התפוטרתי

התפוטרתי ../images/Emo67.gif

טוב אז האמת זה היה דיי צפוי לאחר שיחת "מוטיבציה" שהיתה לי לפני כמה שבועות. היא אמרה שאני לא תורמת מספיק לצוות, מחסירה הרבה משמרות (הייית חולה שבוע בתקופה הכי לחוצה של המוקד..) ועכשיו גם אופק חולה אז אני און אנד אוף במוקד. הקיצר.. העולם שייך לסטודנטים ולמגדילי הראש :)..מה גם שעכשיו הגיעו 8 (!) קורסים חדשים אז כבר לא מתחננים אלי שאעשה עוד משמרות. סך הכל.. קצת שמחה וקצת עצובה. האמת.. די נמאס לי מהמשמרות ואולי זו הזדמנות להתחלה חדשה. מצד שני, אין לי כוח בכלל שוב לשלוח קו"ח לכל עבר. לסיכומו של דבר.. היה טוב וטוב שהיה (רק חבל על הפלאפון היפה שכבר אין לי, נו שויין נחזור לסלקלום). ואולי.. אולי כבר הגיע הזמן למשהו רציני.. אוהבת,

m i c h a l i

New member
../images/Emo4.gif

סומכת עליך שתמצאי משהו טוב יותר ומהר זה אומר שאת באה בשבת?

יפיופי

New member
נועה שיהיה לך בהצלחה../images/Emo24.gif

עכשיו נזכרתי שאת מתוקה אמיתית כמוני

זה אומר שיש לי עוד שלוש משמרות עד

סוף העבודה.. מן הסתם לא ויתרו לי על השבוע הזה כי יש כבר סידור..
לא נעים. לא נורא.

hayaco2

New member
תתרענני ותהני מכל רגע

מגיע לך משהו טוב יותר ומרענן, כנראה שמיצאת את עצמך בעבודה והגיע הזמן לעבור למקום חדש, זה תמיד טוב. גם אני עברתי את זה לפני מס' חודשים חשבתי שאני נמצאת במקום עבודה שחבל על הזמן קצת טובעני אבל נהנתי. ואז פוטרתי מהסיבות הכי לא הגיוניות, הייתי חודשיים בבית וחיפשתי עבודה, למען האמת הייתי מאוד בררנית לא קפצתי על כל מה שיש, ובמקביל החתמתי בלשכה, הקיצר אחרי חודשיים וחצי מצאתי את העבודה של החיים, המשכורת כמעט זהה, עובדת 75% משרה, עבודה לא טובענית ועם אנשים סבבה, ואני מודה כל יום לאלו שהחליטו שאני עולה להם יקר ופיטרו אותי. רעננתי את הראש ועכשיו אני שוב על הרגלים...חוץ מהבעיות האחרות. זה כיף תאמיני לי

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא נתת לנו לארגן לך קבלת פנים.... אז תרגישי ב

blonda3

New member
נועה../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

הרגשתי קצת "אשמה" אחרי שקראתי אותך כאן כי בדיוק כתבתי לך למעלה בתגובה על כך שהיום מפטרים אנשים..... ופתאום-בום-אני קוראת אותך שאת התפוטרת!!! אז לא ידעתי מה לחשוב על צירוף המקרים המוזר הזה אבל יודעת מה? כל שינוי הוא לטובה דלת נסגרת אחרת נפתחת ואת בדרך הנכונה אני מקווה. שיהיה לך אורך רוח סבלנות, קצת מנוחה לא תזיק.... ובהצלחה במציאת עבודה חדשה.

../images/Emo10.gif מצטער לשמוע....

על שפוטרת מעבודתך, אבל מי יודע? אומרים שהכל לטובה, אולי תמצאי עבודה יותר מעניינת, בתחום יותר מעניין. בכל אופן מחזיק לך אצבעות מתוקה.

למעלה