התסכול של לירוי

Liroy26

New member
התסכול של לירוי

כן, לירוי מתוסכל ואין לו סבלנות. (הודעה מראש - הערות ציניות בבקשה לדחוף לשרשור אחר) נמאס לי. באמת ובתמים נמאס לי והכי נמאס לי שאני לא מבין למה נמאס לי. נפרדנו לפני שלושה חודשים +, ואני באמת מנסה לעבור הלאה. למעט מעידות קלות אני בסדר גמור. נמאס לי לשמוע את המשפט "אתה יכול להשיג את מי שאתה רוצה!" למה? כי זה בולשיט! זה קודם כל. טרם הוכתרתי כמתת האל לאנושות בכלל ולמין הגברי בפרט כך שגם אני צריך להתאמץ בשביל להשיג מישהו שאני רוצה. (מפתיע הלא כן?) שנית - מצאתי מישהו שמוצא חן בעיני. מתכתבים המון וגם מדברים בטלפון. אפילו נפגשנו השבוע לקפה והיה באמת סבבה. בלי מתח מיני, בלי פלירטוטים, נטו אני. בלי חומות הגנה ובלי מחסומים. כיף לי לדבר איתו כי הוא מבין אותי בהמון דברים בעיקר לאור זה שגם הוא יצא מזוגיות ועדיין האקס מרחף מעליו כענן שחור. (טוב לא ממש שחור..יותר אפור כהה אבל הבנתם את הכוונה) הוא לא הבחור הראשון שאני מרגיש את זה כלפיו (ויסלח לי השד הטאזמני על הפגיעה בבני ה-22) ככה אבל גם הוא נותן לי מעין תחושה של משחק. ספק רוצה ספק לא רוצה, או שלא בטוח, או שלא יודע. מה שכן זה לא מתקדם, לפחות לא בקצב שאני רוצה. אולי הטעות כאן היא שלי? אולי אני מצפה לקצב מהיר יותר בעוד דברים צריכים לקחת יותר זמן. אולי אני כן וישיר מידי (שזה כאמור בכלל "לא אופייני" לי) ולא משחק את המשחק כמו שצריך. מה לעשות, כזה אני! לא יודע איך לשחק אותה קשה להשגה. אם בחור מוצא חן בעיני אז הוא מוצא חן בעיני. נקודה! אם בא לי להפגש לקפה אז זה אומר ב-24 שעות הקרובות ולא מתישהוא בעתיד הרחוק. יש בי צמא נורא גדול למשהו חדש, מסעיר, מעורר. לתת מעצמי, לפנק, לאהוב, לרגש, ללמוד, ללמד. לעשות טוב בקיצור. מצד אחד לא רוצה לדחוף את עצמי לוריד שלי מישהו מצד שני שידבר איתי, שיגיד לי מה הוא חושב/מרגיש/רוצה. מצד אחד ההתכתבות/שיחה זורמת והנושאים מגוונים ומשלימים אחד את השני. מצד שני...לא יודע. טוב לא יודע...אין לי כח לשטויות ומשחקים. אני מרגיש שזה משפיע על מצבי הרוח שלי בצורה דרסטית מידי וזה לא עושה לי טוב. אוף... טוב לא ממש ברור לי מה ניסיתי להגיד או שלא ניסיתי להגיד כלום פשוט סתם לפרוק מהלב קצת. לא מצפה להצעות יעול וניתוחים פסיכולוגיים. אני הולך לישון, כבד לי להתמודד עם זה עכשיו.

ELP

New member
אני חושב שאתה צודק

זה באמת שלא הצעת יעול או ניתוח פסיכולוגי אבל אני חושב שעם כל האופציות והאפשרויות לבחירה שיש היום אף אחד כבר לא רוצה להתחייב לכלום או לקחת משהו ברצינות, אני מנסה לקבוע עם חברים ואף אחד לא מסוגל לתת לי תשובה חד משמעית של "סבבה, קבענו בעשר" או משהו כזה, כולם מתפזרים על 500 דברים שונים וכן גם לי זה מציק. אני לא יודע אם ניסחתי כמו שצריך את מה שרציתי להגיד, ואני לא יודע אם זה קשור רק לבני 22 זה פשוט זוועה החברה שלנו איבדה מהערכים וכולם רוצים כמה שיותר וכמה שיותר מהר. ושלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא להגיד שאני יותר טוב, גם לי יש תקופות כאלו אבל אני משתדל שיהיו כמה שפחות, אני משתדל להתמקד בדבר אחד מבלי להתעסק בכמה דברים בו זמנית ולא להתחייב לכלום. אבל כשאני צריך לקבוע עם אנשים אני קובע ומדייק, אם יש משהו שמאוד מציק לי זה אי היכולות של אנשים לקבוע משהו ביום ושעה מסויימים ולעמוד בזה. בכל אופן מה שרציתי להגיד זה שאתה צודק ואין לי כל דרך למצוא פתרון לבעייה הזאת, אין לי גם שום משפט פסיכולוגי.

