התנתקות כבר פה

הלינקה

New member
התנתקות כבר פה

היום נכנסה לגור בבית מושכר, בשכונה שלנו, משפחה כתומה (כולם בחולצות כתומות).

deebeebee

New member
תצחקו אבל---

בלי שום קשר, כתום די באופנה השנה. הסתובבתי קצת בחנויות בגדים לפני כמה ימים וראיתי המון בגדי נשים כתומים.

הלינקה

New member
חהחה../images/Emo6.gif! זה בגלל שלא קונים את

הצבע הזה, כדי לא להחשב למתנגדי ההתנתקות! הבגדים הכתומים נשארו בחנות, בזמן שאחרים נמכרו.

p a l o m a

New member
חוצמזה אני חושבת שצבע "כתום"../images/Emo8.gif

נורא מחמם בקיץ.. (אולי פסיכולוגית...)

טלמ

New member
כן כן... כתם באפנה

גיא פינס כל ערב (עכשיו יצא לחופשה) ויודעים מה שגם לא מי יודע מה מעניין מה לעשות? מכור לרכילות

deebeebee

New member
כן, ראיתי את הידיעה

שיתבע את המתנחלים על גניבת "פטנט".

talia olav

New member
צריך לתגמל אותו -

אני מאד שמחה שהם בחרו בכתום. סוף סוף צבעי הכחול-לבן הושבו לאוהבי מדינת ישראל.

לאטקע

New member
טליה, קצת נסחפנו

חבל על המשטמה. כדאי שנלמד משהו מימים עברו. הכתומים אוהבים את ארץ ישראל לא פחות ממך. לכן הם נמצאים במקומות שאחרים לא אזרו מספיק אומץ ונחישות לגור בהם. קצת רגישות.

לדעתי לא נסחפנו, הכתומים אכן אוהבים

את ארץ ישראל לא פחות ממני, אך לדעתי הם אזרו אומץ לעבור למקום בו החיים והתקציבים יהיו קלים יותר, סתם לידיעה כללית: לפני מספר ימים דיברו על תעסוקה הישובי הרצועה והתברר כי 50% (על פי התקשורת) הם עובדי מועצות, המקבלים שכר מהמדינה (וממני ומאיתנו), כל פי הכירותי את התקשורת הנתונים כנראה קשים יותר. יבוא יום ויתבררו לכולנו התקציבים שבוזבזו - על חשבון מי כל האוטובוסים להפגנות, מי מממן את הסרטים הכתומים, מי משלם את המודעות בעיתונים, מי משלם את ימי החופש מהעבודה ועוד כמי שהיה מפקד מערת המכפלה לאחר רצח גולדשטיין , אני יכול להגיד בלב שלם שאת חלקם איני רוצה לראות כאן חזרה

טלמ

New member
קריירה מעניינת היתה לך לאורך השנים

והיא ממשיכה... חן חן

talia olav

New member
לביבה, אולי הכתומים אוהבים

את ארצישראל, אך אני הדגשתי את המדינה. את כמובן אינך ערה להבדל.

deebeebee

New member
ולא רק את ארץ-ישראל הם אוהבים

גם ארץ של לא ישראל הם אוהבים!!!

deebeebee

New member
ולגבי שוכני חברון---

מסכימה איתך פולני. אחרי ששמעתי עדויות מאחייני ומבני, שניהם עברו חלק נכבד מהשרות הצבאי שלהם בחברון, גם אני לא מתלהבת מהם.

טלמ

New member
זה הגזמה אבל.... בסדר

השטח שנוי במחלוקת אבל יש שטחים שיש הדורשים בפוליטיקה להחזיר (ולא הרצועה, כאן זה מוצדק), יש חלקים בא"י שכן שייכים לנו לדעתי אחרי ששת הימים היו צריכים חכמי הפולטיקיה מהימין והשמאל לשבת ולהחליט על התנתקות חד צדדית מחלקי הארץ ומגבולות אלה שנקבע לעצמנו לא לזוז, היינו מוותרים על הרצועה וחלק מיו"ש, חלק זעיר מהגולן, חלק ממזרח ירושלים ועל רוב סיני (פחות ממה שהחזרנו)... מאחר ולא נעשה הדבר אנחנו הגענו למצבים קשים אלו! על הגולן אני לא מאמין שנוותר, מפני שכיום שאנחנו חכמים יותר וסוריה על הכוונת הבינלואמית בכלל ושל ארה"ב בפרט אין לנו מה לחשוש מהם ומלבנון... אני צריך להדגיש שהפלסטינים, בתקופת עראפת כמו שאמרה מדלן אולברייט קיבלו מברק כמעט את כל מה שרצו והם סירבו ובמילותיה "הם ניצלו כל הזדמנות רק כדי לסרב!" מה שמוכיח שהפלסטינים, אולי כיום בתקופת אבו-מאזן זה השתנה אבל כמה שהפלסטינים רוצים מדינה משלהם הם לעולם לא יהיו מרוצים ועד שלא יפורקו ארגוני הטרור ובראשם החמאס והג'יהאד האיסלאמי, בלתי אפשרי להקים מדינה פלסטינית (פשוט הרשות לא מסוגלת). לצערנו, כנראה הפלסטינים יהרגו אחד את השני במלחמת אזרחים (הבעיה שהם לא אזרחים באף מדינה) לפני שהם יגיעו להסכם הפסקת אש נורמלי

לאטקע

New member
טליה יקרה

זה בטח מפליא אותך, אבל אני ערה להבדל. אין אולי קשר הכרחי בין מדינת ישראל לארץ ישראל, אבל מתברר שזה הולך ביחד איכשהו. לבי תגובתו של מנהל הפורום- אני לא מבינה על סמך מה אתה מדבר. מדובר באנשים עובדים, רובם בעלי משקים וחממות שבנו את חייהם באופן מעורר התפעלות. כל כך עצוב לקרוא כאן מעבר לתגובות, בין השורות, את חוסר ההזדהות עם האחים שלכם, ולא משנה מה דעתכם הפוליטית. עוד ארבעה ימים ט' באב, ואנחנו עדיין לא הפנמנו להיכן עלולה להוביל שנאת-אחים. מה יהיה? שמא נחזור בסוף לורשה או ללובלין? הלוואי שיהיה טוב. ולסיום, בתור חצי פולניה, נחמד לי כאן מאד:)

הלינקה

New member
יש לנו "אחים", שפלשו לאדמה לא להם

השכירו את הדירות שלהם, והלכו לגור שם לתוך החממה - ממש קיטנה: בתים עם גינות ושטחי אדמה, שמירה צמודה של צה"ל, כבישים חדישים, מתנ"ס חינם לילדים, ארוחות ועוד הטבות כהנה וכהנה. - עסק טוב לכול דבר. היום במקום להגיד להם "חברים, הקיטנה נגמרה, לכו הביתה", ממטירים עליהם כספים אמריקאיים בשפע. אלא מה? - הם רוצים יותר (כמו ההוא עם הדג הזהב). התרגלו לטוב, לא רוצים לאזוב את הפטמה המפנקת.

deebeebee

New member
וכאן הטעות שלנו

לו היינו חכמים היינו עושים אותו הדבר ויוצאים לגימלאות עם מספיק כסף...

למעלה