התנצלות

התנצלות

אמא... אם הייתי יכולה להגיד לך בפנים את כל מה שאני מרגישה הכל היה ניראה אחרת... אבל אני, גאוותנית שכמוני, לא מסוגלת לפתוח את הפה ומחמירה את המצב עוד יותר ויותר בכל פעם... אם היית יודעת כמה אני סובלת כרגע... אם היית יודעת שאני כן אוהבת אותך!!! את יודעת, אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה אז הייתי עושה את מה שהייתי צריכה לעשות באותו יום... הייתי עושה הכל כדי שהיחסים שלנו ישתפרו! עכשיו כבר רבע לאחד בלילה. את בטח יושנת... ואולי לא... אני פה, בחדר לידך בוכה כמו טיפשה ולא יודעת מה לעשות, איך ליגרום לך להבין שאני סתם ילדה מטומטמת שלא יודעת לבקש סליחה אבל בתוך תוכה נורא מיתחרטת? אם יבוא יום ואני באמת אוכל להגיד לך את כל מה שאני באמת מרגישה, ואת אכן תיסלחי לי, אני אהיה כניראה אחת מבני האדם הכי מאושרים בעולם.... עד אז... אוהבת, מתחרטת, ובוכה... בתך האוהבת, אני

ה מוזה

New member
מתוקה

חושבת שאמא שלך כבר סלחה כי ככה אמהות הן סולחות תגשי אליה תני לה חיבוק תאמרי לה שאת אוהבת אותה ותפתחו דף חדש ואולי תני לה לקרוא את המכתב שלך .. אני בטוחה שהיא סלחה לך הרי גם אמא שלך היתה פעם ילדה יש אלף דרכים לבקש סליחה לא חייבים במילה במיוחד לאמא שקוראת את הסליחה בעיניים שלך בחיבוק בנשיקה במחווה קטנה של פרח או ציור בדברים הקטנים לעיתים יש את הסליחה הגדולה ביותר אז גשי אליה .. היא תשמח ואת תהיי .. "אחת מבני האדם הכי מאושרים בעולם..."

שיריה

New member
לטאונת,

כשקשה להגיד משהו במילים, אז אפשר כל כך להביע את זה בלי מילים. יש אינספור דרכים להביע דברים שקשה לנו להגיד, את יכולה לנסות לבלות איתה יותר, או סתם לדבר איתה יותר, אני בטוחה שהיא תשים לב ותדע. לאט לאט... תוכלו לבנות מחדש את התקשורת בניכן... אני חושבת שאמא שלך זכתה, בבת שמבינה שהיא טעתה, ושרוצה כל כך לבקש סליחה.

תודה לשתיכן על העידוד!!

היום אזרתי הרבה הרבה אומץ, קניתי לה פרחים ו... וביקשתי ממנה סליחה!!! והיא סלחה לי!!! עכשיו אני באמת מאוד מאוד מאושרת. וכמו שאמרתי :אחת מבני האדם המאושרים בעולם!!! :)

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif כל הכבוד ילדונת

והחתימה שלך מקבלת משמעות "אנשים ישכחו מה שאמרת. אנשים ישכחו מה שעשית. אנשים לעולם לא ישכחו מה שגרמת להם להרגיש"

Midnight Lady

New member
לצערי מבינה

אני שמחה שהמצב עם אמא שלך השתפר שהיא סלחה לך שהיא מצאה לנכון להכניס אותך חזרה ללב שלה שיהיה בהצלחה! וזה לא נכון מוזה יקרה, שאמהות תמיד סולחות יש אמהות שבוחרות להאשים ולאמלל שלא מאמינות בילדים שלהם שצועקות ומאשימות זה לא בטבע של אמא לסלוח, לפחות לא בטבע של האמא שאני מכירה

למעלה