התעודה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
התעודה

שימו לב למספר הטלפון של בית הספר למעלה בצד שמאל

magy

New member
אף פעם לא הקשבתי

זה רק מניח את הדעת ********************* אבל התנהגות, ראוי לשבח........הא????????? פעם, רק פעם............. מה זה תורת החומרים? חשבון, מה יש לדבר......עד היום......אני לא יודעת לקבל עודף וטבע? לא הבנתי מה זה טבע.... והיסטוריה, כמובן, טוב שלא ראיתם את הציון בתיכון.

magy

New member
תפרנית גדולה

הייתי כבר אז..... מכות קיבלתי מהמורה....שהפכה לחמותו של בני אמדורסקי.....

אטיוד5

Active member
זה בסדר, ממש בסדר

תיפני להולנדי הקרוב ותשאלי אותו מה זה לתפור בהולנדית. אני לא בטוח שהוא יענה לך אם הוא הגון.

גיברת סולומון (מיל.) ../images/Emo15.gif

אם אכן זה באמת השם המדוייק שלך - סולומון - כפי שחתם אחד ההורים על-גבי התעודה - אז הנה לך פעם נוספת הוכחה נוספת למה אסור היה לסמוך לא רק על הפסוקים העילגים שהמורות העילגות היו תולות על הקיר - אלא אפילו אסור לסמוך עליהן שתדענה לרשום את השם הנכון של התלמידה שלהם בתעודה, אלא אם כך הטעיתם אותן מראש בשעת הרישום. עד היום, אגב, הרבה מסעדות דגים עדיין לא יודעות לכתוב בתפריט הפומפוזי שלהם את השם האמיתי של הדג הזה: דג סלומון... סולומון... סלמון... ביפו היתה פעם מסעדה מכובדת שקראה לו פשוט סולימן.

אטיוד5

Active member
במושב הצנוע שלנו

שלש משפחות סולומון וכל אחת מאייתת את שמה באופן שונה. ולדעתי, השם נגזר דווקא משלמה המלך ולא מהדג.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif והסמל???

מצד ימין למעלה? גם אצלכם היה הסמל רקום על הכיס של ה"תלבושת האחידה"? ועל חולצת ההתעמלות? גם אצלכם נהגו לשלוח הביתה תלמיד שלא הופיע עם תלבושת אחידה לבית הספר, או עם חולצה ללא סמל???

magy

New member
בעממי, עדיין לא הייתה תלבושת אחידה

רק בתיכון..... תכלת עם סמל בית הספר..... אוקצור, לרוץ , רצתי מהר........

magy

New member
אבל קיבלתי פרס ע"ש המורה

שנהרגה בתאונת דרכים....בהיותה חיילת. מקרה נדיר באותם ימים....

magy

New member
בכל מה שהיה קשור באמנות וציור

הייתי כשלון גמור.....

magy

New member
עברתי קורס כעובדת מדינה

למכירות עם גין באמצע........

magy

New member
בנות, זוכרות את כרטיס הילד

בטיפת חלב? תיכף תראו ואחר כך .....את משקל היילוד..........

magy

New member
4.100 ק"ג ככה נולד

לא פייר לקטנה כמוני, להלחם בחצי משקל שלי.......ועוד משם...... הרופא קרא לזה ....."הירושימה"........להרס ולחורבן.....אחרי הלידה. אחרי תיקונים, עשו אותו חדשה........ וכולי,,,, בת 23 בקושי......

magy

New member
גמרתי

מספר תיקונים תעודת המזכירות של נציבות שירות המדינה לא רוצה לעלות בגלל עודף משקל ואת הפישמשין, סידרו לי.....אחרי הלידה.........ולא כמו שכתבתי, עשו תיקונים וסידרו לו........ זהו, באמת גמרתי.

טרה10

New member
את גודל הקובץ את משנה עם תכנה

INFRANVIEW 335 שניתנת להורדה בנענע למשל.יש שם שינוי גודל SIZE היכן שהמילה הזו בכותרת השלישית משמאל מופיעה באמצע. אם אין לך תורידי זו הכי תכנה בשטח הזה. דוגמא של הקטנה..

mמוש

New member
מגי - סחטיין על התעודות

פיסת הסטוריה אישית וגם לאומית. גם לי יש כמה תעודות וצילומים: פרטיים ומשפחתיים אבל לא מעיזה להעלות! אולי פעם. בכל אופן נורא נהניתי מאלו שלך- מתה על מסמכים כאלו. בסוד אבל בסוד גמור, אני מגלה: שיש לי אוסף של צילומים ישנים שאני נוהגת לקנות בכל מיני שווקי פשפשים בחו"ל בעיקר אבל גם בארץ. שששש............

magy

New member
אני מחפשת חנות שמוכרת תארים

אבל שייראו עתיקים...... משהו כמו דוקטורט למדעי הכלום, דוכסית, רוזנת, שתהיינה קצת תעודות בבית.... אבל בעניין תמונות ישנות...מצאתי אתרים באינטרנט, כשחיפשתי חומרים עבור הפורום, היו תמונות כל כך יפות שהדפסתי ומיסגרתי....... גם ישנות גם חדשות..........

למעלה