ואל תיזמי קשר עם אף אחד ונראה כיצד תתחתני בע"ה ??? יש דבר שנקרא השתדלות מסוימת והכול על פי דרגת האמונה וקירבתו להקב"ה... יש כאלו שהזיווג דופק להם בדלת ויש כאלו שטורק להם בפנים... אם אדם יבוא וייעקר את עצמו הוא יוכל לומר להקב"ה אהה...סליחה אבל נדמה לי שכתוב שאין אדם נוקף... נו באמת...זה לא טיעון... לא ככה?
שראית... היכן כאן נמצאת הביקורתיות שלך ולמה לא הגעת למצב של המשכיות עם הנפגש? כבר הצעתי כאן למישהי...עשי סקר פרטי שלך אישי ותעשי חשבון לכמה סירבת להמשך וכמה שללו אותך לאחר מכן רשמי מה הפריע לך אצלם ומה נראה לך שהפריע אצלם עלייך... שבי עם צד ג' ותבררי אם היית בסדר... נסי לבקר את עצמך... זה שלא הסכימו להמשיך איתך זה משמים..ברור... הכל לפי המעשים... כולנו כאן באותה הסירה..רק לא באותו הגיל...
מבעבר וזה מפאת הגיל.בכל זאת מה שיכלתי לאפשר לעצמי לא להתפשר היום לא אעשה זאת.. ואתה לא צריך לספר לי בעניין הגיל.. אנו מ"זקני הפורום".. אגב, מותר לשאול מה פרוש לוותר מרצון על שידוך? אני למשל לא הגעתי ליותר מפגישה שלישית.לכן אני חוששת פחות מעניין דחיית הזיווג.
עד שקיבלתי שכל והתחזקתי... זה נקרא מרצון לוותר על שידוך... ובדרך היו לי כמה הזדמנויות להתחתן... מכל הקליקים והאהבות למינהם...שזה הכול שטויות במיץ עגבניות מטוגנות... אנשים חיים בסרט...הבעייה שמתי שהוא הסרט נגמר והם נשארים עם כלום בידיים...