s h l o m k e

New member
אתה לא יכול להשיג כל אחד, תרגע ../images/Emo70.gif

ואני רציני לירוי ידידי. " נפרדנו לפני שלושה חודשים +, ואני באמת מנסה לעבור הלאה. למעט מעידות קלות אני בסדר גמור. נמאס לי לשמוע את המשפט "אתה יכול להשיג את מי שאתה רוצה!" " התסכול שלך ברור לי, הוא נובע מהרצון שלך למלא את החלל של הבדידות, לא אחת אנחנו מדברים על זה , וגם כאן בפורום הזכרת את זה אולם באותה נשימה אתה אומר, אני לבד, בבית משלי וכיף לי להיות לבד, לעשות מה אני רוצה, מתי שאני רוצה. שאני ארצה הוא יגיע. לא נכון, פה הטעות שלך, כי ברגע שאתה אומר את זה אתה בורח מהאמת. שתרצה אתה תשדר את זה ואז אולי אם הוא יהיה פנוי ואם הוא ירצה את מה שאתה תרצה הוא יגיע, וגם אז לא בטוח שזה חעבוד. איתי, אתה לא משדר זוגיות. נקודה. אף אחד שרוצה באמת זוגיות לא ירצה להיות איתך בתקופה הזו שאתה נמצא בה. אתה פשוט לא משדר זוגיות. אתה נראה מצויין, אתה בחור חכם, אתה מאתגר, אתה תורם לחברתינו הורודה, יש לך המון חברים, אתה פשוט בחור מצויין. אבל, בחור מצויין שלא משדר זוגיות. ואני לא מבקר אותך על כך, אני מניח שזו תקופה. שהיא תעבור. שים לב שכל פעם שאתה טיפה מרגיש לבד, שני דברים עולים , באחד הוא כמובן איך לא - הנסיך בכבודו ובעצמו, שתמיד עולה בעוב. והשני, זה הסטוץ האחרון שהיה לך שרק 24 שעות קודם סיפרת לכולם כמה שהיה כיף במיטה איתו ופתאום הסטוץ מקבל מרחב גם מעבר למיטה: "הוא התקשר, הוא אמר, הוא הוא הוא " פתאום הוא בנדם, לא רק אסופת אברי מין ארעית. " יש בי צמא נורא גדול למשהו חדש, מסעיר, מעורר" איתי, זה לא קשור ליודע או לא יודע לשחק אותה קשה להשגה, אולי סתם משחקים שלפעמים טוב שהם קיימים ולפעמים הם ממש לא רלוונטים. שים לב כמה אתה תמיד נגעל ממה שעודד ואני מספרים לך, על איך שאנחנו מדברים על זוגיות, ופתאום מה
עכשיו יש לך צמא
איתי, הרי ברגע שהוא יגיע, כי כרגע אתה לפתע משדר טיפה של זוגיות, קרוב לוודאי אתה תברח כמו כל פעם. אז קודם תרגע ותבין. לזוגיות יש מחיר, היא מצויינת, היא טובה, היא דביקה , היא מדהימה, אבל, ויש אבל, יש בה מחיר, אתה מאבד במידה כזו או אחרת את האנדיוידואל שלך, את החופש שלך, החופש לעשות כל מה שבא לך, ורק לך, החופש לצאת מתי שרק אתה רוצה לאן שרק אתה רוצה, החופש שלך להעלם מעולם ליומיים שלושה, החופש שלך להזדיין עם מי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה, ועוד הרבה דברים. השאלה היא אם אתה מוכן לקבל עליך את עול הזוגיות. כי לעניות דעתי הרווח מזוגיות עולה בעשרת מונים על מה שאתה צריך לוותר בה. וזה מה שאתה צריך לשדר, אם תשדר את זה אולי יש סיכוי שה"הוא" גם יקלוט את זה. מוכן להשתתף בניסוי
מוכן להשתתף בניסוי
מוכן להשתתף בניסוי
אוהב אותך המון

