התערבות

M u s i c B o x

New member
התערבות

ישבנו כמה אנשים ויש ולנו שאלה במאמר השני של הפנדלים, טבלה 2 שורה ראשונה Keeper jumps right השוער קופץ ימינה או השוער קופץ לכיוון הנכון?

gilat85

New member
ירון באמת...

אם כבר חשבת על שאלה כל כך יפה תכתוב גם את התשובה... אפרופו שוערים- סליחה על הבורות בענייני כדורגל, אבל זה נחשב אפליה לטובה (???) שהשחקנים השחורים לא שוערים?

M u s i c B o x

New member
זה הויכוח

מה לדעתך התשובה? ובלי קשר לאפליה רוב השוערים השחורים פשוט גרועים. אני מכיר רק בודדים טובים

gilat85

New member
אבל כתבו שזה אפליה לטובה

ולי זה היה נראה כמו אפליה לרעה שאין שוערים שחורים, כי אני חשבתי שזה "פרס" להיות שוער...(לא יודעת למה, אולי בגלל שלרוץ כל כך הרבה על המגרש נראה לי כמו עונש...)

abalaba2

New member
זה עונש.

לחלוצים וקשרים יש את התהילה של הניצחון להגנה ושוערים יש את בזיון ההפסד.

abalaba2

New member
היה את השוער של נבחרת צרפת לפי בארטז

אם אני לא טועה קראו לו למה (במילעיל) וכינו אותו החתול בגלל הגמישות. בכל אופן- שחור.

boazbri

New member
אכן ברנארד לאמה

וגם יש את קאמני (שוער אספניול) או את שוער מארסי מנדנדה וכמובן אניימה המנוול אבל תמיד יש טמבל כמו סמי אג'יי שיגרום לקבוצות לוותר על שוערים שחורים

YuviDeus

New member
מחר תוכלו לצפות בדו קרב בין שני השוערים הכי

טובים בליגה שניהם מניגריה.

boazbri

New member
הלוואי והיינו מלוכלכים

מישאלוב הכושל הזה לא יודע איפה הוא נמצא במגרש גם אם אין מישהו לידו במרחק של 60 ק"מ, מעולם לא ראיתי אותו בועט בלי ליפול אח"כ אז אתה גם מצפה שהוא יידע איפה הכדור?

zarkawi

New member
ירון

המשתנה דמי הזה מדבר על האפשרות לסימולטניות במשחק הפנדלים. הסיבה שיש שם קפיצה ימינה של השוער זה כי המוסבר זאת בעיטה ימינה של השחקן. אם היה שחקן שבועט שמאלה, המשתנה היה קפיצה של השוער שמאלה. הרעיון פה ברגרסיה זה להוכיח שהבעיטה והקפיצה היו בו זמניות. אם B הייתה מובהקת, זה אומר שהשוער קפץ ימינה, השחקן ראה אותו והבין (במידה מסויימת) שהוא קפץ ימינה - ואז בגלל זה הוא בעט ימינה - מה שגורר אסטרטגיה טהורה (אי סימולטניות).

בעיטה אחת ששינתה את פני המאמר......

תקנו אותי אם אני טועה ,אבל ב-9 ליולי 2006 , גמר המונדיאל , זינאדין זידאן בעט פנדל למרכז השער , כאשר הכדור שועט לכיוון הקורה ונכנס פנימה....וכל זה קורה כאשר השוער האיטלקי בופון נשאר במרכז השער .....וזה סותר ת'מאמר של הפנדלים :)

shubi82

New member
זרקאווי, שלחתי לך מייל, תראה אם אתה יודע

לענות לי...... תודה

M u s i c B o x

New member
אגב התשובה היא ג'

כל התשובות נכונות הם מתכוונים במאמר שהשוער קופץ לכיוון הנכון וזה רשום בעמוד לפני הטבלה, אבל הם בעצם מניחים שהבעיטה תהיה לצד החזק של רוב השחקנים שזה צד ימין של השוער, אז זה יוצא אותו דבר

למעלה