התפקדות אפריל.

l i s H A

New member
התפקדות אפריל.

תחילת חודש. וזה אומר ה ת פ ק ד ו ת :) חדשים וישנים-שנכיר ונדע מה מצב הפרום אז לא להתעצל ולענות!:) שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: איסיקיו: מסנג'ר: כמה מילים על הדיסק: מה קורה..? תמונה: *ותשימו תמונות ימעצבנים!:)* חודש מצוין לכולם:) אוהבת

ליעתע

New member
יאללה

וויי שלחי לי הודעה במסן. משעמם לי >< שם: ליאת גיל:15 וחצי כיתה: י מקום מגורים: פתח תקווה איסיקיו: חרא מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק: דיסק בנזונה $#*$@(#$*@#$ מה קורה..? אחלה:] תמונה: אין לי משו חדש.. ואני תמיד שמה!! חודש טוב שיהיה לכם יחראות:]

Fucking Noff

New member
:p

שם: נוף גיל:15 כיתה:ט' מקום מגורים:נהריה איסיקיו:סתם מזדיין מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: אין מילים!! פשוט ע-נ-ק!! מה קורה: קצוות תמונה: http://showme.co.il/fucking_nof כנסו בכייףף מלאן תמונות שבוע מושלם וחדש מעולה שיהיה=]

Xx MaayaN xX

New member
מתפקדת! [איזה חנוני זה נשמע XD]

שם: מעיין גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: רעות! /m\_ איסיקיו: אין לי כוח לזה גם ככה אני לא מתחברת מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: מעולה! פאנק רוק לפנים. מגניב לאללה ובמילה אחת- בנזונה!! מה קורה..? הכל סבבה מאמי מה איתך? חח תמונה: סעמקק לא נותן לי להעלות תמונות!!!! לנורא גם ככה אני מכוערת..

טלטל1410

New member
:)

שם: טל גיל: 13.5 כיתה: ח' מקום מגורים: איזה מושב דפוק ליד חיפה ^^" איסיקיו: 258840237 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: מעולה, טוב, מגניב. נו אתם יודעים כבר כמה הוא טוב:) מה קורה..? משעמם לי. כל כך משעמם לי, עד שאני אוסיף תמונה. כל כך משעמם לי עד שאני אוסיף תמונה מהטיול בצפון עם רותם שהיה.. מזמן :) תמונה: סמיתה החתולה, שכל- כך לא רצתה להצטלם. אבל בסוף הצלחנו לצלם אותה :) |תסתכלו קצת מאחורי סמיתה יש מקל של ארטיק D:| ובגלל שהמחשב דפוק אני אעלה בקישור.

zohar d

New member
...

שם: זוהר גיל: 13 כיתה: ז' מקום מגורים: עומר (ליד ב"ש) איסיקיו: לא בשימוש. מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: אין לי אותו אבל יהיה בקרוב.. מה קורה..? יהיה טוב. תמונה: נמ, אין.

ericman

New member
היי

שם: אריק ( Eריק ) גיל: 13.5 כיתה: ח מקום מגורים:ליד זכרון איסיקיו: 343791960 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: בן זונה ! ומצאתי אקורדים לחלק מהשירים מה קורה..? בסדר מה איתך ? תמונה: אם אתם רוצים יש עוד

ericman

New member
יצא קצת מבולגן

הנה - תמונה כאן - איפה שתוכלו לראות עוד תמונות

SD music

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif אוווו

|פרצוף האצ' פאפי| אפפשרר ? [[[[:

נעומימי

New member
=]

שם: נעומי גיל: 14 כיתה: ח' מקום מגורים: תל אביב איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: במילה אחת- מעולה! מה קורה? הכל טוב.

R o t m a

New member
D:

שם: רותם גיל: 14.5 כיתה: ט מקום מגורים: ראשון לציון איסיקיו: שונאת. מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק: ממש טוב, מצויין.. נו.. ממש אהבתי! מה קורה..? סבמבה P: מה איתכם? תמונה: אולי אחר כך.. אחלה פסח שיהיה לכם :)

yan levi

New member
חדשה..

שם: יאן גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: שוהם/אלפי מנשה/רמת גן וגבעתיים .חחח. מתוסבך איסיקיו:273851552 מסנג'ר: [email protected] כמה מילים על הדיסק:מדהים מושלם קיצור!? שיעשו לי ילד מה קורה..? הכל נייס :] תמונה: סתכלו באלבום..תמונות ישנות מכוערות , אבל זה מה יש :] -יאן-

SD music

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo79.gif מתתפקדתת../images/Emo195.gif

שם: ליאור גיל: 14 כיתה: ח' מקום מגורים: חוווור [: כמה מילים על הדיסק:חזרתי ביומשישי מטיול יםLים בצוופים. וויומשבתת נסעתי לבילו וקניתי אותתו. אבל, הוא עדיין בשקקיית. P: אל תכעסוו. אני צריכה להקדיש לו זמן כמושצריך. להכנס לחדר, לשים אותו במערכת.. לא בחפפיףף XP מה קורה..? מעולללה. הייתי בטיול של הלייף. הלכתי מים תיכון לים כינרתת במשך ארבעה ימים .. בערך 10 שעות כל יוםם = מטוורף. תמונה: חוודש הבאא, נצצטלםם P: חחחג שמחח לכולםם.
אני אוהבת את מי שאוהב את ביט69 P: יוומטווובב

yan levi

New member
זה לא קשור אבל

אני חייבת.. זה הטיול הכי כיף שקייייייייייייייים!!!!!!! .חחח. -יאן-

moran916

New member
אלללללה

שם:מורן גיל:16 כיתה:י מקום מגורים:רמת הגולן איסיקיו:212444606 מסנג'ר: כמה מילים על הדיסק:מעוללללה מה קורה..?הכול טוב תמונה:

MaStuLa76

New member
מתפקדת P ;

שם:שירה . גיל:16 עוד מעט. :) כיתה:ט' מקום מגורים:קרית 8. איסיקיו:נמממ רשמתי פה איפה שהוא,פשוט לא זוכרת תמס' חע מסנג'ר:[email protected] כמה מילים על הדיסק:עדיין לא קניתי אז .. מה קורה..?אחלה . :) תמונה:פעם אחרת P ;

למעלה