==התסלח לי אישי???===

==התסלח לי אישי???===

בעוד חצי שנה ימלאו לנו 10 שנות נשואים,הכרתי את בעלי כשהיתי חיילת הוא ענה על כל הדרישות,חתיך סטודנט ממשפחה טובה. התאהבנו הינו חברים במשך שנה, בגיל 20 החלטתי שמבחינתי הנכון לעשות הוא להתחתן, הוא חשב כמוני והתחתנו. הקשר שלנו ללא ספק,האינטימיות הילדים הביטחון,הדבר הכי חשוב בחיי. אומנם רבות אני מקדמת את הילדים לראש סולם העדיפויות אבל ברור לי שקשר הנשואים נצחי עם בעלי. הצורך העמוק שלי להיות חלק ממערכות יחסים היה פנימי,הכרתי גבר אחר התאהבתי בו ,אלפי מחסומים העמדתי בפני,וכולם התנפצו מול רוח התשוקה, כמו נהר סוער,בגמיעה אחת אני גומעת את אהבתו של הזר אלי,עם ציפורנים מושטות לכל עבר אחזתי באיש שהיה עד אתמול וירטואלי,ואני עד אתמול ידעתי לתת את חסד נעורי לאישי בילבד,לאיש שידע לתת ומעולם לא דרש,לאיש שסגד כל השנים לאהבה שהיתה נתונה רק לי. איש יקר שלי זעקה רמה יוצאת מנשמתי הטועה, איש יקר שלי רק תאמר שאתה סולח לי,המצפון לא מניח אני מלאה איגלי זעה וחלחלה,שתדע איש יקר שלי נענשתי על כך שסרחתי,המאהב הסורר שגרר אותי לתאוות הבשרים לא ידע לענג אותי, כל התאווה כל הסחיפה לסיכום הסתיימה בסקס חודרני בלי טעמים של שיא ואורגזמה. בעלי רק מילה תלחש באוזני אמור לי שאתה סולח סולח סולח לי. ואתם המגיבים גם אמצא את עצמי מול לינץ,אולי באמת זה מה שמגיע לי.

לינץ´?

את זה את עושה הרבה יותר טוב מאיתנו ...לעצמך... רק שאלה קטנה , האיש שלך יודע ? או שזאת רק עוד דרך שלך לנסות ולסלוח לעצמך ?

תגידו מה יהיה כל יומים מישהי כאן../images/Emo2.gif

תצעת על זה שהיא סורחת...הלו הלו טוק טוק זה פורום נשואים נשואות או פורום בגידות ומחילות , חחחחחחחחחח יו מה יצא לי עכשיו. בקיצר שמעי לפני יומים או שלושה היתה פה אחת עם אותה בעיה כמו שלך אולי מישהו כאן יהיה נחמד לצרף את הלינק לתשובות שנענו שם. עם יד הלב אני יכולה לומר לך, חמדתי את בבעיה קשה!! לא עם בעלך עם מצפונך, שלעולם לא יתנקה, ובאשר לבעלך מי יודע כמו שההיא קורל אמרה כל אחד חף מפשע עד שהוכח אחרת

נשית~37

New member
ואני אומרת

זה בדיוק כמו כאן עם ה"שלח הודעה"....צריך לחשוב לפני הפעולה. לאחר הפעולה הרי אין להתחרט על חלב שנשפך אלא ללמוד להיות שלמים עם המעשים שלנו. אם ישבת עם עצמך והחלטת שזו דרכך בחיים - שיבושם לך, תהני. אבל אל תתחרטי על דברים שאת עושה. זהו!!!!!!

יו למה נשית...

ואם לא חושבים לפני המעשה ואחר כך מתחרטים? קורה שטועים ואח"כ מתחרטים... מה שכן..תמיד ניתן ללמוד משהו מהמעשה והחכמה היא: לא לחזור עליו אם הוא היה שלילי בשבילך... גמר חתימה טובה לכולם/ן

נשית~37

New member
אוקיי, טעית? התחרטת?

תפיקי לקחים ותמשיכי הלאה. אל תייסרי את נפשך בבעיות מצפוניות. דפדפי...ומהר! נשיקה יקירתי.

סליחה שאני מתערב...

א. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה...מה בסה"כ קרה....? מקלחת טובה והכל עובר... ב. ואם הבחור שהיא שכבה איתו לא היה "נפילה",אלא היה נותן לה להרגיש מה שמזמן היא כבר שכחה...ומעבר לאורגזמות מופלאות הוא היה מחזיר לה את התחושה כמה היא מושכת ויפה.... התגובה היתה דומה?? לא נראה לי..

קודם כל תירגעי.....

(כמו בספר בישול למרוקאית) את נמצאת בחברה טובהאת לא הראשונה,לא היחידה,ולא תאמיני עד כמה את נורמלית וטבעית לחלוטין לא מתיימר להיות מומחה לזוגיות ולמוסד הנישואין אולם כמי שעיניו בראשו,אוזניו כרויות וחושיו מחודדים, את עברת טבילת אש קשה אמנם, אולם יהיו לה פירות נהדרים או שתראי שלא כל הנוצץ זהב,ולאחר שסיפקת את הסקרנות והגעגועים לפרפרים, את רואה שבן-זוגך עם שעממונו וחסרונותיו הוא הדבר שאת הכי מסורה לו, או שמפעם לפעם, בתדירות שנוחה לךתמצאי את הדרך לחיות איתו את חייךולטעום מהפירות האסורים המתוקים

קסומה

New member
נראה לי שזה מהאתר שהוא נכנס דרכו

תראי למעלה, שמתי את הקישור ללא הבירות האלה

מייקי צודק

ואני עוד הגדלתי לעשות , הרומן שלי מהצד חוגג לו ארבע שנים והמצפון - עם הזמן נרגע עד שלומדים לחיות איתו בקור רוח

מיכל31

New member
ואני אומר רק משפט אחד

סופו של מעשה במחשבה תחילה לא מקנאה בך אפילו לא לרגע!

אני אומרת שכדי לשנות את השם של

הפורום הזה לפורום בגידות ומחילות
אגב מיכלי דרך איזה אתר אתם נכנסים לפה שיוצא לכם קוביות חחחח

טאקילה~*

New member
מממ...עצוב!!!

מצער לקרוא כאב אמיתי. הכי כואב שלא היתה לך אורגזמה..מאהב מניוק.. אני מבינה שביגלל העדר הנאה את מבקשת סליחה. מקוה שמצפונך יסלח לך,ואם ידעת שהמצפון יזעק למה לא הלכת עם מחשבה תחילה?

טקילה......... אור - גז - מה?

מסכנה לא נהנתהה מעניין מה היה קורה אם הייתה נהנת האם הייתה כאן? מחפשת רחמים אההההההההה בחיים לא.....

למעלה