מוטי ההתנצלות הייתה לגבי מילים ,,,
שלא הייתי צריך לאמר, הדבר נבע מרמיזות שלך ושל חבריך לגבי המניעים שלי לגבי סיבת כתיבתי בפורום, אני לא מתנצל (אבל לחלוטין לא) בפני חבר פורום אחר שכתיבתו מלווה אך ורק בדברי בלע ונאצה (ולטעמי לפחות ,הוא עבר על כמה חוקים במדינה,) אני עדין חושב שביקורת של חלק מחבריך ,פרועות ומשתלחות, ולדעתי עוברות את כל הגבולות של הטעם הטוב, אני עדין חושב חלק מחבריך לוטשים עיניים למועצת העיר ,ומכשירים בהתבטאות שלהם, את הדרך(או לפחות הם חושבים כך) אני עדין חושב שמנהל הפורום אורי שחשב פעם כמוני :
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-3076-18010-14400631,00.html מלבה את היצרים בפורום מסיבותיו הוא, המחלוקות בינינו :אתם מביטים על אותם מספר מטרים רבועים של הרחוב שלכם,אני רואה את התמונה הכללית של העיר, למרות שאין בינינו מחלוקת שאתם אמורים לקבל את השירות הטוב ביותר מהרשות, אבל אני חושב שמיצינו את הכל אני אסיים במשהו אמיתי שקראתי בעיתון ארצי לפני כשנה ,(תוכל להתייחס אליו כבדיחה ,או משל עם מוסר השכל) זה ההקשר שעולה במחשבתי לפעמים אחרי שיחה עם חלק מחברי הפורום : בבית משפט מסויים בארץ הובא לפני השופט, גבר החשוד בהכאת אשתו,במהלך המשפט התפרצה אשתו של הנאשם מספר פעמים לדברי השופט,הביט בא השופט ואמר:"אני מבין עכשיו את בהבעל שלך ,גם לי מתחשק עכשיו לזרוק עלייך נעל"