התעייפתי

בת תורה

New member
התעייפתי

מפגישות,נסיעות, הכנות, משיחות, מבחורים, משידוכים.../tapuzforum/images/Emo201.gif

שםאנילא

New member
נראה לי שכן...ואולי הצד שלך אשם בענין...

אולי את בררנית מדי שפיספסת את הבחור יש לך הצעות נכון? פשוט לא מצאת משהו שיתאים לך...

בת תורה

New member
אגב,

אני לא מאמינה במושג של פספוס הזיווג!כבר נאמר שאין אדם נוקף אצבעו למטה אלא אם כן מכריזים על כך מלמעלה. . וההשלכה על שידוכים ברורה.

שםאנילא

New member
אחותי היקרה...זו גמרא מפורשת שאני או את

יכולים לפספס את הזיווג... לגבי בררנות יתירה תבדקי עצמך עם צד ג' אישית אני פיספסתי אני חושב מרצון ולא בררנות נראה לי...

בת תורה

New member
מאידך גיסא יש חכמים שסוברים שלא כך.

אם אינני טועה קראתי על כך ב זכו. ו.. אני ממש לא בררנית. ואיך אתה מסביר את ה "אין אדם נוקף "וגו ?

שםאנילא

New member
אוהו...שאלת הבחירה במפורסמת...אז תישארי בבית

ואל תיזמי קשר עם אף אחד ונראה כיצד תתחתני בע"ה ??? יש דבר שנקרא השתדלות מסוימת והכול על פי דרגת האמונה וקירבתו להקב"ה... יש כאלו שהזיווג דופק להם בדלת ויש כאלו שטורק להם בפנים... אם אדם יבוא וייעקר את עצמו הוא יוכל לומר להקב"ה אהה...סליחה אבל נדמה לי שכתוב שאין אדם נוקף... נו באמת...זה לא טיעון... לא ככה?

בת תורה

New member
לא הבנת אותי

התכוונתי בעצם עניית התשובה לאחר פגישה שלילית/חיובית היא בידיו של הקב"ה.אז למה עלי להיות מוטרדת שפספסתי את זיווגי. ה הוא זה ששם מילים בפי.

שםאנילא

New member
השאלה היא עלייך..מה את בוחרת לעשות עם מה

שראית... היכן כאן נמצאת הביקורתיות שלך ולמה לא הגעת למצב של המשכיות עם הנפגש? כבר הצעתי כאן למישהי...עשי סקר פרטי שלך אישי ותעשי חשבון לכמה סירבת להמשך וכמה שללו אותך לאחר מכן רשמי מה הפריע לך אצלם ומה נראה לך שהפריע אצלם עלייך... שבי עם צד ג' ותבררי אם היית בסדר... נסי לבקר את עצמך... זה שלא הסכימו להמשיך איתך זה משמים..ברור... הכל לפי המעשים... כולנו כאן באותה הסירה..רק לא באותו הגיל...

בת תורה

New member
תראה ברור שהיום אני יותר מחושבת

מבעבר וזה מפאת הגיל.בכל זאת מה שיכלתי לאפשר לעצמי לא להתפשר היום לא אעשה זאת.. ואתה לא צריך לספר לי בעניין הגיל.. אנו מ"זקני הפורום".. אגב, מותר לשאול מה פרוש לוותר מרצון על שידוך? אני למשל לא הגעתי ליותר מפגישה שלישית.לכן אני חוששת פחות מעניין דחיית הזיווג.

שםאנילא

New member
העדפתי להיות רווק מבחירה...לא היה חסר לי כלום

עד שקיבלתי שכל והתחזקתי... זה נקרא מרצון לוותר על שידוך... ובדרך היו לי כמה הזדמנויות להתחתן... מכל הקליקים והאהבות למינהם...שזה הכול שטויות במיץ עגבניות מטוגנות... אנשים חיים בסרט...הבעייה שמתי שהוא הסרט נגמר והם נשארים עם כלום בידיים...

שםאנילא

New member
ברור...ב"ה יש מי שדואג לעולם איני דואג...בעיק

בעיקר יש בעיות של השקפה... אבל יש... קשה למצוא היום אנשים שרוצים לבנות בית ולא לשחק משחקים ולטייל וליהנות...

בת תורה

New member
מוזר..מתאים לומר למין הנשי לומר זאת

בדרך כלל המשחקים יותר אצל הבחורים מאשר הבחורות. הן יותר רציניות בכל הקשור להקמת בית בטח בגילאי ה 30.

למעלה