קשקשן אתה פשוט בוגד
nimrat New member 25/7/14 #65 שלחת אייקון - וקבלת אייקון בחזרה תפסיק ליילל ולמכור את מולדתך לערבים בוגד
I ish50 New member 25/7/14 #66 זה בסדר ...אני ציטטתי את נציגי המגזר הערבי ואני הבנתי שאתה רואה בהם בוגדים לא נורא זה בסדר מותר לך להיחשף מידי פעם כעת אני בטוח שמיציתי
זה בסדר ...אני ציטטתי את נציגי המגזר הערבי ואני הבנתי שאתה רואה בהם בוגדים לא נורא זה בסדר מותר לך להיחשף מידי פעם כעת אני בטוח שמיציתי
nimrat New member 25/7/14 #3 שקרים גסים, גזעניים ומכוערים המגזר הערבי המוסלמי, ברובו הגדול יושב בשקט ולא עושה כלום יש בארץ 1.6 מליון ערבים, מתוכם יצאו להפגנות אלפים בודדים בלבד אינך אלא שקרן
שקרים גסים, גזעניים ומכוערים המגזר הערבי המוסלמי, ברובו הגדול יושב בשקט ולא עושה כלום יש בארץ 1.6 מליון ערבים, מתוכם יצאו להפגנות אלפים בודדים בלבד אינך אלא שקרן
I ish50 New member 25/7/14 #6 אני מתיחס להצהרות של מנהיגיו של המגזר הזה הם נבחרו על ידיהם והם מייצגים אותם וכולנו שמענו גם את התבטאותיהם בכנסת האם לדעתך הם מייצגים רק את המיעוט המשולהב שיצא להפגנות או את 1.6 מליון הערבים שהבוגרים שבינהם הצביעו עבורם לכנסת? ויחד עם זאת אני בהחלט לא מוציא מכלל אפשרות שהם מפיצים גם שקרים גסים - כלשונך המתלהמת
אני מתיחס להצהרות של מנהיגיו של המגזר הזה הם נבחרו על ידיהם והם מייצגים אותם וכולנו שמענו גם את התבטאותיהם בכנסת האם לדעתך הם מייצגים רק את המיעוט המשולהב שיצא להפגנות או את 1.6 מליון הערבים שהבוגרים שבינהם הצביעו עבורם לכנסת? ויחד עם זאת אני בהחלט לא מוציא מכלל אפשרות שהם מפיצים גם שקרים גסים - כלשונך המתלהמת