Liroy26

New member
אתה אומר הרבה דברים נכונים

אבל בוא לרגע נתמקד במשפט "שים לב כמה אתה תמיד נגעל ממה שעודד ואני מספרים לך, על איך שאנחנו מדברים על זוגיות". אין לי שמץ ולו קלוש על מה לכל הרוחות אתה מדבר! אני נגעל כשאתם מדברים על זה?? חמודי, זה שאני לא גומר מכל הודעת SMS דביקה שנשלחת אליך לא אומר שאני לא מפרגן! זה שאני שואל בכל שיחת טלפון עליכם (אתה ובן זוגך), מתעניין, מתרגש (עיין ערך "ארוחת ערב אצל חמותך") זה כן אומר שאני מפרגן! אם לפעמים אני מובך לשמוע פרטים אינטימיים שאני לא רגיל אליהם לא אומר שאני נגעל, ממש לא. אתה מכיר אותי ואת הסגנון שלי. אני לא דביק ולא שמופי, אני ציני ופולני. מי שטורח להסתכל מעבר (כמוך למשל למעט ההערה המצורפת) יודע שיש הרבה מעבר. הרבה מאוד מעבר. לגבי שאר הדברים אני מסכים איתך אני חושב..צריך עוד קצת לחשוב על זה.

s h l o m k e

New member
לצערי טיפה התפספסתי אצלך ... ../images/Emo4.gif

שהתכוונתי לאתה נגעל, לא התכוונתי לדינמיקה של הזוגיות הקיימת אצל עודד ואצלי. התכוונתי למודל הזוגיות שעודד ואני נהנים להציב לנגד עינינו עוד קודם הזוגיות של היום (שתאריך ימים אינשללה ...
....) לאותם שיחות שאנחנו ציירנו בעיני רוחינו את הרצוי לנו בזוגיות עתידית, ולאחר שתעופפנו לנו, כל אחד במחשבותיו על המודל האידיאלי שלו לזוגיות, שאגב היה דיי דומה אצל שנינו, נחתנו לנו מעולם המחשבות הורדרדות ארצה ופגשנו במבטיך המזועזעים .... (!!! ) איייייךךךךךך....... יאאאאאאקקקק....... טוב, אז כנראה שאני רוצה את הלבד שלי, יאק, אויש, מה זה
אני רוצה לבד... הכל לבד, טלוויזיה שלי לבד, להתעורר לי לבד, לקנות לבד, לנקות לבד, הכל הכל לבד....... לפחות ככה הייתה עד לפני זמן מה.
ואגב, ככה אתה גם מיד לאחר איזה ניסיון קצרצר של זוגיות שאתה חווה, אתה ישר רץ ל"לבד".... ול"יאאאאאקקקק".... ואני עדיין אוהב אותך, ואני אשמח להבהיר לך כל פעם מחדש את הסוגיה. וכמובן, אני אהיה המאושר באדם כאשר תיכבש ע"י בחיר לבך העתידי. אני מזמין לטריו .....

Liroy26

New member
אני לא אומר שזה לא נכון לגמרי

אבל כפרות זה היה לפני חודש וחצי אם לא יותר לערך. אני אמנם נהנה מהלבד שלי, מהשקט שלי וכן, עדיין יש בי פחד גדול מזוגיות, דייטים, מחויבות. אבל יחד עם זאת...בא לי קצת להתרגש, להנות מסקס מושקע בלי משחקים, לצחוק, לעשות דברים יחד. בלי הרבה שואו ופוזות, ככה בפשטות.

kid of love

New member
וד"ר רות הייתה אומרת...

28. 25. 24. (כמה פעמים ויש עוד). ניחשת נכון, אלה לא המספרים הזוכים, אלא דוגמאות נבחרות של גילאים (ולא רק 22...), אז כנראה שלא זה העניין (אז שהטאזמנים ינשמו לרווחה). עדיין לא הבנתי מה הקטע, אבל או שהוא לא בטוח בעצמו, או שהוא פשוט לא מאוהב, אבל הכל סבבה, ובסוף זה לא באמת מגיע לשום מקום... וכן, גם לי אמרו שאני יכול להשיג כל אחד. SO? כנראה ששכחו לספר גם לשאר. (או לפחות למי מהם שרציתי...) ובתור בן- אנוש אתה כבר אמור להבין שכשאתה רוצה קפה, זה לא אומר שהעולם יענה לקריאתך בזמן שלך. זוגיות אומר שני אנשים, שני רצונות (הנסיון מראה שיותר...) וגם לוחות זמנים. לא בטוח לגביו, אבל נראה שאתה בעיצומו של איזה קראש
קטן עליו...

xanadu

New member
בוא ננתח...

