אפשר להשתתף?????
היי טליה , מנטי, ודוד היחיד.... נשמות לדעתי ועל פי לימודי הקבלה שלי - הן אכן פיצול. כל נשמה היא בעצם ניצוץ מנשמת אדם הראשון. ועל כך דוד , אני תקווה שלא תחלוק עלי, משום שאין זה נושא לויכוח לפחות לא על פי האר``י. (ראה שער הגלגולים..) לשאלה המקורית של מנטי אם אינני טועה לגבי פיצול נשמות ולמה עלינו לעבור את כל התלאות הללו בעוד יכולנו לחיות שם בעולם האין סוף ללא מחסור, סבל ודאגה, תשובתי היא אכן צמצום, הסרת לחם בזיון ואפשרות הבחירה שנתנה לנו - הנשמות, הכלים, על מנת להרויח את האור שהיה מנת חלקנו בעולם אין סוף. צריך להבין שקבלה היא אינה דת, על אף היותה מקושרת ליהדות ולתורה, ואין לה כל קשר עם מצוות או כפייה כפי שמתאר דוד היחיד. גילוי האור אמור להיעשות על ידי כל אחד מאיתנו בהיותו כלי עבור נשמה , בדרך של בחירה, שהיא המהות להיותנו פה. אם אדם או גוף אחד יכול להכיל בתוכו שתי נשמות, לדעתי התשובה היא כן, שהלא אנו מכירים את המקרים של פיצול אישיות, זה הלא מקרה מובהק של שניים בתוך אחד. הבורא - אלוהים - כל היש, או איך שלא נקרא לזה לא מעניש אותנו או משחק איתנו כפי שנטען ונשאל קודם, הנשמות שחיו בעולם אין סוף, אכן ידעו שפע וכל טוב ואולם תחושת לחם הבזיון היא שגרמה לבורא להקים את עולמנו הגשמי, על מנת לתת לנו הזדמנות להשתוות אליו, אל תכונתו להשפיע מטובו, וע``י כך להרויח את האור בחזרה. בעניין אמת מוחלטת - לדעתי אין כזה דבר מאחר ואמת היא משהו משתנה ככל שאנו צומחים מבחינה רוחנית, כך מה שהיה נכון לפני שנה, מקבל תפיסה אחרת היום ומשתנה, ולכן, אין אמת מוחלטת בעולמנו הגשמי. אגב, באתר המיסטיקה שלי, תוכלו למצוא הרבה כתבות ומאמרים בנושא זה ממני ומגולשים אחרים. בתקווה שתיהנו. האם תרמתי? מקווה שכן, כל האור והאהבה, מיסטיק/הכוהנת.