האמת היא דוקא . . .
שאני לא התעייפתי מזה ויותר מזה... אני דוקא נהנה מזה, כל פגישה אני נהנה מחדש. אמנם נכון שאני רוצה כבר להכיר את האחת ולסגור מעגל אך אני לא מתעייף משתי סיבות האחת כי זה בסה"כ תהליך שצריך לעבור עד למציאת האחת כי אם לומר את האמת עד היום היו לי כבר איזה 5, 6, הזדמנויות להתחתן אך לא עשיתי את זה כי לא הייתי שלם לגבי הבחורה והיא לא ממש התאימה לי וכל אחת מצד האי התאמה שלה וזה לא שאני מחפש את המושלמת ממש לא אלא מישהי שהלב שלי כבר ירגיש את ה`קליק`, ה`שייכות` אליה דבר שלא קרה עדיין ולאלה שכבר כן קרה את הסוג של ההרגשה הזאת אז הן לא רצו (סוג של חוק מרפי כזה שכשאני רוצה היא לא רוצה וכשהיא רוצה אני לא רוצה) בקיצור למרות הכל אני לא מרגיש עייף מזה כבר כי כמו שאמרתי מהסיבה הראשונה שזה עניין של לעבור תהליך עד למציאת האחת ואמנם לחלק התהליך הזה קצר ולחלק ארוך אך אחרי הכל עם כל זה זה נותן לך יותר הבנה וגורם לך להכיר צדדים חדשים בעצמך שלא הכרת. והסיבה השניה שאני נהנה מזה כי אני מסתכל על זה באופן כיפי, שכיף לדבר עם אנשים חדשים ולשמוע את דעותיהם, זה נותן ומוסיף לך בכל פעם תובנה והשקפה חדשה על החיים ועל אנשים ובסה"כ זה מאוד נחמד ומחכים אז ממה בדיוק אני אתעייף?! לכן פשוט מאוד תסתכלו על כל הקטע של היציאות והפגישות באופן חיובי ועל הצדדים הטובים שבזה ולא רק על השליליים ואני מבטיח לכם שאתם תרגישו טוב עם עצמכם ועם כל הקטע ה"מבאס" של הפגישות.