התפקדות אפריל.

P:

שם: רותם גיל: 15 וקצת :] כיתה: ט' מקום מגורים: חדרה איסיקיו: 207715508 מסנג'ר: כמה מילים על הדיסק: לא קניתי עדיין. >< מה קורה..? הכל בסדר. תמונה: לא צריך. D:

MaStuLa76

New member
../images/Emo12.gif

תות , אתה חתיך , למה אתה לא מעלה תמונה ?

animal bar

New member
answering...[:

שם: גיל:13.5 כיתה:het.. :S מקום מגורים: shoham but now I'm in washington DC...[: איסיקיו:220002614 מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:I didn't buy it yet...but I will...[: מה קורה..?OK...[: תמונה:I don't have apicture right now...:p *ותשימו תמונות ימעצבנים!:)* ^

נוגעע

New member
אני :)

שם: נוגה גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: ת"א איסיקיו: 296261 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: עדיין לא שמעתי אותו, אבל אני בטוחה שמדהים! (אני קונה השבוע..) מה קורה..? סבבה ;) תמונה: אין...

כל חודש?! טוב נו

שם: נופר "התמנייה" חרמני (חהחהחהחהחה.. ילד מרמת גן) גיל: 15 עוד חודש וקצת כיתה: ט מקום מגורים: תימן החדשה - ראש העין איסיקיו: איי סי קיו זה חרא! מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: לא הספקתי לקנות.. אבל שי כבר הדביק אותי לכל השירים שהוא זמזם כל הטיול מה קורה..? מעולה! תמונה: אני מעצבנת ואין לי תמונות חדשות.

Rock This World

New member
היי../images/Emo9.gif

שם:לוטם גיל:15 כיתה:ט' מקום מגורים:חיפה איסיקיו:עזבו.... מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:אני אקנה אותו בקרוב ואז יהיו לי עליו כמה מילים או יותר
מה קורה..?הכל מעולה חג שמח וכשר לכולם

S T A V e

New member
:)

שם: סתיו גיל: 14 כיתה: ח' מקום מגורים: באר שבע איסיקיו: 209801765 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: בן זונה!!!! מה קורה..? סבבה... תמונה: אין לי כוח.. פעם אחרת

PaperShoes

New member
///

שם: נועם. גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: להבים איסיקיו: 228599517, אבל עדיף שלא. מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: נותן בראש, מעולה! מה קורה..? הכל טוב ^^ תמונה: קקי.

P:

שם: דנה גיל: 14 כיתה: ט' מקום מגורים: קיסריה איסיקיו: יש לי טראומה מהדבר הזה .. מסנג'ר:
כמה מילים על הדיסק: אחלה של דיסק ,חרוש אצלי במערכת.. מה קורה..? הכל טוב אחויה תמונה: אין לי זין לעלות..אני בתגובה מהירה, בהופעות תראו אותיP:

souva

New member
P:

שם: אלמוג גיל: 15 כיתה: ט' מקום מגורים: חור ליד חיפה שבטח אף אחד לא מכיר XD איסיקיו: 212564158 מסנג'ר: [email protected] חופש נעים וחג שמייחח!! :)

nofarad

New member
היי אני חדשה..:)

שם: נופר גיל: 15 עוד חודש וקצת... כיתה: ט' מקום מגורים: שוהם איסיקיו: שונאת מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק לפנים!! מה קורה..? הכל טוב...מה איתך?.. תמונה: ........

nofarad

New member
היי נופרר

אני די חושבת שאני מכירה אותך...את חברה של רותם?..

זאת היא! היא סיפרה לי עלייך פעם

והיא אמרה שיש לנו שם משפחה דומה ושאנחנו נורא מזכירות אחת את השנייה. איזה מגניב!

nofarad

New member
היי אני חדשה:)

שם: נופר גיל: 15 עוד חודש וקצת. כיתה: ט' מקום מגורים: שוהם איסיקיו: ש-ו-נ-א-ת מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק לפנים!!אחלה של דיסקקקק מה קורה..? הכל טוב..מה איתך?.. תמונה:.........

למעלה