התעודה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

mמוש

New member
קראתי שאצל ערפאת יש מעבדת זיופים ../images/Emo3.gif

אולי עכשיו שעצרו להם את הדפסת הכסף , הם יעברו לתעשית התארים והתעודות .

שקדי

New member
האם ייתכן ממוש...........

ששלל התעודות שמגי כל כך התגאתה מהן בכלל נרכשו בשלוחה הלטבית בארץ הקודש???

magy

New member
לא התגאיתי, הצגתי את קלוני ברבים

אין לי תעודות אחרי בית ספר עממי.
והיום , בלי MA אין רשות אפילו ללכת לשירותים ציבוריים שלא לדבר על יותר מזה.........

magy

New member
אילו הדבקתי פה את התעודות

שקיבלתי בתיכון. הנהלת תפוז הייתה מרחיקה אותי לא רק מהפורום הזה. אלא מכל הפורטל, עם חסימה עתידית בכל כינוי.......

mמוש

New member
אני מרשה לך להשתמש בשרותים אצלי

והתעודה שלי לא תלויה שם מסיבה עקרונית. אני צריכה אותה לפעמים. ומצד שני: לפעמים נגמר לי ניר הניגוב.

magy

New member
עיזבי את התעודות

העיקר שהנייר יהיה רך רך רך........ יש לי ...........ת.ת עדין

mמוש

New member
אוי השלוחה הלטבית

אני אם הייתי גבר - הייתי קונה אצלם איזו לטבית יפיפיה ועם תעודות (לידה) מאוקראינה.

שקדי

New member
הגברים שכבר קונים....לא ברור למה...

קונים רק שעה מזמנה היקר עם או בלי תעודות המחלות......על חשבונם.........

שקדי

New member
רק בבוא היום.........

ולא אראך לנצח ובחלונך סתיו לא ינשב בכסות פרחים את כל עזי המצח בכסות פרחים את כל עזי הלב ולמה לעזאזל יורם שר את זה כ´´כ גבוה הצטרפתי......והצטרדתי.....

עיניים

New member
../images/Emo141.gif כמה תעודות

שאנחנו אוספים במשל חיינו,,, ואם התחלנו בלימודים - אז מישהו מזהה את שני הסטודנטים שבתמונה???

magy

New member
העו"ד הוא הרצוג....

אבל לגבי השניים האחרים...... יש לי ספק....אם זה.....יגאל ידין ויצחק שמיר.....(הנמוך) הא??????????

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אכן, אשור

אלה הם דויד בן גוריון ויצחק בן צבי כאשר היו סטודנטים למשפטים בטורקיה,,, כנראה שהתרבוש והשפם עזרו להם להתאקלם,,,, לא פעם תהיתי מדוע כל המוסלמים מגדלים שפם,,, במשך שנים כמעט ולא ראיתי מוסלמי ללא שפם, וגם היום רק בודדים, אלה שנפתחו לתרבות המערב, מופיעים ללא השפם,,,,

magy

New member
אפשר לקרוע לי איך שרוצים

ובאמת קראו לי צביקה כשהייתי קטנה. גם בגלל שיבוש לשוני וגם בגלל השתובבות ....שאפיינה אותי. שחלק ממנה עדיין לא פס מן העולם.......

למעלה