נפרדנו לפני שלושה חודשים +, ואני באמת מנסה לעבור הלאה. - נשמה, שלושה חודשים פלוס, אם אתה עדיין סופר, משהו פה לא הכי מוצלח. זה לא שהחבר הקודם מטיל את צלו על כל הפוטנציאלים שיש לך, זה אתה שמתעקש להישאר בצל שלו. אתה רוצה זוגיות חדשה? זה נהדר. תפסיק לספור את החיים שלך בפרה-נסיך ופוסט נסיך, כי ככה לא תגיע לשום מקום. לפחות לא בקצב שאני רוצה. אולי הטעות כאן היא שלי? - זוגיות, כמו שאתה בטח יודע, זה לא משהו שאין לך שליטה עליו. אתה לא מתכנן מתי להיכנס לזוגיות, אתה בטח לא מתכנן מתי תצא ממנה ואתה בוודאי ובוודאי לא מתכנן מה יקרה במהלכה. עשית לעצמך יופי של פרוגרמה מה אתה רוצה. תכנון א-פריורי זה תמיד דבר טוב בחיים. אמה מה? החיים יש להם מין נטייה כזאת לחרבש ולפקשש הכול. אז אתה יכול להתעצבן מזה מחד ולהגיד שברו את הכלים, לא משחק. השאלה אם הרבה טוב יצא מזה בשלב הסופי. הכוונה היא לא להתפשר כברירת מחדל אבל להבין שגם אם בורג א' לא בדיוק מתאים לחריץ ד' לא חייבים לרוץ להום סנטר להחליף את השולחן שקנית. יש מבין? אין לי כח לשטויות ומשחקים - לך למכון כושר, תפתח כוח ותפתח סבלנות ותאריך את הפתיל. טרם הוכתרתי כמתת האל לאנושות בכלל ולמין הגברי בפרט - מה זאת אומרת? אני חושב ככה כל יום לפני השינה...

תגיד..

אפשר להשיג אותך בחנויות המובחרות? או רק בהזמנה אישית? אני גם רוצה כזה..

ELP

New member
חייב להגיד את זה

אתה יודע מה אני חושב? אתה מלחיץ את עצמך יותר מדי לגבי זוגיות, זה נראה לי שרוב הזמן אצלך מועבר במחשבות על זוגיות ואתה צריך להרגע, והלחץ הזה מוקרן החוצה, אנשים אחרים קולטים אותו. ואת זה אני חייב לצעוק לך כדי שתשמע אתה רק עכשיו יצאת מזוגיות, תרגע! תנשום עמוק, תרגיע את עצמך, תן לראש קצת לנוח ממחשבות על זוגיות ותנסה להנות מהדברים הקטנים שיש עכשיו אפילו עם זה סתם לשבת עם מישהו לקפה ולהנות מהרגע מבלי לחשוב על משהו רציני. והכל נאמר מאהבה
אני באמת חושב שמגיע לך את הטוב ביותר.

