התנאים

david999

New member
התנאים

שלום לכולם . הפעם הסבר קצת יותר ישיר .התנאים היו מלומדי רזי היהדות לאחר חורבן בית שני . הם ידעו להחיות מתים ולהרוג במילים , הם ידעו גם לברוא עמים בעלי מטרות קיומיות שונות , ואף נתנו להם שפות תואמות לידע כיצד להיות שמאנים קלטים קוסמים מכשפים בלעי אוב ושמות ואף המציאו את קלפי הטארות , הם נעו בזמן ובמרחב ועסקו במלאכת הבריאה כשליחי האל , ועוד רבים מעלליהם , לדוגמא . תפקידם היה לייצר תחומי התהוות פעילים בתוך הבריאה אחד מהתנאים המתלמדים שסרח ידוע בשם ישו . הם לימדו את העמלקים כיצד להשתמש באנרגיות המתקיימות ולשנות צורה , הם יצרו שדים ורוחות וישויות שעד היום אנשים מתקשרים איתם , ואף לימדו את חרטומי מצרים ,את הכשדים ואף את כהני אטלנטיס , הם היו אחראיים על יצירת עידנים וכל גויי העידנים . הם אף יצרו את רוב המלאכים , וכל זה בשרות ולפי רצון האלוקים אלוהי ישראל . ודי לחכם ברמז ... גם אם הוא כמו פיל . דוד נ.ב - הם עדיין איתנו גם בימינו .

miracle

New member
שאלותלדוד בנושא התנאים

דוד שלום רב, מאד מעניין אותי לשמוע עוד על התנאים ועל נוכחותם בינינו. מה תפקידם, מי חונך אותם? מדוע סרח ישו? ידוע שכתב החרטומים ואטלנטיס קדמו לחורבן בית שני אז איך אתה מסביר את טענתך שהם היו יצירי התנאים? אני משוכנעת שיש לך דרך ליישב את הסתירה הזו.מדוע חרבה אטלנטיס אם היו בידיה סודות התנאים? מדוע התנאים אינם גלויים בפנינו היום ומסייעים בידינו להגיע לרמות רוחניות גבוהות יותר?

david999

New member
תשובה

שלום ישוב הסתירה הוא פשוט , מרגע שמתעלים מעבר לזמן ולמרחב , הנגישות היא לכל רגע בזמן ובמרחב . התנאים מכוונים את כולנו להתעוררות רוחנית . זה חלק מתהליך של יישום מתן תורה (השלישי)מערבות מואב ועד מלכות דוד. שהוא סיבת היות התנאים ומעשיהם . היום אנו נמצאים מבחינה רוחנית במצב של יציאה מחצרות הצדיקים ועמידה מול בית פעור , יישום המעשי של התנאים לעומת התהוות המרחב שאנו קוראים מציאות . בהשאלה יציאה מן הגטו וביצוע הלכה למעשה של ויפצו מעינותיך החוצה , שהיא הקריאה ליציאה מחצרות הצדיקים , והתחלת תהליך הגאולה ציונות הקמת מדינת ישראל , (ומלחמת עמלק - העולם ה-2), ומעמד כלשון התורה מול בית פעור , שזו תפישת המציאות הגשמית כמציאות וההתמודדות מולה , ובלשון התורה , מדבר תימן והר פארן , שמובנה התמודדות לפי תחום מתוך הבנה של הפנימיות האלוקית של האדם לחיצוני לו , והתודעה הנכנסת להבנה היחסית המתעוררת בין שניהם (מתלבשת) כהמשכה של התודעה האלוקית (תודעת משיח) והיא רקע הפעילויות במציאות לביאתו , התנאים הם יוצרי קווי המתאר הפועלים במציאות היחסית בהם המשיח מתעורר ופועל ומעיר את מודעות כולנו . תחום התהוות המרחב כיחסיות המציאות לעומת התודעה נקרא בלשון הקבלה ``תנזים`` , לעומת תנאים ,ודי לחכם ברמז . מה שקורה בימים אלה ממש , ומישר קו עבור כולנו בין חילוקי הדעות ומהותינו הפנימית , כל אחד או כל קבוצה ומסגרותיה המוסחות ממקומם לעומת תפישתם את המציאות , לכלל אחדות אחת כללית של ריבוי דעות וגדרות - הגדרות . סך הכל בשנים האחרונות יש התעוררות לרוח באופן גדול , אז כך שעד כה הפעילות מוכתרת בהצלחה . והרקע מוכן היטב , נשארת רק הבחירה האישית כלפי ההתרחשויות , שעתידות להיות בקרוב , וזאת אפשר להרגיש ולראות בימים אלה ממש . שנה טובה וגמר חתימה טובה דוד

RATS

New member
ברגע שמתעלמים....

ברגע שמתעלמים מהמח ומהדעות הפסיכוטיות ורוויות ה אל אס די והשפיצים המקולקלים הכל בסדר.

moonstone

New member
זה מעניין מאד...

מה שאתה מספר הוא מעניין מאד הייתי רוצה לשאול מאיפה הידע הזה ומאיפה המסורת הזו... השאלה היא כי הייתי רוצה גם לקרוא על זה מקורות לפני כמה חודשים נתקלתי בספר שמדבר על מסורת אטלנטיס והגדרתם לבריאה הייתה דומה לזו שאתה מספר וכן קווי דמיון נוספים ישנם לכן הייתי רוצה לדעת מאיפה אתה שואב מידע זה

למעלה