבה תמונה: אין...
שם: נופר "התמנייה" חרמני (חהחהחהחהחה.. ילד מרמת גן) גיל: 15 עוד חודש וקצת כיתה: ט מקום מגורים: תימן החדשה - ראש העין איסיקיו: איי סי קיו זה חרא! מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: לא הספקתי לקנות.. אבל שי כבר הדביק אותי לכל השירים שהוא זמזם כל הטיול מה קורה..? מעולה! תמונה: אני מעצבנת ואין לי תמונות חדשות.
שם:לוטם גיל:15 כיתה:ט' מקום מגורים:חיפה איסיקיו:עזבו.... מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:אני אקנה אותו בקרוב ואז יהיו לי עליו כמה מילים או יותר
שם: סתיו גיל: 14 כיתה: ח' מקום מגורים: באר שבע איסיקיו: 209801765 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: בן זונה!!!! מה קורה..? סבבה... תמונה: אין לי כוח.. פעם אחרת
שם: נועם. גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: להבים איסיקיו: 228599517, אבל עדיף שלא. מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: נותן בראש, מעולה! מה קורה..? הכל טוב ^^ תמונה: קקי.
שם: נופר גיל: 15 עוד חודש וקצת... כיתה: ט' מקום מגורים: שוהם איסיקיו: שונאת מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק לפנים!! מה קורה..? הכל טוב...מה איתך?.. תמונה: ........
שם: נופר גיל: 15 עוד חודש וקצת. כיתה: ט' מקום מגורים: שוהם איסיקיו: ש-ו-נ-א-ת מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק לפנים!!אחלה של דיסקקקק מה קורה..? הכל טוב..מה איתך?.. תמונה:.........