התמכרות?

Afikli

New member
התמכרות?

זה התחיל בזה שמצאתי דיסק של אבא שלי באוטו, וראיתי שיש בו 2 שירים שאני מכיר: "...כולנו עבדים..." "...תישך את השפתיים..." התחלתי לשמוע את הדיסק הזה יותר ויותר, עד שהכרתי כבר את כל השירים שלו בע"פ. אחרי שחקרתי, גיליתי שאמור להיות לברי סחרוף דיסק עוד יותר טוב, שנחשב ליצירה או משהו כזה. גיליתי שגם אותו יש לנו בבית. חודש אחרי, אני לא יכול להפסיק לשמוע שוב ושוב את "כמה יוסי", "רעש לבן", "הזיות", "תני לי מקום", "חבל שאת לא", "בשבילך", "הדמעות של לילי", "ככה זה לאהוב אותך", "עבדים", "נגיעות", "לב שבור לב שלם", "עיר של קיץ" ו"עוד חוזר הניגון". זה שיש את כל השירים של סחרוף באתר שלו, כולל אחרים, לא תורם לגמילה. ???

לא רק תורם, בונה אותה מחדש ../images/Emo13.gif

קודם כל ברוך הבא, נחמד לקבל אותך פה לפורום. עכשיו אני ממליץ לך להתרחב לאופקים חדשים, כדי שאם כבר התמכרנו, אז לפחות בסטייל. מה עם פורטיסחרוף? על מינימל קומפקט שמעת? להקה שברי היה חבר בה והצליחה מאוד בחו"ל בשנות השמונים. ופוריין אפייר? חוץ מזה זו לא התמכרות, זה להאזין למוזיקה טובה ולהנות ממנה

Afikli

New member
שמעתי, בזכות האתר.

זה לא פוגע במכירות של הדיסקים של פורטיס וסחרוף? זה שיש את כל האלבומים שלהם באינטרנט, בחינם?

קודם כל זה לא בחינם

רק השמיעה היא חינם, אתה לא מוריד משם את הדיסקים. בכל מקרה, הם שם כדי שתתרשם ותלך לקנות, אז להפך, זה רק תורם למכירות הדיסקים

למעלה