התמכרות...

odo13z

New member
התמכרות...../images/Emo66.gif

לכאב המר מתוק לעינייך הרחוקות לניחוח גופך שכמעט ונשכח לקנאה הבוערת התוהה..מי איתך ? לשעות ארוכות של שקיעה , בין ערביים עת משב רוח קל מחדיר טיפת חול לעיניים..... הנהר הגדול זורם לאט מימיו שקופים ומלוחים מעט... שתי גדתיו כה קרובות... הנהר ממשיך לזרום והן...לא נפגשות.

b a b y s

New member
התמכרתי

התמכרתי לעיניך המשדרות טוהר וכנות, לחיוך שלך, שמדליק את העולם כאילו כל הכוכבים זוהרים רק לכבודך... התמכרתי לצחוק שלך, לצחוק הפעמונים הזה, ללכת שבי אחריך כאילו היית החלילן מהמלין ואני מריונטה לרצונותיך, מריונטה לקסמיך.. התמכרתי למגע שלך, ללטיפות שלך, התמכרתי ללילות שלמים של אהבה איתך, לתחושה הזאת, שתמיד יש מי שיקשיב, שיאהב, שינחם, נוצרת בליבי ימים שלמים, מזכרות מתוקות חמוצות, רגעים קטנים של אהבה גדולה, ומתקדמת הלאה, לעבר מחר חדש בלעדייך... בכאב מתקדמת, גופי עוד עורג לגופך, ליבי עוד חושק בליבך, אך לא מפסיקה ללכת... odo13z
כתבת נפלא

התמכרתי

לטעם המתוק למרקם המעודן זה הכל היה עניין של זמן שאני אמתכר לריח לנגיסה לטעימה אני מודה אני מכורה לטעמה השמיימי של השוקולט'ה
odo13z הלואי, ועלה חיוך על שפתייך

b a b y s

New member
../images/Emo211.gif

הוא חשב שאני
כזה מיוחד שאף לא נגמר שאפשר לאכול לאט לאט ללקק ולמצוץ להרגיש את הטעם
הוא חשב שאני
כזה מיוחד שכמה שתנגוס ותשבור תמיד תישאר חתיכה נוספת שהוא עדיין לא אכל והוא רוצה לטעום ממנה...
הוא חשב שאני
כזה מיוחד שמשנה צבעים ממוקה לאדום ככל שנוגסים בו יותר שמשנה טעמים ככל שמלקקים אותו יותר
הוא חשב שאני
כזה מיוחד.... קצת מתוק, קצת מריר, שאף פעם לא נגמר......

שמים1

New member
התמכרתי ../images/Emo79.gif

התמכרתי ללב הרוטט ליד מתרפקת, לחיוך מתוק מדבש לתשוקה מתפנקת , אל זיו דמותך . אל דמותי הנשקפת מבעד לאישוניך המאפילים, אל ידייך הנוגנות בגופי פורטות כבכלי מיתריים. אל הרגע הקופא כנצח בחיק תאוות, אל תחושת הכישוף, התמכרתי .

odo13z

New member
ריק....../images/Emo66.gif

תיבת המסר שלי ריקה מהודעות מסך "דואר נכנס" במייל שלי ריק מעטיפות מיטתי ריקה ליבי חלול "חבקי את פחדי בשתי ידייך"... שרה לי מסיקה ברקע וזה עושה לי רק לרצות אותך יותר. דברו שפתיים יחפות... תני לי רשות לרגע לגעת בכתפך. לנשק לחייך. את היחידה. הביטי בי....נותר רק חלל ריק.

גדעון היחידי

New member
מנהל
התמכרות. התמכרתי לשיגרה היא הורסת וחדש אינה בונה. רק ניוון. אין בה לא דרך, לא כיוון ובלילות בדידות כשבשיפולי עיני רוגשת דימעה עולה שוב ושוב השאלה האם למרות הכל יש בעולם עבורי אהבה ?

למעלה