InnerKid

New member
../images/Emo24.gif וכמה מלים

אולי זה ישמע קלישאתי, אבל הזמן יעשה את שלו. העניין הוא לא של הזמן, 3 חודשים - האם זה מספיק זמן או לא בשביל לעבור הלאה? אלא התהליך של הפרידה והאבל שעברת כשהסתיימה מערכת היחסים שלך. אז עכשיו אתה לא בזוגיות, וכמו לכל דבר יש ללבד את הצדדים הטובים שלו, אבל יש גם את הצדדים האלה של לרצות שיהיה שם מישהו ליד ואין, של לרצות את החיבוק בלילה, לחלק חוויות, להרגיש ביחד, לאהוב ולהיות נאהב, לתת ולקבל למישהו קרוב, לחלוק אינטממיות משותפת וכו' - ולפעמים, כשאין את כל זה, באותם רגעים שאתה קורא להם "מעידות" זה קצת קשה, קצת עצוב, קצת מעיק, קצת עושה גושים בגרון. בתגובה שכתבת לשלומקה כתבת - "אבל יחד עם זאת...בא לי קצת להתרגש, להנות מסקס מושקע בלי משחקים, לצחוק, לעשות דברים יחד.בלי הרבה שואו ופוזות, ככה בפשטות." אז בשביל להתרגש ולהנות מסקס מושקע בלי משחקים בלי שואו ופוזות אתה יכול למצוא גם סטוצים, אז מה כאן חסר? כן. חסרה האהבה, חסרה האינטימיות, חסר הביחד. אני לא יודע, אבל מרגיש לי כאילו אתה רוצה להיות בלי אבל להרגיש עם. להנות ממה שאתה רוצה, אבל להשאיר בצד את המחויבות שיש בזוגיות, כי לזה אתה עדיין לא מוכן. אז לירוי, כל זמן שאתה מודה בפה מלא שאתה עדיין לא מוכן לזוגיות, לא תהיה בזוגיות. ועובדה, שים לב איזה אנשים אתה מושך לחיים שלך עכשיו - אנשים שגם הם לא בדיוק יודעים, לא בדיוק מוכנים לזוגיות, לא בדיוק יכולים לקבוע, קצת כאן, קצת שם וכאלה.. למה דווקא האנשים האלה מגיעים אליך עכשיו? אולי זה אומר משהו גם עליך ולא רק עליהם? ואולי אתה רוצה יותר מדי בקשר מסוג מסויים שאתה מפספס את האדם שמולך? ומי אמר שאתה צריך לשחק את ה"קשה להשגה"? זה שאתה מפרש את המעשים שלו כ"קשה להשגה" לא אומר שככה הם הדברים באמת. מה לעשות, ולרוב האנשים קשה באמת להיות באמת ובתמים פתוחים רגשית גם כלפי אנשים שהם מכירים וקרובים אליהם זמן רב, על אחת כמה וכמה מול אנשים שלא מכירים זמן רב. זה לפעמים מרגיז ועצוב, אבל מצד שני, לאדם שנפגע קשה יותר לבנות אמון מחדש בפעם הבאה. כל מה שניסית להגיד הוא שגם אתה אנושי. גם אתה בן אדם. גם לך קשה לפעמים. גם לך עצוב. יש ימים שזה נוכח יותר ויש ימים שזה לא במרכז העניינים. וזה בסדר איתי. זה בסדר שזה ככה, ואין בזה שום רע. תשמח בזה שאתה מרגיש. תשמח בזה שאתה מזהה את הצרכים שלך ורואה איפה אתה עומד ומה אתה רוצה ומה אתה עדיין לא רוצה. אני מאחל לך שלעולם לא תפסיק להרגיש, שלא תקהה את הרגשות בגלל דברים כמו זה. ולסיום.. עוד
מה אתה אוהב לעשות? לך ותעשה משהו שאתה אוהב מאוד לעשות. מה לא עשית הרבה זמן? לך ותעשה משהו שכבר הרבה זמן לא עשית. פרגן לעצמך שאתה עושה ככל שאתה יכול כרגע ומה שנכון לך כרגע, לא יכול להיות נכון יותר מזה כרגע עבורך. פה בשבילך. מאור

