התערבויות

התערבויות

נזכרתי היום בהתערבות מצחיקה שהייתה לי פעם לפני כשלושים שנה יש לכם גם? ספרו ספרו
שכשהייתי חיילת בראשית דרכי בצבא התערבתי עם איזה רב סרן על משהו סיכמנו שמי שמנצח צובע לאחר את הצפרניים באדום! הייתם צריכים לראות כמה הוא התחנן שאצבע לו את הצפרניים ברגליים, ביום בו באתי לממש את נצחוני. וכמה מצחיק היה לדעת שמתחת לנעליים הצבאיות הולך איש עם צפרניים צבועות בלכה אדומה.

שקדי

New member
בילדותי הייתי פרא אדם.......

והיה בית אחד עם שתי קומות והרבה זמן חשבתי אם יהיה לי אומץ לקפוץ למטה מקומה שניה ופעם שאף אחד לא היה הלכתי לשם לבד וישבתי והתרכזתי עד שתפסתי אומץ וקפצתי.....וראיתי שלא נורא אז ביום ששי אחד....שאז כל ילד היה מקבל כמה חלונות שוקולד התערבתי עם כמה ילדים על המון שוקולד שאני קופץ מבית אתקין למטה וכמובן שאף אחד לא האמין ובאו כולם לראות ואז בטח שכבר לא היתה לי ברירה.....ועליתי וקפצתי ועד היום טעם הניצחון המתוק (תרתי משמע) עומד בפי.........

magy

New member
מכל ההתערבות מה שהכי מפתיע

זה לשמוע שפעם היית פרא אדם.........

יכולת , אולי, לפגוש אותו אתמול.../images/Emo34.gif

במצעד הגאווה בתל אביב. עם לק, על הצפרניים. בידיים, ברגלים. אומר לקהל. כולכם בתחת שלי...

magy

New member
התערבתי לא מזמן עם חברה

לא יכולה לספר מה מהות ההתערבות... לא קבענו מה יהיה העונש של המפסיד..... אבל, אני רוצה להפסיד........הפעם.........הא?????????
PPPP

הבחור, מזכיר לי בדיחה, פנטושה../images/Emo25.gif

נער בא הביתה, מילל בבכי. מה קרה? שאלה אותו אמו. הילדים מקניטים אותי, קוראים לי הומו. ומה עשית ? מקשה האם. זרקתי עליהם את הליפסטיק שלי. ענה הנער.

בלונדינית אחת

ביקשה ממני לשאול אותך למה אתה לא שם בדיחות בספידי. היא מחכה ומצפה לתשובה.... (

היא כנראה../images/Emo68.gif חונה´לה.

לא מספיק אחולשלוקית. רוצה שאוכיח את עצמי, בבישולי תרד. כשהיא אלופת העולם בבשלנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
שובביניו, יהודה.....

באמת התורה, אני לא מבין את האלה שמראים לכל עולם שהם לא כומו כל עולם. למה להבליט זה? כאילו מי שכומו כל עולם , צריך לצאת לרחובות ולצעוק שהוא בֶּנורמה? אז למה האלה שאוהבים את התו´דבר שלהם, מוכרחים לספר לכולם שהם יוצֶדופן? למה אם הייה לי גיבנת, הייתי מוריד את הבגדים ומראֶה לכולם שיש לי גיבנת? לא. בשום אופן לא....בא בחשבון. הייתי מסתיר אותה. אבל היום, נהיה מודרנית האנשים, לא כומו פעם, מותר להראות לכולם גם מה לא יפה אצלך בגוף, אפילו יש אתר באינטרטנט...שמראה איפה דברים מכוערים אצל אנשים בגוף שלהם. אז משוויצים עם צלקות, עם טאטוּאים, עם כל מיני אינוולידיות של אנשים. למה ככה? לא יפה. כל´חד צריך סוד שלו. ואם אני רוצֶה בחור במקום בחורה, לא כל עולם צריך לדעת שאני קצת פרוורטי. אבל עכשף קולטורה אחר, ובמקום ל´חביא דפקטים, מראים דפקטים. זה עושה בן אדם יותר "אין".... גאנץ מישוגע אוף דה גאנצע קופ........"אין"???......"אין דרערד אראן".... לא מוצא לי חן המישיגאסים של אנשים....... אני מַ´דיף מה היה פ´ם.... אפ´חד לא היה בארון, וכולם היו נורמאלים. ואים מישו לא היה בסדר בֶּראש שלו, לא דיברו על זה כֹּלכַּך הרבה . משפחה שלו מסתירה והיא ל´גיד שהוא לא מיתחתן בגלל אין לו עבודה קבוע. או אין לו בית . איך נהיה עכשף כומו כל עולם סודום וגמורה. פֶה, נישט שיין.........א גרוייסע בישע..........

טרה10

New member
מה העיקר זה שההעדפות האלה

הופכות למרכז..כאילו שזה התרבות והקניות והשופינג..ולמה שופינג כי ידוע שאצל האמריקאים השופינג הוא תרבות של צריכה, ומשם הביאו את הענין הזה של תרבות הגאווה, שכאילובאה להחליף משהו. אצלנו- הלא-גאים לא שולפים ולא חושפים..סתם מזדיינים.! לא מדברים על זה, כאילו ז ה איזה טרנד..חדש. וזה הרי מובן מאליו.! אז את מי זה מעניין..איך כמה ועם מי.! לסיכום הגאים כך או ´חרת הופכים את הענין השולי למרכז הענין בחברה.! ...אם ירדתם לסוף דעתי.!

חחחחחחחחחחחח, צחקתי....../images/Emo3.gif מגי

מה שמצחיק אותי זו ה "גאווה" . עליזים מתרוממים. מה הגאווה בזה ? מסופר על שתי נשים, שישבו בגן ציבורי. - אוי יש לי צרות ונחת, צרות ונחת. ממלמלת האחת. - צרות ונחת ? מגיבה השניה. איזה צרות יש לך ? - יש לי בן, הומו. עונה הראשונה. - אז מה הנחת, בזה ? מתפלאת השניה. - הוא התחתן עם רופא. עונה הראשונה. פולניה, בטח.

אורניהו

New member
כששרו פעם את שיר האינטרנציונל..

יש את המשפט ההוא;עליזים מתרוננים,עליזים מתרוננים....בואו נא ..לעזרת העם. ואני חשבתי כל השנים ששרים-עליזים מתרוממים..

magy

New member
אויייייייייי.....הצחקת אותי....

אז, עוד לא היו הומואים...... היו רק פעייגאלאך.........

היינו מתערבים על שתיקות...

מי שמדבר ראשון נותן לשני ממתקים. היינו גם עומדים פרצוף מול פרצוף ומי שהיה מחייך ראשון מפסיד לשני. ופעם הפסדתי בהתערבות על נשיקה למישהו עם חצ´קונים זה היה מגעיל ת´נשמה - אבל צריך לעמוד במילה! ושכחתי לספר לכם שמאתר חברה התקשר אלי הילד שבכתה ב´ אמר לאמא שלו שהוא יתחתן איתי. ואיך קוראים לאשתו? נו איך??????? איך??????? ר ב ק ה! חיזור גורלי!

אני לא התערבתי על דברים

שהיה סיכוי שאפסיד
אני צריכה לנצח לפחות פעם הייתי צריכה. היום לא אכפת לי להפסיד תלוי מה העונש
תגידו למה שקט פה? למה?

למעלה