התעוררי התעוררי

שומר 23

New member
רצית שאלה... ? קבל.. !

טענו פה שבעוון ניבול פה בחורי ישראל מתים.. האם נכלל בזה מי שכותב ניבול פה ... כמו שהיה פה אתמול!!

קטב עט

New member
אילו היה נכתב

שבעוון ניבול פה שיניהם של בחורי ישראל נושרים, לשונותיהם נקצצות או לסתותיהם נשברות, היה מקום לשאלתך. אך לעניין מלאך המוות, מה לי הכא מה לי התם?

שומר 23

New member
מי אמר..

מה לי הכא ... לא קשור לפה.. השאלה היא מה הסיבה אולי הסיבה היא שאלוקים נתן לאדם כוח (דיבור) והוא משתמש בו לרעה ממילא בכתיבה לא שייך..

קטב עט

New member
על מטאפורה שמעת?

מה גם שלמרות שזה נכתב בדיני שומרים, לא מן הנמנע שיהיה לזה קשר גם לעניין שלשמו התכנסנו הנה. ואסביר את עצמי, מכיוון שהענישה היא לא ספיציפית על האיבר בו נעשתה העבירה, אלא כמו שאתה כותב, ענישה על שימוש לא נכון בכוח שניתן לנו על ידי האל, מלאך המוות (המעניש) מה לי הכא ( עבירה בפה) ומה לי התם (עבירה בידיים).

שומר 23

New member
אבל כתוב..

בעוון ניבול פה .. היה אפשר לנקוט עוד אלף דברים ודוגמאות..

לדעתי העניה :בוודאי שנכלל

כיוון שהעבירה הוא במה שגרם לדבר להשמע ולהתפרסם א"כ גם בפורום הדין כך. אולי במקום למות הוא נחסם לכניסה? מי יודע. יש פה גם עכשיו...

שומר 23

New member
אטאיזם ..

אומר אין לי מגביל אני הבוס וכמובן שאני עושה מה בראש שלי, נו ומה בראש שלי.. ? תאוות .. בשביל שזה יהיה בראש לא צריך להיות אטאיסט אבל בשביל לבצע בלי שום מצפון ומחשבה צריך להיות אטאיסט..

קטב עט

New member
אתאיזם*

אתאיזם הוא חוסר אמונה בקיום של אל או אלים, או כל ישות עליונה על-טבעית בעלת השפעה על העולם או על האנשים. א. הקשר בין מצפון לדת הוא לכל היותר מקרי, ואולי אפילו עומד בסימן הפוך לדת. מכיוון שכשיש מערכת הוראות אלוהית, השישוש במצפון הופך ללא רלוונטי. ב. לתשומת לבך, ישנם אנשים המאכלסים את מוחם בעוד אי אלו דברים חוץ מתאוות...

שומר 23

New member
תגובה:

א. מה שכתבת לא נוגע לדברי .. ב. מי אמר שהמוח לא מאכלס עוד דברים ?

קטב עט

New member
טול קורה מבין עינייך

א. בשביל לבצע בלי שום מצפון ומחשבה צריך להיות אטאיסט.. ב.נו ומה בראש שלי.. ? תאוות .. ראה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1972&msgid=112069363

קטב עט

New member
תודה

על הציון מורתי.. ציפיתי ממך למשהו חכם יותר ואמיץ יותר, התמודדי!

למעלה