התעוררות

הצופה.

New member
התעוררות

יום אחד החלום מתגשם . אתה מתעורר אין יותר חלומות ואין מחשבות. המציאות ניכפית עליך אינך יכול לברוח מימנה.אתה נוכח תמיד ! ללא יכולת לחלום להרהר. אתה נוכח! אין לך ברירה אתה לא יכול לבחור בוירטאליהאתה דבק מתוך כפיה במה שיש אין משהוא אחר. שחם אתה לא חושב על קר, אין ההיפך תמיד יש את מה שיש. כל החיים התכוננת להופעה והיום הגדול הגיע.אתה על הבמה אין עוזרים, לא עולם החלומות , לא הזיכרונות אין לחשנים בקהל אתה הוא הגורו וכל העיניים נשואות אליך.אתה לא מתכנן ולא מתכונן ההופעה לא נגמרת ואין זמן אחר להכנות. אף אחד לא יעשה למענך את העבודה, אתה הבוס הפועל והמנקה המזכירה אתה כולם. ויש לך הרבה אנרגיות אך אתה יכול להשקיע אותן רק עכשיו. אתה כבר לא מצטט אף אחד אחר אתה הוא הציטוט. זה כבר לא בודהה ולא אלוהים לא אף אחד אחר זה אתה! האם לזה קיוות?

הצופה.

New member
ובכן ניסיתי להסביר מה היא התעוררות

לגשת לצד הלא רומנטי של ההתעוררות

הצופה.

New member
יחסית לעצמי בעבר אני ער

ער זה לא מצב ער זה תהליך, טראנספורמציה דינאמית יחסית לאדם אחר אייני יודע.. בלקסיקון שלי יש הבדל בין ער למואר ומואר אני לא!

אז מהו לשיטתך

מואר? ומהי הארה? ומה ההבדל ביניהם לאדם שהוא ער, ולהתעוררות?

ובכן, בכל הספרים שמוכרים לי

ושמדברים על הארה, הכוונה היא למילים הסאנסקריטיות בודהי- שמשמעה התעוררות, או מוקשה שמשמעה שחרור. אין כזה דבר הארה. הארה היא המושג אותו ייחסו האוריינטליסטים הראשונים (ומאז זה נשאר כך) למילים אותן הזכרתי.

הצופה.

New member
יש להתעורר למציאות להבחין בין אמת לשקר

מידת ההבחנה דיסקרימינציה מובנית זו התעוררות ויש בה גם שיחרור מרמה מסויימת של סבל. מוקשה טוריה וכ מדברים על שיחרור מהסמסרה (אם אני לא טועה) וזו כבר הארה שהכל אחד וכו רמה אחרת לגמרי

../images/Emo27.gif

"מוקשה טוריה וכ מדברים על שיחרור מהסמסרה (אם אני לא טועה) וזו כבר הארה שהכל אחד וכו רמה אחרת לגמרי"- לא הבנתי מה אתה אומר כאן. התעוררות- זו היא מה שקוראים לה בטעות "הארה". כמו כן יש איזשהו הבדל בין התעוררות לשחרור.

הצופה.

New member
אתה טועה

"כמו כן יש איזשהו הבדל בין התעוררות לשחרור" אתה מדבר מיתוך ידע או מיתוך ניסיון? אגב היציאה שלך ושל חבריך נגד המ"ט ניראית רע מי שרוצה לשלם שישלם אני בטוח שלא היית מתנגד לקבלת כסף עבור (כלום)

../images/Emo13.gif

אני מדבר מתוך מה שקיבלתי מוריי ומהבנתי את דבריהם. בקשר למ''ט: ללא קשר לעניין האם היציאה כנגד המ''ט נראית רע או לא, אני מקבל דבריך משום שיש בהם מידה מסוימת של נכונות. שיחררתי

למעלה