Yaniv-DC

New member
המממ... קצת מזכיר לי

את הודעת הנמאס לי שלי... אגב, אחד הדברים שלמדתי מחדש (כי כבר ידעתי קודם), זה ככל שמחפשים ומצפים יותר, ככה לא מוצאים. אין מה לעשות, הדברים הכי טובים קורים במקרה. אני חושב שגם כתבתי פה כמה פעמים בעבר שאם עוד פעם מישהו יגיד לי שאני יכול להשיג את מי שאני רוצה, אני אהרוג אותו ולא אכפת לי לשבת קצת בכלא. כי איך זה שאם אני יכול להשיג את כל מי שאני רוצה, מי שאני באמת רוצה, אף פעם לא שלי? אני יכול להגיד לך ממרומי פז"מי כרווק (טיפה'לה יותר מ-3 חודשים), זה שבאמת הכי כדאי להפסיק לחפש. ואני לא מדבר על לקחת הפסקה מהסצינה, אלא על לצאת עם חברים, להכיר אנשים ולאו דווקא לחזור איתם הביתה. ולהפסיק לחשוב על "רוצה לאהוב". יש לי עכשיו את הטעים שלי. אני לא אוהב אותו, אני לא מאוהב בו, אבל הוא חשוב לי ואכפת לי ממנו. אני מבלה איתו הרבה זמן משותף, וכשאני איתו - הכי טוב לי בעולם. אבל כשאני לא איתו, אני לא כל הזמן שקוע במחשבות של מתי כבר נתראה... אל תשכח שלפעמים השטויות והמשחקים באים מהכיוון שלנו (אנחנו רק קרובים לשלמות, אבל עוד לא לגמרי שם...). לא עשיתי עם הטעים שיחה על מה ההגדרה, ובפעם הראשונה בחיים שלי אני לא ממש רוצה לעשות את השיחה הזאת. אני יודע שכרגע הוא הטעים שלי, וכשהייתי בלעדיו בקובלט ביום חמישי ומישהו שווה בטירוף בא אלי בהצעה מגונה שלפני שבועיים הייתי מקבל, מצאתי את עצמי אומר לו שאני מתרועע עם מישהו. ושוב- אם תקרא את ההודעות שלי מלפני כמה חודשים, תראה יניב קצת אחר ממה שאתה רואה פה... אז כנראה שאיכשהו זה עובר (אם כי לא לגמרי, יש נפילות. תמיד). ואולי תיקח קצת חופש? תבוא לטייל קצת בארה"ב נגיד? (רק אם יש לך חוצנים ורוחות, תשאיר אותם בבית
)

Liroy26

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

והלוואי שיכולתי להרשות לעצמי. פגשנו את המתקשרת אתמול בערב. לירוי יצא מלך לאור הדו שיח שהתנהל ככה: המתקשרת: "אמנם התעלמת ממני כל הערב אבל אני יכולה לקבל חיבוק??" אני: "לא".

../images/Emo54.gif../images/Emo12.gifתודה על הצומי

ממה שהבנתי מההודעה שלך(חצי קראתי חצי דילגתי)אתה רוצה הכל ועכשיו. מסכים איתך גם אני ככה. חבל רק שהרבה צריכים לקחת את הזמן לראות איך זה הולך. אני מאחל לך את הסבלנות והזוגיות הכי כיפית עם הבחור. אני בנתיים עושה הפסקה ממערכות יחסים. לא משו דרמטי פשוט אין לי את הכוח לכל השטויות האלה כרגע

עודד א

New member
מכיוון שהשם שלי עלה...

כמה הארות לסדר היום... 1. כל עוד הנסיך ברקע, תתקשה למצוא מישהו חדש שיאריך ימים. סורי על הפסימיות, אבל מניסיון אף אחד לא יכול לנצח נוסטלגיה על אנושית. עם הזמן (בהנחה שלא תחזרו...), הנוסטלגיה תדעך ויהיה מקום למישהו חדש. 2. אתה לא בשל עדיין לזוגיות. אם מתוך סעיף 1, אם מתוך זה שטרם הגיע האיש שיסחוף אותך ואם מתוך זה שתהליך ההחלמה הוא ארוך ומחייב שהות לבד. 3. זוגיות היא הרבה יותר מתחושת ביטחון ואפילו מאהבה. היא גם היכולת להעניק מעצמך לאחר ולזוז קצת הצידה עבורו. בפרמטרים האלה, אה...אפעס יש עוד מקום לשיפור. חומד, רק אהבה.

s h l o m k e

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

וחבל שאין אייקון ל - |אין מילים| אני כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך עדדי

Liroy26

New member
אז קראתי את כל התגובות שלכם

אהממ...קודם כל תודה לכולם! רובכם ככולכם אמרתם דברים נכונים ללא ספק. אולי זה באמת עניין של זמן ובשלות. הלבד בדירה לא כל כך גרוע מבחינתי, יש לי את בני שישן איתי כפיות ודואג שלא יהיה לי רגע אחד של שקט (חוץ מהקטעים שאני בטעות סוגר אותו במקרר...) וסה"כ נחמד לי. אם לא הייתי גר לבד ורווק לא הייתי מתנסה בהמון דברים (בהקשר המיני בעיקר) שתמיד חלמתי לנסות ולהגשים ועכשיו יש לי את האופציה. יהיה בסדר. גמר חתימה טובה חברים!

למעלה