התנסות ותהיה...

התנסות ותהיה...

עד כמה מוכנה אשה להתנסות בפגישה טלפונית... האם לא נמאס לכן בוירטואליה ? ישנן הפתעות וגם אכזבות לא מעטות.. אז מה ? רק כך מתקדמים למטרה ! כיצד מתייחסת אשה לפרוד...לא מגיעה לו `שעת-חברה` ? ראיתי הודעה על שיחות נפש...כמה ציניות... מה גם זה פסול מעיקרו ?! משהו ביקש עיצות..! פלא שאתן תקועות , אולי ישנן כאן מאזו... שמרנות זה נפלא, כשזה בדואט... יש לי יום חופשי ... כל הכבוד למ. החיוך...

אולי...

זה היה פוגעני בלא כוונה תחילה,עם יד על הלב...רק נדמה שיש לכן הרבה זמן... נו ,מי מרימה את הכפפה הנשית ? אפי` מן המז` הרחוק... ואפי` במס` חסוי... ואפי` ללא ת.ז. אז איך אני...? ת`כלס...

זה לא קטע של פוגעני

אלא אתה מגיע למסקנות וקובע קביעות.המסר מבולבל ולא ברור מה בדיוק אתה רוצה. בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה.

סדר בבאלאגאן...

נדמה שהמתכון הוירטואלי משכך אשליה כל שהיא , אבל הציפיות הן גדולות לכל באי הפורומים...ויש מן קיבעון שלא מש ממני זה זמן רב, שעד שאגיע לשיחת טל. אחת הריני לעבור מסכת חקירות...ואת זה אני לא אוהב, מה לעשות?! וכשראיתי ההודעה של שיחות הנפש,לא יכולתי שלא להגיב... מה כבר ביקש האומלל.. וכולם יפי הנפש חרושי קמטים במצחיהם `לעזור ולתמוך` אח ,איזה מחזה נוגע ללב... חסר את הת`כלס... האם יש מבין ? ישנן מסרים וכו` אבל יש חומת מגננה כאילו מי יודע מה עומד לקרות....בהצלחה לכולנו...

למעלה