שובביניו, יהודה.....
באמת התורה, אני לא מבין את האלה שמראים לכל עולם שהם לא כומו כל עולם. למה להבליט זה? כאילו מי שכומו כל עולם , צריך לצאת לרחובות ולצעוק שהוא בֶּנורמה? אז למה האלה שאוהבים את התו´דבר שלהם, מוכרחים לספר לכולם שהם יוצֶדופן? למה אם הייה לי גיבנת, הייתי מוריד את הבגדים ומראֶה לכולם שיש לי גיבנת? לא. בשום אופן לא....בא בחשבון. הייתי מסתיר אותה. אבל היום, נהיה מודרנית האנשים, לא כומו פעם, מותר להראות לכולם גם מה לא יפה אצלך בגוף, אפילו יש אתר באינטרטנט...שמראה איפה דברים מכוערים אצל אנשים בגוף שלהם. אז משוויצים עם צלקות, עם טאטוּאים, עם כל מיני אינוולידיות של אנשים. למה ככה? לא יפה. כל´חד צריך סוד שלו. ואם אני רוצֶה בחור במקום בחורה, לא כל עולם צריך לדעת שאני קצת פרוורטי. אבל עכשף קולטורה אחר, ובמקום ל´חביא דפקטים, מראים דפקטים. זה עושה בן אדם יותר "אין".... גאנץ מישוגע אוף דה גאנצע קופ........"אין"???......"אין דרערד אראן".... לא מוצא לי חן המישיגאסים של אנשים....... אני מַ´דיף מה היה פ´ם.... אפ´חד לא היה בארון, וכולם היו נורמאלים. ואים מישו לא היה בסדר בֶּראש שלו, לא דיברו על זה כֹּלכַּך הרבה . משפחה שלו מסתירה והיא ל´גיד שהוא לא מיתחתן בגלל אין לו עבודה קבוע. או אין לו בית . איך נהיה עכשף כומו כל עולם סודום וגמורה. פֶה, נישט שיין.........א גרוייסע בישע..........