התנהגות שבטית

להלה006

New member
וואי..

זה צופים זה?!?! ככה זה הרבה חניכים קשר להשתלט.. אגב חחחחח שמעתי ת'שיר של שבט שורק של המחנה חחחח בדיוק כמו של שבט יעד משנה שעברהה חייבים לשמווע !! תעשו השוואה- זה של מחנ"ק 2006 שבט יעד המקוריייייי-http://newmail.walla.co.il/?w=/@msg&fid=-1000&f=0&o=6&p=0&q=&id=154741189&prev=-1&next=154737370 זה של שורק החקויי חחחחח- http://www.1234.co.il/nitzan/JingleMahnak2007-Yaad.mp3 תהנו[= ותעשו השוואהה

yaeltyl

New member
אני אומרת של שורק יותר יפה:)

אבל הג'ינגל השני שלנו יותר יפה.. וזה לא חיקוי-זה סאטירה..יש הבדל

אולהההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של שורק יותר יפה......וזה לא חיקוי....זה בכוונה....ירידה יווו נואוו :} ד"א זאת לא שירשרלו...אופיר שרעבולי השתלטה לה על המחשבוששש וויפידודו......מה אתם עושים בפורום תפוז יא שיעמומיםםםםםם??....:)

אממ שורקניקים...

נא להרגיע.. אם הייתה לכם טיפת מקוריות אוליי לא הייתם מחקים את הג'ינגלים שלנו
וידוע שהג'ינגלים שלנו יפים, אתם לא צריכים לחקות אותם כדי שנדע... אממ ושירשרלו ואופיר שרעבי מזה הניתוק קשר הזה?! זהו נגמר דבי אז אתן לא מדברות יותר?! חח אוהבת אותכן קופות

טוב שלא חחח...

מה לקחתם קשה? כולה ג'ינגל... לפי מה שידוע לי גם אתם הבאתם אותה בחיקוי בחזרה אז...חח

חחחח

כןןן החזרנו בחיקוי חחח לא שמעתי אותוו.. אבל אמרוו שהוא ממש מצחייייק, אבל המ שמעצבן בסאטירה שעשיתם לנוו זה שאומרים בהתחלה "אימפריות נופלות" וגם בסוף "מי זה שבט יעד בכלל" זה לא במקוום //= אבל חוץ מזה ההיתי על הריצפה ששמעתי ת'שייר..

ofirsharabi

New member
:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמפריות נופלות זה הדבר הכי מצחיקקק בג'ינגל הזההה בכללי הוא הכי מצחיק בארץץץץ :):):) וגם המי זה יעד בכלל מצחיקקק :) חחחחח די לקחת קשה D:

חחח ליאור יא בכיינית:)

זה בצחוק לקחתם קשהD: ובטח ניתוק קשר, לא שומרים על קשר עם אנשים מעוותים:S סתם אהובה אני מתה עלייך! קיצר הג'ינגל שלנו קצת צוחק עליכם אז.. והג'ינגל השני שלנו פי 7 יפה יותר:)

שיר משתגידי...

והוא לא יותר יפה. רק המקורי!!!! קיצר מחר מחנ''ק.. ואת לא חייבת לראות אותי אם לא באלך! סתם קופה, אני פה עם פרח הפרחה היא משגעת אותי... יאללה ביי

ofirsharabi

New member
האחות של פרח ממשני

חחחחחחחחחחחחחחח האחות הגדולה של פרח ממשני ליאוררר את בטוחה שאין לה אחות במקרה?

ליאאאאורר

בר יוצא למחנ"ק!! אני אומרת שתתחילי לחשוב על תחפושת מוצלחת שלא יזהה אותך:) ניפגש מחר(:) ד"ש לפרחD:

Epessah

New member
פריקת עול

ביום האחרון של מחנה הקייץ נהוגות צורות שונות של פריקת עול אל תתרגשו יותר מידי

YogevLevi

New member
אם כל הכבוד

ויש כבוד לא ככה פורקים עול... שיצאו לסיבוב מוראל מטורף או משהו ויחזרו הביתה חסרי קול לחלוטין או משהו כזה אבל לעשות דבר כזה?!

למעלה