התנהגויות איומות

החלטתי שאני אדבר כמו שארצה ולא יגידו לי מה לעשות. אם יגעו בי בכפר בגלל זה והמשטרה לא תטפל אפנה למנהל הכפר שאומרים שהוא מאוד קשוח בעניין אלימות, אולי אביא את המורה הפרטי שלי שהוא עורך דין ויתחילו לשים פה אנשים במזרע ולשלוח אותם הביתה. אני אדם מבוגר וזכותי להחליט איך לחיות. איזו חוצפה.
 
אני חושב שהסיבה העיקרית שאנשים תוקפניים אלי היא שאני מבטא תוקפנות במקום שמחה וחיוביות. למשל במקום לחייך אני צועק ומאיים. אני צריך להיות שמח על מה שיש לי ועל מה שאני יכול. אולי אז יניחו לי.
 
אני מדבר מיוחד ואוהב דברים יפים ומעניינים יותר מרוב האנשים, ואנשים לא אוהבים את הדיבור המיוחד שלי ולכן רבים אתי ולא אוהבים לדבר אתי ובכפר זה הגיע אפילו למכות. אני שואל חברים על מה שהם אוהבים לעשות כדי להביע אהבה ולחזק את החברות, ואומר לחברים ולשוטרים "תאמין לי" במקום לשקר כדי לדבר ברור. אני בסך הכול אדם נחמד ואוהב ואנשים חושבים שיש לי כוונות רעות כי לא מבינים את הדיבור המיוחד שלי. אני חושב שרוב האנשים בעולם טובים אבל לא חכמים. אני נלחם כבר שנים בעולם שמנסה לכפות עליי את הכיעור שלו ואני מנסה לשפר אותו ולייפות אותו.
 
למעלה