התמכרות

perla99

New member
התמכרות../images/Emo99.gif

התאהבתי.............בפורום. יפים שלי. אם יש מסיבה או התכנסות אל תשכחו אותי. מבטיחה עוגה ועוד..........

ben 911

New member
איזה יופי פרלה..כמה שמח שטוב לך אצלנו. ../images/Emo13.gif

כמה נרות לשים לך על העוגה?

ben 911

New member
התמכרות ב'

למי שאוהב/ת תה. (אני עם קפה כבר לא ביחסים מי יודע מה מאז שנגמלתי מעישון) יש שקיות תה מסידרת הגן הקסום..(ויסוצ') פירות היער. להוסיף כפית גדושה רכז רימונים (וילי פוד) בקבוק עולה 9.99 ₪ (מעולם לא קיבלתי אגורה עודף) אין צורך להוסיף סוכר כי יש סוכר ברכז הרימונים הטבעי.. זה בריא, מזין ומה לא? אני מסוגל "לדפוק" כמו כלום 4-5 כוסות ועוד היד נטויה..

תודה על הטיפ

אבל אני מוסיפה רכז של חמוציות או אוכמניות או דובדבנים כי הרימון עשוי לעורר עצירות מכינה כזה בקבוק ושמה במקרר לשמור בקירור

ben 911

New member
עצירות זה סיפור חיי..במילא הכל כבר עצור אצלי.

אם נלך לפי מה טוב ומה לא טוב...יסתבר שאסור לנו להכניס מאום לפה.. בננה מרדימה. תה מלא קפאין. קפה עמוס תאין. ענבים מחרצנים. לימונים מחמצנים. תחתונים מחרמנים... אפילו מין אוראלי כבר אסור.. לפי מחקרים שנעשו לאחרונה.
פעם לפני הרבה שנים.. סבלתי מכאבים בחלק העליון של הבטן.. הרופאה אמרה לי שזו התחלה לא טובה של משהו.. ואסרה עלי לאכול עגבניות, לא חריף, חו"ח משקאות חריפים ובטח לא שוקולד. הכל הסכמתי...עד שאמרה שוקולד. זרקתי את המרשם לפח ואכלתי דוקא חריפים ודוקא שוקולד וכל ארוחה קינחתי בכוסית וויסקי משובח.. אז נכון שבהתחלה קצת שרף לי כאן וכאן..גם כאן.
אבל אחרי זמן מה הכאב התייאש והלך למקום אחר.
אז אנא ממך...אל תאמרי שוב את המילה עצירות... כי אין לי מעצורים...

תה עושה סחרחורת ולבן עושה לי רע ..

תה עושה סחרחורת ביצוע: גזוז מילים ולחן: דני סנדרסון תה עושה סחרחורת ולבן עושה לי רע, ורגל תרנגולת מעוררת בי בחילה. אני נמנע מלאכול דברים שיש בהם מן הנזק. וזה כולל עוגות תמרים ביצים, זיתים ושסק. לא נוגע בכוסות שלא רחצו אותן, וצלחות דביקות שלא ניגבו אותן. נזהר מאוד, וישנה סיבה לי, כי בכל מקום בלי נקיון יש חיידק פוטנציאלי. גלידה מצננת וטשולנט עושה ורידים, הבטן מתנוונת כשסנדוויץ' לועסים. חיידקים נמצאים על העצים ובשמיים, אני כמעט ולא נושם ולא נכנס למים. לעולם לא מפהק בפה פתוח עד שלא בודק את כיוון הרוח. נזהר באופן מדיקלי לחיות עד מאה ושלושים, פחות מזה לא בא לי. מי שם מתקרב לו? נראה לי קצת חשוד, והופס, הוא מתעטש לו אני עכשיו אבוד. לא תהיה ברירה אני אסגור את עצמי בחדר. לא אצא שניה אחת גם לא בליל הסדר. אשטוף את הסבון לפני מקלחת ארים ת'טלפון רק עם מטפחת. יום, יום אבדוק את חום המצח ואם הכל ילך יפה פשוט אחיה לנצח.

אני חושבת שצריך לא "להתחזר" אבל אי אפשר כל

הזמן לבדוק כל דבר. אוכל שטעים לנו הוא חלק מהנאות החיים. כבר שמעתי על אנשים שהתעמלו, הקפידו על תזונה נכונה וכו' וכו' והם היום בגיל צעיר אי שם "מנוחתם עדן" אני מאמינה שכאשר אדם נולד, נרשם לו כמה זמן ישהה כאן ומתי יחזיר ציוד. אז קדימה להנות ממנעמי החיים כי הם ממש קצרים בוקר נפלא

להתחזר? זה כייף חיים להתחזר ../images/Emo13.gif

לא "להיות חייזר" ..להיות "מחוזרת" את צודקת ציפורת , אני איתך להנות ממנעמי החיים . בוקר טוב לשבוע קסום אורלי

pooshkash

New member
אהה צפורת! חכמת חיים משיבת נפש יש לך!!!

אשרי הגבר אשר לצידך!...

גם ככה אני בצרות

לכן השתיה באה במקום הפרי , משתדלת לשים מעט מאד , רק כדי לתת טעם לא ממש להמתיק לכל פרי יש את היחוד שלו בריפוי בתזונה , וניתו לתמרן בין 3 התמציות הנ"ל לפי הצרכים של הגוף ואני שותה תה עם אוכמניות שמטפלים בהורדת הסוכרוניקוי של הגוף מרעלים , ובדובדבנים שמסייעים באיזון הכליות ורפוי טבעי לדלקות, לרוב משתמשת בהם יחד .כדי לתעל את ההשפעה שלהם כדי לשמור על הכליות . הרימונים יש בהם ריכוז של ברזל ומייצב של מערכת העיכול , הוא עוזר בהעלה של הספירת דם בגלל החומרים שבו ושהייתי בטיפולים שתיתי אותו המון וזה עזר .

יענו..בלאוו הכי הכל פאקקט..אז מה משנה כבר???

אבל תסלחי לא יכולה כך סתם לעבור לסדר היום...דעי..שאיזון הסכרת הוא שורש כל הבעיות שציינת...לגבי ספירת דם????

צריכה לעשות בדיקות חדשות

לאור כל מה שעשיתי לאחרונה לצערי הרופא עזב ועכשיו יש רק מחליפות ואני עזובה לצערי אין לי רופא שעוקב אחרי ברצינות ומקצועי כמו שצריך ושירכז את הרופאים המקצועיים אבל ככה זה קפות חולים , מגיע רופא טוב , לא נשאר הרבה זמן ,ואני חולה מורכבת מאד אין למעשה אף סמכות רפואית שמכירה אותי טוב , עוקב אחרי בצורה רצינית לכן אני בצרות

אני מכורה למתוק

מחפשת את המתוק בחיים , אבל לא תמיד החיים מתוקים ולפעמים צריכה מתוק באוכל , כדי להמתיק חיים אז מה עושים אם אני מתוקה מדי , עוברים לחמוץ המון לימונדה ככה המתוק חמוץ והחיים אחלה

למעלה