התמונות שלי

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
ואוווו-מה התפקיד שלו?

שים לב למנוף הבא ותראה איזה גודל!!!
ואוווו-מה התפקיד שלו?
מה התפקיד שלו למה הוא כל כך גדול זה לא נורמלי אפשר שהוא נע על מסילה?? הוא מזכיר את (אני לא יודע איך קוראים לזה) הדבר הזה שבעזרתו גוררים \גררו את החלליות והטילים הענקיים לאתר השיגור

tzvika pick

New member
ועוד תמונה של הטרקטור

תחנת בני ברק
צולם מתוך קרון איסי3. בגלל הרעידות והלכלוך על החלון, התמונה נראית ככה. אני חושב שזה קטר 117.
ועוד תמונה של הטרקטור
הפעם מהצד, על רקע המכולות.

A-T

New member
עוד 2 תמונות וסיימנו...

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.
עוד 2 תמונות וסיימנו...
ציוד של הרכבת בתחנת בני ברק

A-T

New member
ואחרונה חביבה מב"ב

עוד 2 תמונות וסיימנו...
ציוד של הרכבת בתחנת בני ברק
ואחרונה חביבה מב"ב
צולם אתמול מהקומה 2 של הקומותיים בדרך לראש העין צפון. שימו לב ל"רמזור" הישן שמוטל ליד המסילה בבני ברק. לא רואים הרבה כאלה היום.

ליילנד

New member
אם לא נשארו רמזורים כאלה

ואחרונה חביבה מב"ב
צולם אתמול מהקומה 2 של הקומותיים בדרך לראש העין צפון. שימו לב ל"רמזור" הישן שמוטל ליד המסילה בבני ברק. לא רואים הרבה כאלה היום.
אם לא נשארו רמזורים כאלה
אז שיקחו את זה למוזיאון, חבל שגם זה ילך לאיבוד, ואני חייבת לציין שהתמונות מקסימות וכמו שאמרת קשה לצלם מהחלון של הרכבת כיוון שהם טונפים לאללה, רציתי לתלם משהו לפני חודש ולא עשיתי זאת בגלל הלכלוך. ישר כוח ותמשיך להביא לנו תמונות יפות.

A-T

New member
תמונה אחרונה בהחלט!!!

התמונות שלי
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי מצלמה דיגיטלית לצורך העבודה שלי. אבל מי אמר שאי אפשר לערבב עסקים ושעשועים???? אז הנה כמה תמונות שצילמתי בדיגיטלית. קודם כל אני רוצה להתנצל: המצלמה הזאת מאוד פשוטה וקשה להוציא ממנה תמונות איכותיות של ממש. כמו כן, אני לא ממש מבין בצילום אז תסלחו לי.
תמונה אחרונה בהחלט!!!
אם יהיו לי עוד תמונות, אני אעלה אותן בהקדם. עד אז, שבת שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.
למעלה